Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-28, 17:54   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 29/8 - TÄVLING + JACKPOT!


Stryktipset i helgen har jackpotpengar i potten. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Helgens Stryktips är ett mäktigt sådant som innehåller runt 13 miljoner kronor i jackpot! Kupongen, som sträcker sig över två dagar, innehåller matcher från England, Skottland, Norge samt Sverige. Vi drar igång direkt med en tidig julklapp från Wembley Stadium. Mot 13 rätt!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - Liverpool 2

Statistik
Arsenal har endast spelat en träningsmatch sedan de kammade hem FA-cupen via 2-1 mot Chelsea i finalen. The Gunners besegrade lilla MK Dons med 4-1 och vilade då flera nyckelspelare. Svårt såklart att sia om formen så här tidigt på säsongen. Liverpool har hunnit med att vinna över Stuttgart och dela på äran borta mot Salzburg sedan Premier League tog slut. The Reds, som ser ut att kunna matcha samtliga kanoner så när som på Jordan Henderson, ska hållas som klara favoriter i finalen av Community Shield och är säkerligen gruvligt revanschsugna då Arsenal gick segrande ur den senaste striden lagen emellan. Trolig tvåa.

2. AFC Eskilstuna - GIF Sundsvall 2

Statistik
GIF Sundsvall reser till Södermanland på jakt efter revansch sedan de föll snöpligt borta mot Halmstad (0-1) trots en bra insats. Medelpadingarna tvingas klara sig utan Hodu som är avstängd, men i firma Engblom/Blomberg finns tillräckligt med klass för att lägga AFC på rygg. Dessutom kan nyförvärvet från Östersund, Jamie Hopcutt, kliva in i startuppställningen. De orangeklädda från Eskilstuna har sett bättre ut mot slutet och knep en pinne mot Trelleborg häromsistens, men räcker inte till mot ”Giffarna”. Tvåa!

3. Trelleborg - Jönköpings Södra 2

Statistik
Trelleborg fick som sagt nöja sig med en poäng hemma mot jumbon AFC efter en ganska medioker insats. I bataljen med topplaget Jönköpings Södra saknar TFF giftiga Fatawu som sitter på botbänken. Brännströms boys reser till Skåneland med en torsk och ett kryss i ryggen. Smålänningarna har knappast råd att lämna Vångavallen tomhänta om de vill haka på racet om en allsvensk plats. J-Södra vann bägge mötena med Trelleborg i fjol och med den högra halvgarderingen torde vi sitta lugnt i båten. X2!

4. Öster - GAIS 2

Statistik
GAIS har repat sig efter den tunga starten på säsongen och tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna. I derbyt mot Örgryte (0-0) låg “Makrillarna” närmast segern trots att de tvingades spela med en man mindre i dryga halvtimmen sedan Nikola Ladan fått syna den blodröda skivan. Han är därmed avstängd här. GAIS har de senaste dagarna förstärkt truppen med Adnan Maric, Meinhard Egilsson Olsen och målvakten Harry Wright. Göteborgarna ska ses med goda chanser att skrälla mot ett troligen överstreckat Öster. Börja med X2.

5. Kilmarnock - Dundee United 2

Statistik
Över till Skottland där Dundee United haft en fin inledning på säsongen i Premiership. Framförallt på bortaplan där nykomlingarna glänser med två segrar på två försök. Häromsistens höll dessutom The Terrors på att lugga självaste Celtic på poäng, men föll med 0-1 efter ett sent avgörande. Målmässigt har mittfältaren Nicholas Clark gjort det bäst med sina dubbla påsar efter fem omgångar. Kilmarnock må vara bättre i grunden, men har fortfarande inte fått segerjubla i ligan och ser dessutom ut att få klara sig utan skadade Alan Power. Fint läge för Dundee således. Strecka från höger och fortsätt så långt kosingen räcker.

6. Livingston - Ross County 1

Statistik
Fint värde utkristalliserar sig på Tony Macaroni Arena där Livingston gästas av Ross County. “Livi” har förvisso fått en tveksam start på säsongen med bara två inspelade poäng efter fem omgångar, men värdarna har trots allt hängt med bra i samtliga matcher utom en (1-4 mot Hibernian) och krigade faktiskt till sig en poäng mot självaste Rangers för två veckor sedan. Ross County fick bara en pinne med sig från mötet med St Mirren trots att de spelade med en man mer på banan sista halvtimmen. Tabelltittande tippare ger gästerna alldeles för stort förtronde vilket gör det enkelt att vända på klacken och lira ettan till reapris. Spik!

7. St. Johnstone - St. Mirren 1

Statistik
Innan vi lämnar det skotska finrummet väntar ett besök i Perth där St.Johnstone, som öppnat svagt i ligan, gästas av St.Mirren. Besökarna från Paisley kan blicka tillbaka på en skaplig inledning även om de säkerligen hade velat ha med sig tre pinnar från mötet med Ross County häromsistens. The Buddies tappade en 1-0-ledning till kryss mycket tack vare John Shaughnessys utvisning kvarten in på andra halvlek. Mittbacken är således avstängd här. St. Johnstone föll med 0-1 mot både Hibernian och Aberdeen efter sena avgöranden. På hemmabana ska värdarna ändå vara favoriter denna lördag. Ettan under 50 procent är en bra spik.

8. Haugesund - Vålerengen X

Statistik
En norsk batalj ska avhandlas innan vi riktar fokus mot den svenska toppligan. Efter två raka nederlag studsade Haugesund tillbaka och besegrade planenligt jumbon Aalesund med 3-1 sedan mittfältaren Niklas Sandberg hittat rätt med två strutar. Haugesund är enligt oddssättarna knappa favoriter när Vålerengen gästar Stadion. Oslo-klubben är emellertid i bättre form och har dessutom dragit längsta strået i två av lagens senaste tre inbördes matcher. Vi håller detta möte som helt vidöppet och tar heller inte några chansningar. Alla tecken ritas ner omgående.

9. AIK - Häcken X

Statistik
Det börjar se ljusare ut för AIK som varit aktiva på spelarmarknaden den senaste veckan. Filip Rogic, Sotirios Papagiannopoulos och inte minst Micke Lustig har samtliga anslutit till Solna-klubben. Efter åtta raka matcher utan seger kom så äntligen en svartgul viktoria i den senaste rundan. Häcken blir en rejäl utmaning för Gnaget. Andreas Alms getingar kommer från en urstark säsong och i måndags lade göteborgarna Norrköping på rygg i Östergötland. Vidöppet möte på Friends Arena där samtliga tecken smakar bäst.

10. Hammarby - Kalmar FF 1

Statistik
Hammarby tog sig vidare i kvalet till Europa League via en komfortabel 3-0-seger mot ett stukat Puskás Akadémia i torsdags. I Allsvenskan har Bajen lyft sig, men senast föll Billborns mannar borta mot formstarka Sirius med 1-3. Dennis Widgren visades ut på Studenternas samtidigt som Tim Söderström drog på sig sitt fjärde gula kort. Båda får snällt följa söndagens match från botbänken. Positivt är att Jeahze värvats in från Mjällby. Kalmar är kvar under giljotinen efter 1-4 i ändalykten mot Mjällby och tvingas resa till huvudstaden utan avstängde Sebastian Ring. Trolig etta som dock övervärderas en aning. Krysset ackompanjerar tidigt. 1X.

11. Helsingborg - Djurgården 2

Statistik
Vidare söderut ner till Sundets Pärla där Helsingborg inte får det att flyga. Olof Mellbergs rödblå krigare har bara lyckats vinna två gånger på 17 försök och placerar sig allra längst ner i tabellen. Djurgården har heller inte gått att känna igen. De regerande mästarna har dock plockat fler än dubbelt så många poäng som HIF och har därtill gjort klart med Magnus Eriksson i dagarna. Ett riktigt bra nyförvärv! Helsingborg har inte besegrat Djurgården på sju år. Tvåan singlas på Olympia.

12. Mjällby - IFK Göteborg 2

Statistik
Är det dags för Göteborg att vinna en allsvensk fotbollsmatch efter tolv raka segerlösa omgångar? Åtta kryssade kamper under nyss nämnda spann är otroliga siffror. I Pontus Wernblooms återkomst borta mot Djurgården såg Blåvitt riktigt bra ut under den första akten, men hamnade sedan ånyo på hälarna i andra halvlek. 2-2 på Tele2 Arena är hursomhelst ett väldigt bra resultat. Goda segerchanser ska finnas på vackra Strandvallen mot Mjällby som tappade vasse Jeahze till Hammarby nyligen. I detta på förhand jämna möte ser allt värde ut att hamna till höger. Spiktvåa eller möjligen X2.

13. Malmö FF - Elfsborg 1

Statistik
I Malmö stundar en maffig seriefinal när uppstickaren Elfsborg äntrar Eleda Stadion för att ge sig i kast med MFF som lirade kvalfotboll så sent som i torsdags. Di blåe slog tillbaka polska Cracovia med 2-0 där Berget och Rieks satte varsin boll i nät under de inledande 45 minuterna. Frågan är om Tomassons pågar orkar ladda om till söndagens fight. Elfsborg föll tungt hemma mot Östersund senast, men återfår nu viktige Per Frick från avstängning. Frick och Jesper Karlsson har varit lysande tillsammans hos västgötarna. Malmö är normalt urstarka i Skåne, men värdet till höger går inte att blunda för. Helgardera och heja på Elfsborg!


Singelstrecket! - Liverpool

Liverpool gick på pumpen när dessa kombattanter senast drabbade samman. Arsenal hade en stor skopa tur då och blixten slår knappast ner två gånger om. Pool är bättre och vinner komfortabelt.

Kupongrensaren! - GAIS

GAIS har gjort flera bra insatser i följd och var värda mer mot Örgryte i derbyt. Öster hade flyt som vann mot Ljungskile och ska verkligen inte räkna med någon enkel resa mot “Makrillarna”. Spännande tvåa i Småland!



Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Liverpool 2
2. AFC Eskils. - Sundsvall 2
3. Trelleborg - Jönköping x2
4. Öster - GAIS x2
5. Kilmarnock - Dundee U x2
6. Livingston - Ross County 1
7. St. Johnstone - St. Mirren 1
8. Haugesund - Vålerengen 1x2
9. AIK - Häcken 1x2
10. Hammarby - Kalmar 1x
11. Helsingb. - Djurgården 2
12. Mjällby - Göteborg 2
13. Malmö - Elfsborg 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Liverpool 2
2. AFC Eskils. - Sundsvall (x)2
3. Trelleborg - Jönköping (x)2
4. Öster - GAIS (1x)2
5. Kilmarnock - Dundee U 1x2
6. Livingston - Ross County 1
7. St. Johnstone - St. Mirren 1x
8. Haugesund - Vålerengen 1x2
9. AIK - Häcken 1x2
10. Hammarby - Kalmar 1x
11. Helsingb. - Djurgården 2
12. Mjällby - Göteborg (x)2
13. Malmö - Elfsborg 1(x2)



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+13), jippo (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat