Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-04, 18:21   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 5/9


Janne Anderssons blågula landslag ska in i elden under lördagen när Frankrike väntar på Friends. Tio bataljer från Nations League återfinns på veckans Stryktips som kryddas med tre kamper från Superettan. Denna kluriga kupong löper från lördag till söndag och innehåller gott om värde!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 17:29

1. Sverige - Frankrike 2

Statistik
Efter det fantastiska fjolåret med framgångar i både Nations League och EM-kval har Sverige fått tuffast tänkbara grupp med enkom världsnationer. De regerande världsmästarna från Frankrike reser till Svedala som stora favoriter och visst ska Martial och company ha goda segerchanser. Janne Andersson har tagit ut en spännande trupp där rutin finns, men också ungdomlig entusiasm i talangerna Isak och Kulusevski. Fransoserna är dock minst en nivå bättre och när tvåan dessutom streckas förmånligt är det bara att plocka fram spikklubban omgående. Tvåa!

2. Portugal - Kroatien 1

Statistik
Portugal har en titel att försvara här i Nations League och när vi tar oss en titt på den portugisiska truppen är det svårt att inte bli imponerad. Joao Moutinho, Bruno Fernandes och inte minst Cristiano Ronaldo är samtliga spelare av absoluta världsklass. Kroatien, som torskade VM-finalen mot Frankrike 2018, är inga duvungar heller precis, men utan både Modric och Rakitic känns detta som en för svårt uppgift. Ettan under 55 procent är en tänkbar spik.

3. Island - England 2

Statistik
Erik Hamrén basar alltjämt över Islands fotbollslandslag och 63-åringen från Ljusdal har minst sagt en tuff uppgift framför sig i årets Nations League. England, Danmark och Belgien väntar för islänningarna som i detta möte saknar flertalet toppspelare. Unga hungriga England ser ruskigt spännande ut med grabbar som Chelseas Phil Foden och Greenwood från Man United. Southgates gossar löser en trepoängare utan snack. Tvåan är en no-brainer.

4. Danmark - Belgien 2

Statistik
Våra grannar i sydväst tog sig till EM-slutspelet genom att sluta tvåa i gruppen bakom Schweiz. De rödvita från pölsens förlovade land imponerade stort på hemmaplan där tio av tolv pinnar håvades in. Det är ett stjärnspäckat Belgien som gästar Parken i Köpenhamn. Hazard, De Bruyne och övriga kanoner slaktade allt och alla i EM-kvalet genom att bomba in hela 40(!) bollar rätt bur på tio matcher. Lukaku svarade för sju av dessa, det vittnar om bredden i den belgiska truppen. X2 torde räcka hela vägen.

5. Estland - Georgien 2

Statistik
Vi fortsätter på inslagen väg och håller även gästerna som favoriter när blickarna riktas mot Baltikum. Georgien har tagit stora kliv de senaste åren, dels genom att vinna sin grupp i Nations League föregående säsong, men georgierna imponerade även i EM-kvalet med att exempelvis kryssa hemma mot Danmark. Estland imponerar inte någonstans, balterna har fått på nosen i tio av de elva senaste landskamperna. Bra värde på Georgien som spikas.

6. Azerbajdzjan - Luxemburg X

Statistik
Betydligt jämnare på förhand när vi hugger tag i kupongens sjätte batalj. Luxemburg hade som väntat inte mycket att hämta i EM-kvalet mot Serbien, Ukraina och Portugal. Fyra av sex inspelade poäng mot Litauen och en total målskillnad på 7-16 är dock inte så tokigt. I gästernas backlinje hittar vi bland annat IFK Norrköpings Krogh Gerson. Azerbajdzjan tog endast en pinne i kvalet trots enklare grupp. Väldigt svårtippat möte där vi gör det enkelt för oss och helgarderar.

7. Cypern - Montenegro 2

Statistik
Montenegro plockade inte en enda viktoria i EM-kvalet utan fick nöja sig med dubbla kryss mot Bulgarien och en pinne mot Kosovo. Balkanlandet har emellertid ett spännande lag med backarna Savic och Marusic samt stjärnan Jovetic. Dessutom återfinns Norrköpings Haksabanovic i truppen som reser till medelhavsön. Cypern hade även de ett tufft fjolår med svaga resultat. I kvalet hade bara cyprioterna Kazakstan och San Marino efter sig i tabellen. Gästerna är spelare för spelare ett bättre lag, X2 torde räcka långt.

8. GIF Sundsvall - Öster 1

Statistik
Superettan sticker emellan med tre matcher innan Nations League tar bongen i hamn. Öster reser till Medelpad med gott gry i gruppen efter tre raka segrar. Smålänningarna är bara en pinne bakom Sundsvall som både har gått på pumpen mot Halmstad och senast AFC Eskilstuna. Spelet har varit upp och ner, men Pontus Engblom vägrar att sluta ösa in mål. 13 påsar har kommit från Giffarnas guldklimp. På hemmagräset håller vi Sundsvall som knappa favoriter. Gärna samtliga tecken om kosingen räcker.

9. Jönköpings Södra - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Från Medelpad ner till Smålands Jerusalem och Stadsparksvallen där Jönköpings Södra bara har kammat noll i en ynka kamp av åtta möjliga. Smålänningarna kommer från en seger borta mot svårspelade Trelleborg där Jesper Svensson blev utvisad. Han är därmed avstängd här. Med eller utan Svensson ska J-Södra lösa tre pinnar mot ligans sämsta bortalag. AFC Eskilstuna har repat mod efter den tunga inledningen på säsongen och lämnat jumboplatsen. Utan formstarka Lushaku (avstängd) blir det dock inga poäng. Solklar etta.

10. Örgryte - Norrby X

Statistik
På Gamla Ullevi har Örgryte sett riktigt fina ut mot slutet. Poängen har även tickat in för göteborgarna som har tre raka hemmatriumfer färskt i minnet. Boråslaget Norrby beger sig västerut med en stabil insats i ryggen mot just ÖIS. 2-0-segern på Borås Arena var fullt rättvis där Strömberg och Rexhepi målade i andra halvlek. Fjolårets drabbning i ”Lilla London” slutade lika på två och krysset ligger även nära till hands nu. Gardera tidigt med start från vänster.

11. Schweiz - Tyskland 2

Statistik
Ett Tyskland utan flera toppspelare från Champions League-vinnarna Bayern München fick bara 1-1 hemma mot Spanien när Gaya kvitterade på stopptid för spanjorerna. Nu väntar grannlandet Schweiz för Jogi Löws mannar, ett Schweiz som fick resa hem från Ukraina utan poäng i torsdags (1-2). Den rödvita alpnationen lär inte vika in fällkniven i första taget när storebror kommer på besök. Schweizarna har flertalet vassa lirare som till vardags spelar i Bundesliga och med en trolig stenhårt streckad tvåa petar vi in alla tecken och hoppas på en redig knall!

12. Spanien - Ukraina 2

Statistik
Ukraina är numera en aktad fotbollsnation som i EM-kvalet kammade hem gruppen före självaste Portugal utan att torska en enda batalj. I torsdags fortsatte de gulblå på inslagen väg genom att lägga Schweiz på rygg med 2-1 sedan Yarmolenko och Zinchenko satt varsin boll i nätmaskorna bakom Sommer. Spanien gjorde en stark bortafight mot Tyskland och belönades med en poäng i bagaget till Madrid. I den spanska huvudstaden ska värdnationen gälla som favoriter, men känslan är att Ukraina kommer bjuda på en rejäl fight. Alla tecken letar sig in där tvåan rensar magiskt!

13. Irland - Finland 1

Statistik
Pukki och hans landsvänner i Finland lyckades inte få iväg ett enda skott på mål i hemmamötet med ett vingklippt Wales. Inte heller Wales imponerande, men när uret tickade upp mot 80 minuter lyckades ändå Cardiff-anfallaren Kieffer Moore placera in kampens enda mål snyggt framspelad av Daniel James. Våra blåvita grannar i öst beger sig nu till Irland för att möta ett starkt lag där spelare som Robbie Brady och Aaron Connolly sticker ut lite extra. The Boys in Green fick nöja sig med en pinne borta mot Bulgarien, att det blir minst en till på söndag är troligt. Spiketta eller möjligen 1X.


Singelstrecket! - England

Erik Hamrén kan inte ställa upp med starkast möjliga lag mot England och då kommer Island få kämpa för varje millimeter. Southgates mannar vinner lekande lätt på vulkanön!

Kupongrensaren! - Ukraina

Senast Ukraina torskade en landskamp var i november 2018. Efter det har Shevchenkos mannar tagit enorma kliv med framgångar i både EM-kval och Nations League. Tvåan måste synas i Madrid!


Spelförslag:

432 rader

1. Sverige - Frankrike 2
2. Portugal - Kroatien 1
3. Island - England 2
4. Danmark - Belgien x2
5. Estland - Georgien 2
6. Azerbajd. - Luxemburg 1x2
7. Cypern - Montenegro x2
8. GIF Sundsvall - Öster 1x
9. Jönköping - AFC Eskils. 1
10. Örgryte - Norrby 1x
11. Schweiz - Tyskland 1x2
12. Spanien - Ukraina 1x2
13. Irland - Finland 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Sverige - Frankrike 2
2. Portugal - Kroatien 1x
3. Island - England 2
4. Danmark - Belgien (x)2
5. Estland - Georgien (x)2
6. Azerbajd. - Luxemburg (1)x(2)
7. Cypern - Montenegro (x)2
8. GIF Sundsvall - Öster 1x2
9. Jönköping - AFC Eskils. 1
10. Örgryte - Norrby 1x2
11. Schweiz - Tyskland (1x)2
12. Spanien - Ukraina 1x2
13. Irland - Finland 1x



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat