Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-23, 13:45   #11
hejz
 
hejzs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 233
Sharp$: 330
Standard

West Bromwich hemma mot Fulham.

West Brom är i riktigt bra form efter att man tagit 4 poäng borta mot United och Arsenal. Fulham har inte gått allt för bra, man har kryssat 6 av de 8 inledande matcherna. Man har svårt att vinna matcherna utan sin stjärna Bobby Zamora.

Schalke +0 borta mot Frankfurt.

Schalke har efter en katastrofal inledning kommit igång lite genom ett par vinster i CL-spelet. I ligan placerar man sig dock på en 16:e plats. Man är mycket bättre än man visat, och nu när både Huntelaar och Raul kommit igång har man en mycket bra chans till vinst.

Midtjylland hemma mot Esbjerg.

Midtjylland spelade senast 1-1 borta mot Randers i en match man lika gärna kunde vunnit. Esbjerg lyckades till slut fixa ett poäng borta mot Horsens. Midtjylland har inte lyckats vinna på hemmaplan på tre raka matcher, men nu är det dags för en vinst igen. 1.96 på hemmaseger lockar till en liten slant.

Antalyaspor hemma mot Konyaspor.

Motivering finns i rektråden.

EDIT: Lägger även en liten slant på Ipswich borta mot Nottingham till 4 ggr pengarna. Nottingham imponerade inte alls hemma mot Middlesbrough i förra omgången, och har annars kryssat i väldigt många matcher. Mot Ipswich kan det mycket väl bli förlust och 4.00 lockar.

BOL!

Senast redigerad av hejz den 2010-10-23 klockan 13:53.
hejz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat