Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-06, 15:46   #107
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag har själv jobbat som journalist och det finns hur många seriösa som helst. Pratar vi trav så måste man skilja mellan vilka som är journalister, krönikörer, programledare, förstå att skilja på journalistik, propaganda etc., och jag förstår att det inte alltid är så lätt för "vanliga Svenssons" med tanke på flödet på sociala medier etc. Jag har dock själv inte jobbat med trav, men jag vet hur det fungerar. Det är som att påstå att det inte finns en enda hantverkare som inte fuskar etc.

Utan att gå in för djupt i ämnet - vi kan ta det efter tävlingarnas slut om intresse finnes. Klart det finns seriösa journalister, men var - ser inte att du gav några exempel. Jag menar dessutom att ju mer seriösa ämnena blir, likt politik, desto färre riktigt bra journalister finns det och som innehar en objektiv syn på yrket och ämnena denne bevakar...

MSM i stort är värst - när hörde du äkta och adekvata uppföljningsfrågor när ex. politiker skall ställas till svars för något idiotiskt de begått? "Probing" är numera inte journalisternas ledord nummer ett!

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat