Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-22, 11:00   #34
drn85
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 169
Sharp$: 741
Standard

Ska bort ikväll, så det blir tidig inlämning idag. Här är mina tankar så här i lunchtid:

Avd 1: Lipstick Tooma är en bra favorit och ett givet spikförslag. Är dock lite sugen på att ta med Lassie och Elsa Mearas här. Tidsmässigt är det de tre hästarna som sticker ut och det är rätt jämt dem emellan.

Avd 2: Svårt lopp. Tar definitivt med Brida, Jalna Boko, Don't Be Weak och Mellby Helios. Om jag har råd streckar jag några till. Inte helt säker på Equal to None här, men svårt att välja bort Björn Goop i den form han är. Kanske får bli de fem.

Avd 3: Moses en väl en helt okej favorit, men inte en spik för mig. Har Slippery Runway som etta. Tidsmässigt jämt lopp. Vill i alla fall ha med 2 och 4 också. Återigen vet jag inte om man vågar skippa Goop här, även om jag inte rankar hästen bland de främsta.

Avd 4: Bol Brage är min klara etta här. Därefter är det väldigt jämt, tycker jag. Om jag inte spikar tar jag med många hästar här. Pyrmo, Aas Balder och Joel Klipp är tidiga i så fall. Gomnes och Thess Vilja om man letar efter en riktigt rensare.

Avd 5: Trist med strykningen på Vae Victis Club. Zap di Girifalco blir ju så klart ett rimligt spikförslag därmed. Känns dock som att jag har spikat honom som storfavorit och missat ett par gånger i år. High Glider och Spickleback Face är tidiga bakom.

Avd 6: Ett av loppen jag hoppas på skräll. Kan tänkas att skippar antingen Jackpot Vrijthout eller Anything for you helt och hållet. Ett par av Lexington Tooma, Indra’s Secret, Everest Sisu och Ceasar F.C. tror jag kommer med på lappen som skrällbud. Four Guys Dream är också given. (Eftersom det inte sällan går tvärtemot mina tankar blir det väl kvällens enklaste favoritseger här, så Jackpot kan nog vara en klockren spik för er andra).

Avd 7: Lutar åt spik på Diamanten här. Om inte är Mindyourvalue W.F och Rose Run Sydney tidiga. Och Kihlström, så klart.

Som alltid avgörs det mesta av vilka spikar man landar i. Just nu står det mellan två eller tre av: Lipstick, Slippery Runway, Bol Brage, Zap och Diamanten. Får se var man landar - om man går för större pengar, eller för ett litet tillskott till helgkassan.
drn85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat