Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-06, 13:50   #27
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

avd1. Arden wise as har egentligen en bra uppgift framför sig men hästen är ojämn och kanske lite väl för stor i min bok. Prisvärd är Thunder Peak som närmar sig formen och tål distansen. Bör inte hamna helt tokigt på det då fältet är utspritt och många lär köra och spara krutet på innerspår. 2 procent på Thunder P. Elmo Ice är svår att räkna på vinner typ varannan gång men möter tuffare djur nu. Panamera är bra men får inte till det riktigt. Örjan upp är klart en fördel. Junior Band är entaktad och kan få svårt att hålla undan även om Bergh lät uppåt. Borups Racing är inte så tokig och med klaff är den säkert med och hugger här. 2 procent.

avd2. Knoledge em är ny i regi Christoffer E och skall bli intressant att följa framöver. Au Gratin har lopp i kroppen och här maxar man balansen "all in" Mt Nordic skall provas i bike idag och är snabb ut men räcker kanske ändå inte? Victory Road hade blivit högre rankad från bättre läge. Björns Italienare har fart kanske bästa farten men han galopperar för ofta och rankas ner. Skrällen Cayucos som inte är så tokig och har varit lite bättre på slutet utan att räcka till.

avd3. Mycket talar för att Diana Zet leder från start till mål. Jag tror hon bara är bäst och spikar. Öppet bakom. Roligast emot kan vara nr 5 som ser väldigt löpglad ut en tvilling till 20 ggr?

avd4. Var länge inne på att spika Aleppo Pine som har sätt väldigt fin ut på slutet och kommer göra ett fint lopp. Valetta har ett bra läge springspår på tillägg och kan komma igenom bra. Toppform! Magnus leder länge med nr 1 men kanske för grön? Aura Sl har fin kapacitet och är given. Use Face rankas upp en kapabel kille som kan mycket. Tar några skrällar bakom.

avd5. Caligula har bra chans att försvara sitt innerspår och skulle han bli överflygad så tar han över spets i andra skede och är hästen att slå. Favoriten var tungt spelad mot pleasure for cash senast men var sämre men möter ett enklare gäng och mindre spelad idag. Gambit brodde är nog i ordningställd när Kari skickar hit hästar. Larsson är stark men vart hamnar han? Vieni Ici är riktigt fin häst men galopperar för ofta synd för kapacitet som räcker och blir över här. Bordeaux är en speedig kuse som har bra form kan ställa till med en överraskning om det blir klaff och tempo.

avd6. Inte ens favorit och det tar jag betalt för Örjan vinner oavsett spår hästen kommer från en annan planet ett monster som tuggar ner vem som helst från dödens. Tror på toppchans och spikar alla dagar i veckan.

avd7. Öppet! men Pastor blir intressant om spets. Flash Hålleryd är också snabb ut och har sätt riktigt taggad ut på slutet. Night brodde kan få loppet och favoriten blir ständigt överspelad. Rankas ner. Ludde har ställt i ordning och med ett bättre spår hade han fått tipset. Riktigt bra häst som kommer göra ett bra lopp om det sedan räcker får vi se..
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat