Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-31, 18:58   #315
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2396
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag vill ha ett integrerat reduceringsverktyg där man kan reducera på allt, dvs. att max 2 12-spår får gå in, att Goop ska vinna 1-2 lopp, Örjan 0-2 lopp etc. Och så självklart ABC-rakning och det övriga.
Ok. Och jag vill ha en ny supermodell varje natt.

Vad är poängen med att det måste vara integrerat i just www.atg.se? För att du anser att det "borde vara det"? Och är det inte integrerat så tänker du inte befatta dig med några andra lösningar?

Det finns ca 11189955 andra detaljer som ATG kommer att prioritera framför att utveckla en integrerad reduceringsfunktion som innehåller "allt". Och jag förstår dem.

Det skulle det aldrig det aldrig att gå att hålla alla nöjda med tanke på hur många varianter av det finns av "allt". Sedan är det ett strategiskt val att inte vilja sköta den support som skulle behövas.

Den enda realistiska integrerade reduceringsfunktion som du bör förvänta dig är helt vanliga u-rader staplade på varandra. U-rader som du får skapa helt själv.

Att ATG skulle presentera en komplett integrerad reduceringsfunktionalitet "inklusive allt" inom 20 år skulle jag inte spela en femkrona ens till 1000 ggr pengarna. Det tillhör helt enkelt saker de vare sig har tid med eller vill pyssla med.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat