Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-21, 09:57   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 22/8 - TÄVLING + JACKPOT!


Stryktipset i helgen har jackpotpengar i potten. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Vi har ett mustigt Stryktips framför oss i helgen med hela tio miljoner i jackpot! Det är ånyo nordisk fotboll som dominerar kupongen med matcher från Superettan, Ettan Norra, norska Eliteserien. Under söndagen rundar fyra fighter från Allsvenskan av härligheten. Analysen är redo, häng med!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. GAIS - Örgryte 2

Statistik
Lånet från Djurgården, Adam Bergmark Wiberg, smällde dit sina två första mål i Superettan när Örgryte lade Jönköping Södra på rygg med 2-0 senast. 22-åringen siktar på att göra om samma bedrift när det vankas derby på Gamla Ullevi. ÖIS har sett riktigt fina ut mot slutet och kommer från tre segrar och ett kryss sista fyra. GAIS har inte vunnit sedan i början av juli och fick häromsistens resa hem från Sundsvall med 0-3 i ändalykten. Makrillarna löper stor risk för att gå samma öde till mötes i Göteborg mot ett mycket bättre Örgryte. Tvåa!

2. Halmstad - GIF Sundsvall X

Statistik
På den klassiska arenan Örjans Vall ska två topplag upp i ringen för att slåss om tre viktiga poäng. GIF Sundsvall har pangat dit åtta bollar i rätt bur sista tre och fått med sig sju poäng mot Ljungskile, Akropolis och GAIS. Pontus Engblom fortsätter att vräka in mål, elva stycken har det blivit för hemmasonen som toppar skytteligan. Halmstads Rasmus Wiedesheim-Paul står noterad för sju påsar, men den senaste fullträffen kom för fem veckor sedan. På hemmabana ska HBK gälla som knappa favoriter, men då det bara blev en pinne när GAIS var här senast kopplar vi på hela säkerhetsbältet från start. Alla tecken!

3. Ljungskile - Öster 2

Statistik
Öster inledde säsongen i Superettan stabilt för att sedan hamn i en djup svacka som innefattade åtta raka matcher utan seger. I den senaste omgången fick så äntligen smålänningarna utdelning i form av en stark 4-2-seger hemma mot topptippade Brage. Det danska nyförvärvet Nicholas Mortensen dammade in sina två första strutar för Växjö-klubben. Ljungskile fick inte helt oväntat på nosen av Degerfors häromsistens och är kvar som nästjumbo inför helgens matcher. LSK har bara gått segrande ur två strider på hela säsongen och får det säkerligen tufft mot Öster. Under 45 procent backar vi gästerna!

4. Sandviken - Haninge 1

Statistik
Vi tar trapporna ner i Ettan Norra där nykomlingarna Haninge fått en tvättäkta pangstart på sejouren i Sveriges tredje division. Stockholmarna reser till Gästrikland med fyra raka trepoängare i ryggen. Ashley Coffey har bombat in tolv baljor på lika många matcher vilket är flest i hela ligan. Sandviken följde upp 6-1-segern mot Team TG FF med att roffa åt sig en poäng borta mot serieledande Vasalund. Tabellsexan från bandynästet är spelare för spelare strået vassare, men med tanke på Haninges fina form får övriga tecken haka på omgående.

5. Sylvia - Sollentuna 1

Statistik
Sylvia landade på en stabil mittenplacering i fjol som nykomlingar i Ettan Norra när Akropolis körde över allt och alla. Nu har östgötarna tagit sikte på större utmaningar och återfinns på en finfin andraplats när halva säsongen snart avverkats. Sollentuna tvingades i fjol kvala sig kvar i Ettan. Tolv omgångar in på denna säsong går det desto bättre för gästerna från huvudstaden. SFK återfinns på en stark femteplats och har faktiskt bäst form tillsammans med Vasalund sett till de senaste fem omgångarna. Sylvia har vunnit fyra av fem matcher hemma på Östgötaporten och tippas i utgång. Fyll på med tvåan om stålarna räcker.

6. Motherwell - Hamilton 1

Statistik
Tabelltrean från fjolåret, bakom omöjliga Celtic och Rangers, Motherwell har svajat en del under inledningen av skotska Premiership. De så kallade Stålmännen har endast skrapat ihop två poäng efter fyra omgångar. I bortamötet mot Hibernian senast var emellertid Moderskeppet värda mer än den pinne som bärgades. Hamilton är strandade längst ner i botten av tabellen via tre raka torsk 1-7 i målskillnad. Motherwell känns på gång och ettan är en spik att hålla i handen upp till 65 procent.

7. St. Mirren - Ross County 2

Statistik
Vidare till Paisley där ett på förhand ovisst möte äger rum. St. Mirren har öppnat upp ligan skapligt med två triumfer och en förlust efter tre omgångar. Ross County gick på pumpen mot Dundee United häromsistens, men har ändå säkrat en pinne mer än hemmalaget efter fyra lirade matcher. Värdarna gjorde i dagarna klart med den tidigare Notts County-spelaren Kristian Denis som gjort en hel del mål i olika brittiska ligor. Ett spännande nyförvärv helt klart. Senaste fyra fighterna lagen emellan har renderat i dubbla segrar vardera, att det blir jämnt ånyo är ingen vild gissning. På mindre system är tvåan en spännande chansspik att ta i beaktning.

8. Strömsgodset - Viking 2

Statistik
I Norge har man strax hunnit halvvägs in i Eliteserien. Strömsgodset fortsätter att blanda och ge vilket resultatraden 5-3-6 påvisar. Det är framförallt försvaret som oroar hos grabbarna från Drammen, 29 insläppta bollar i egen bur är flest av samtliga lag i det norska finrummet. Något som Viking och den pålitlige målskytten Veton Berisha ska kunna utnyttja. Berisha visar på gryende form med fem gjorda mål på de senaste tre fighterna. Som lag har gästerna från Stavanger dock haft en motig säsong, men med två raka kryss i ryggen ser framtiden ljusare ut. Med en överstreckad etta är det givet att strecka för höger. X2!

9. Mjöndalen - Rosenborg 2

Statistik
Ljusare framtid väntar även för den forna storklubben från Trondheim, åtminstone från september månad när Åge Hareide kliver in på tränarposten. Trollungarna har haft ett mardrömsliknande år, men på senare tid har det börjat vända för Rosenborg som vunnit två raka och stänkt dit åtta bollar i rätt bur. Mjöndalen har även de två skalper färskt i minnet, mot Rosenborg har de brunklädda dock åkt på pumpen tre gånger i följd. Gästerna har sett spelsugna ut mot slutet, tvåan plitas ner först med krysset som stöd när plånboken flexas.

10. Elfsborg - Östersund 2

Statistik
Intressant möte väntar på Borås Arena under söndagen när två formstarka lag drabbar samman i Allsvenskan. Östersund följde upp knallen mot AIK med att bemästra Kalmar hemma på Jämtkraft Arena. På bortabana ståtar jämtarna med poäng i sex raka fighter inför trippen till Knalleland. Tuff uppgift för ÖFK som har Fritzon, Haugan och Sonko Sundberg på botbänken. Hos Elfsborg, som plockat poäng i 15 av 16 matcher, saknas Strand och Frick. Känslan är att stekheta Östersund kan ge Jimmy Thelin och company en rejäl fight. Både krysset och tvåan betalar för bra för att ignoreras, alla tecken!

11. Malmö FF - Falkenberg 1

Statistik
Falkenberg har förtjänat fler poäng än vad som finns i den gulvita säcken efter 16 omgångar. Oturen har grinat hallänningarna i ansiktet under hela sommaren. Mot AIK i föregående tillställning fick Falken nöja sig med en poäng med mersmak ånyo. Hasse Eklunds lärjungar beger sig nu till Skåneland för årets tuffaste bortamatch. Malmö FF har seglat upp i topp efter flertalet starka veckor i följd. Borta mot Mjällby senast blev det emellertid bara en pinne för Di Blåe som tappat både Molins och Prica i dagarna. Med Ahmedhodzic avstängd hos värdarna samt en stenhårt streckad etta hakar omedelbums rensarkrysset på. 1X!

12. AIK - Helsingborg 1

Statistik
Krisen i AIK blir värre och värre. Frågan är om den nyanlända trion Papagiannopoulos, Radulovic och Rogic kan gå Gnaget på rätt köl. Helsingborg lyckades faktiskt fullt rättvist kriga till sig en seger på Olympia när lagen kamperade mot varandra i juli. Olof Mellbergs gossar är dock bedrövliga på resande tass och är det enda lag som ännu inte vunnit på bortagräs. Med tanke på AIK:s form finns det en möjligheten att ettan undervärderas av tipparna. Blir så fallet bör pennan fattas från vänster. Spiketta eller möjligen 1X.

13. Varberg - Örebro 1

Statistik
Med halva ligan avverkad står tabellgrannarna Varberg och Örebro på samma poäng. Med bara fyra pinnar ner till giljotinen är det en otroligt viktig match som väntar på Påskbergsvallen. Örebro stod för en plattmatch hemma mot Djurgården senast och föll helt sonika med 0-3. Varberg har inte vunnit på åtta omgångar, men ska ha god möjlighet att bryta den trenden mot de vitsvarta närkingarna. Med mumsigt värde västerut rundar vi av Stryktipset med 1X!


Singelstrecket! - Motherwell

Motherwell är betydligt bättre än vad den tidiga skotska tabellen visar. I fjol hade The Steelmen bara Celtic och Rangers framför när ligan avbröts. Bra etta till vettigt värde.

Kupongrensaren! - Östersund

Östersund är ett stabilt bortalag som nyligen fällde AIK på nationalarenan. Mot ett överstreckad Elfsborg utan Frick ska tvåan synas utan snack.


Spelförslag:

432 rader

1. GAIS - Örgryte 2
2. Halmstad - Sundsvall 1x2
3. Ljungskile - Öster 2
4. Sandviken - Haninge 1X2
5. Sylvia - Sollentuna 1
6. Motherwell - Hamilton 1
7. St. Mirren - Ross County 2
8. Strömsgodset - Viking 1x2
9. Mjöndalen - Rosenborg 2
10. Elfsborg - Östersund x2
11. Malmö - Falkenberg 1x
12. AIK - Helsingborg 1x
13. Varberg - Örebro 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. GAIS - Örgryte 2
2. Halmstad - Sundsvall 1x2
3. Ljungskile - Öster 2
4. Sandviken - Haninge 1x2
5. Sylvia - Sollentuna 1(2)
6. Motherwell - Hamilton 1
7. St. Mirren - Ross County (1x)2
8. Strömsgodset - Viking x2
9. Mjöndalen - Rosenborg x2
10. Elfsborg - Östersund 1x2
11. Malmö - Falkenberg 1(x)
12. AIK - Helsingborg 1 (x)
13. Varberg - Örebro 1(x)



Lämna in ditt Stryktips här!

Lämna in ditt Stryktips här!

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat