Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-24, 07:51   #9
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Rolig omgång där jag tror att det kan bli några favoritfall. Spiken landar väl på Moni Viking som har varit helt rå hela året. Normalt sett är han för bra även här och den enda som utmanade honom något sånär senast har ett sämre spår.

Lipstick Tooma är det andra förutsättningar för nu även om hon blir berättigad favorit. Bra hästar står på start och Lady Zappa spetsar väl initialt och står perfekt inne. Hoppas Lövdal provar i front trots att Salmela och Redén är kompisar. Körning gynnar Activated och hedersmärren Elliann som har gått bra från liknande lägen tidigare. Även Argbiggan förtjänar ett streck.

Sedan har vi Månlycke med Gunnar. Rutinerat motstånd nu och Pydin samt Björs Frej är några av de som kan utmana. Även Mel Odin är intressant som någon sa.

Borups Tornado höll strålande förra gången på V7 och får nu en riktig kusk i vagnen istället för Fernlund. Bra läge för tidig spets och då ska segerchansen vara god. Tänkbar spik eller utgång.

Draget bakom Pleasure For Cash är Zinco Jet som står helrätt inne och har gått bra över distansen tidigare. Han har över kort besegrat Empire Garbo och Final Dream, samt utmanat Graceful Swamp trots galopp via 09/700.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
exlee (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat