Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-22, 15:12   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 23/8 - JACKPOT!


Det finns en jackpot på 3 miljoner kronor att bråka om Europatipset denna söndag och måndag. Elva av 13 bataljer hämtas från Svedala, men de flesta ögon lär såklart riktas mot Lissabon där finalen i Champions League gläntar på dörren. Ett par överstreckade favoriter ska fällas i jakten på miljonerna. Let’s go!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. PSG - Bayern München 2

Statistik
Bayern München fick slita hårt mot Lyon i semifinalen, i drygt 15 minuter. Fransmännen hade ett par vassa chanser varav en boll i stolpen, men efter att Serge Gnabry skickat upp en vänsterslägga i krysset var det inget snack om saken. Tyskarna vann med komfortabla 3-0. PSG lade Leipzig på rygg med samma siffror efter en imponerande insats. Marco Verratti kom in i slutet av andra halvlek och kan komma att starta i finalen istället för Leandro Paredes. Båda lagen är otroligt målglada, Bayern har snittat sanslösa 4,2 mål per match i Europa denna säsong. Tvåan är given i utgång, den som har en slant över plockar med ettan.

2. AIK - Helsingborg 1

Statistik
Krisen i AIK blir värre och värre. Frågan är om den nyanlända trion Papagiannopoulos, Radulovic och Rogic kan få Gnaget på rätt köl. Helsingborg lyckades faktiskt fullt rättvist kriga till sig en seger på Olympia när lagen kamperade mot varandra i juli. Olof Mellbergs gossar är dock bedrövliga på resande tass och är det enda lag som ännu inte vunnit på bortagräs. Med tanke på AIK:s form finns chansen att ettan undervärderas av tipparna. Blir så fallet bör pennan fattas från vänster. Spiketta!

3. Elfsborg - Östersund 2

Statistik
Intressant möte väntar på Borås Arena under söndagen när två formstarka lag drabbar samman i Allsvenskan. Östersund följde upp knallen mot AIK med att bemästra Kalmar hemma på Jämtkraft Arena. På bortabana ståtar jämtarna med poäng i sex raka fighter inför trippen till Knalleland. Tuff uppgift för ÖFK som har Fritzon, Haugan och Sonko Sundberg på botbänken. Hos Elfsborg, som plockat poäng i 15 av 16 matcher, saknas Strand och Frick. Känslan är att stekheta Östersund kan ge Jimmy Thelin och company en rejäl fight. Både krysset och tvåan betalar för bra för att ignoreras, alla tecken!

4. Malmö FF - Falkenberg 1

Statistik
Falkenberg har förtjänat fler poäng än vad som finns i den gulvita säcken efter 16 omgångar. Oturen har grinat hallänningarna i ansiktet under hela sommaren. Mot AIK i föregående tillställning fick Falken nöja sig med en poäng med mersmak ånyo. Hasse Eklunds lärjungar beger sig nu till Skåneland för årets tuffaste bortamatch. Malmö FF har seglat upp i topp efter flertalet starka veckor i följd. Borta mot Mjällby senast blev det emellertid bara en pinne för Di Blåe som tappat både Molins och Prica i dagarna. Med Ahmedhodzic avstängd hos värdarna samt en stenhårt streckad etta hakar omedelbums rensarkrysset på. 1X!

5. Varberg - Örebro 1

Statistik
Med halva ligan avverkad står tabellgrannarna Varberg och Örebro på samma poäng. Med bara fyra pinnar ner till giljotinen är det en otroligt viktig match som väntar på Påskbergsvallen. Örebro stod för en plattmatch hemma mot Djurgården senast och föll helt sonika med 0-3. Varberg har inte vunnit på åtta omgångar, men ska ha god möjlighet att bryta den trenden mot de vitsvarta närkingarna. Med mumsigt värde västerut nyper vi ettan omgående.

6. Jönköpings Södra - Västerås X

Statistik
Vi dyker ner i Superettan och inleder på vackra Stadsparksvallen vid Vätterns södra strand. Jönköpings Södras tränare Andreas Brännström var nog inte helt nöjd med sitt lags prestation på Gamla Ullevi i tisdags. Nya tag, efter 0-2 i baken mot ÖIS, när Västerås kommer på besök. De grönvita gurkorna ståtar med två vinster i följd hemmavid, men fyra inspelade poäng på resande tass gör inte Victor Nilsson Lindelöf lycklig. Ettan är tämligen trolig, men streckas på tok för högt. Värdet på “Vigges” moderklubb går inte att blunda för. Hela spannet åker in från start.

7. Trelleborg - AFC Eskilstuna X

Statistik
När det vankas spel på hemmabana är det inte många som knäpper Trelleborg på fingrarna. Vångavallen har alltid varit en svårintaglig borg, årets upplaga av Superettan är inget undantag. Skåningarna glänser med poängplock i fem av sex fighter här. AFC Eskilstuna har gått tungt så här långt och innehar jumboplatsen i tabellen efter 13 omgångar. De orangekläddas insats hemma mot Akropolis (förlust 1-3) var ändå godkänd och så långt efter Trelleborg kunskapsmässigt är inte sörmlänningarna som det svenska folket anser. Ettan över 75 procent är komplett ointressant, åtminstone på mindre system.

8. Rosengård - Kopparbergs/Göteborg 1

Statistik
OBOS Damallsvenskan kommer att vinnas av antingen Rosengård eller Kopparbergs/Göteborg, det är mer eller mindre skrivet i sten efter elva omgångar. Göteborgskorna toppar ligan på 29 poäng, tre pinnar före skånskorna. Rosengård slog tabellfyran Linköping med 7-1 senast det begav sig hemmavid och har därmed vunnit fyra av fem kamper på Malmö IP. Mimmi Larsson bombade in fem påsar mot LFC och toppar skytteligan med totalt elva bollar. Knapp fördel värdinnorna i kraft av hemmaplan, men alla tecken rekommenderas ändå tidigt.

9. St. Johnstone - Hibernian 2

Statistik
Hibernian vet fortfarande inte hur det känns att förlora i skotska Premiership efter fyra omgångar. I den föregående rundan fick emellertid Hibs nöja sig med en poäng hemma mot Motherwell. St. Johnstone är inte ett lag av samma dignitet som Motherwell, Callum Davidsons manskap har bara vunnit en av fyra matcher och lyckades enkom få iväg ett skott på mål i 0-1-torsken mot Aberdeen i torsdags. The Saints har blygsamma 3-6 i målskillnad och föll med 1-4 när Hibernian besökte McDiarmid Park i fjol. Stark tvåa!

10. Kalmar FF - Mjällby X

Statistik
Tillbaka till Svedala som under måndagen ror kupongen i hamn med dubbla kamper från Allsvenskan respektive Superettan. Efter två fina insatser mot Häcken (2-0) och IFK Göteborg (1-1) kammade Kalmar FF noll borta mot Östersund i måndags. Inför helgen återfinns de rödklädda smålänningarna på näst sista plats i Allsvenskan. Betydligt mer muntert hos Mjällby som fortsätter att imponera som nykomlingar. De gulsvarta innehar en finfin åttondeplats i tabellen och kryssade mot självaste Malmö häromsistens. På Strandvallen kryssade dessa klubbar i somras och mittentecken ligger ånyo nära till hands. Potentiellt spikkryss!

11. IFK Norrköping - Häcken 1

Statistik
Toppmöte i Östergötland gäller härnäst när fyran Norrköping får besök av femman Häcken. Andreas Alms getingar är tillsammans med Malmö Allsvenskans bästa hemmalag, 6-2-1 på Bravid Arena är ruskigt starka siffror. Utanför Hisingen har göteborgarna bara löst en viktoria på sju trippar och nu väntar alltså Peking som imponerade stort mot IFK Göteborg häromsistens (3-1). Hemma på Östgötaporten har Snoka bara släppt in sex bollar på hela säsongen, men eftersom ettan streckas hårt är tvåan till omkring 20 procent ett intressant komplement om kosingen räcker.

12. Akropolis - Degerfors 2

Statistik
Klassiska Degerfors ser mer och mer ut som ett allsvenskt fotbollslag. Värmlänningarna tappade måltjuven Björndahl till Örebro men vad gör det när firma Edvardsson, Bertilsson och Dahlström pumpar in bollar i rask takt. Akropolis har stått för en sensationell säsong som nykomlingar, 22 poäng räcker faktiskt till en fjärdeplats efter 13 omgångar. Formen är riktigt bra för båda gängen som ska göra upp på Grimsta IP, men kvalitetsmässigt är det stor fördel för Edvardsson och company som både har fällt J-Södra och Sundsvall på bortabana. Tvåan räcker gott.

13. Brage - Dalkurd X

Statistik
Brage får det sannerligen inte att flyga så här långt. Masarna är inte bättre än sjua, upp till en direktplats till Allsvenskan skiljer sju poäng. Goda råd börjar bli dyra för Borlänge-klubben som i fjol var på vippen att kliva upp ett hack i seriesystemet. Tolfteplacerade Dalkurd har tagit poäng i lejonparten av bataljerna på resande tass och endast torskat fyra matcher totalt i ligaliret. Kan gästerna från Uppsala hålla stången inledningsvis är poäng helt klart inom räckhåll. Ettan streckas just nu upp över 55 procent vilket inte kan köpas. Fint värde i öst och då lockar X2 i utgång.


Singelstrecket! - Degerfors

Degerfors har orkat hålla ångan uppe och toppar Superettan som närmar sig halvtidsvila. Bruksgänget har en fruktad offensiv med Edvardsson och Bertilsson i spetsen som ska kunna luckra upp detta grekiska lås. Given tvåa!

Kupongrensaren! - Östersund

Östersund är ett stabilt bortalag som nyligen fällde AIK på nationalarenan. Mot ett överstreckad Elfsborg utan Frick ska tvåan synas utan snack.


Spelförslag:

432 rader

1. PSG - B.München 2
2. AIK - Helsingborg 1
3. Elfsborg - Östersund 1x2
4. Malmö FF - Falkenberg 1x
5. Varberg - Örebro 1
6. Jönköping - Västerås 1x2
7. Trelleborg - AFC Eskils. x2
8. Rosengård - Kopp/Göteb. 1x2
9. St. Johnst. - Hibernian 2
10. Kalmar FF - Mjällby x
11. Norrköping - Häcken 12
12. Akropolis - Degerfors 2
13. Brage - Dalkurd x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. PSG - B.München (1)2
2. AIK - Helsingborg 1
3. Elfsborg - Östersund 1x2
4. Malmö FF - Falkenberg 1(x)
5. Varberg - Örebro 1
6. Jönköping - Västerås (1)x(2)
7. Trelleborg - AFC Eskils. 1x2
8. Rosengård - Kopp/Göteb. 1(x2)
9. St. Johnst. - Hibernian x2
10. Kalmar FF - Mjällby (1)x
11. Norrköping - Häcken 12
12. Akropolis - Degerfors 2
13. Brage - Dalkurd 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat