Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-07, 09:43   #413
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2396
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
1: Nej, herregud, den rakebackkultur och att spelare fick vara internationella partners var verkligen förödande för hästspelandet. Men jag gick i ärlighetens namn inte i taket när något land tack vare valutasvängningar fick spela med lite lägre radpris än i Sverige, det klarade andra av så bra. Deras vinster minskades ju i motsvarande grad även om ATG behövde lite stöd för att förstå att det skulle vara så även vid en ensam vinnare.

2: ATG har ingenting emot att försöka hålla ombuden nöjda. De vet att provisionen inte räcker för någon längre förklaring till undrande andelsköpare som vill veta vad de där är för andelstal som står. De vill att det skall vara enkelt att spela på trav. De vill under inga som helst omständigheter komma till den gräns där det helt plötsligt inte är någon som vill sälja andelar längre. Utan motor som kränger spel åt dem får vi se V75 på lördagar med under 50 miljoner i omsättning, sedan sjunker det med tiden mer... Det går så klart alldeles utmärkt för ATG att påstå att det är ombuden som vill saker, men de är i symbios, beroende av varandra, och ATG har redan frestat på förtroendekapitalet med sin provisionssänkning i år. ATG vill inte börja prata varvade andelar precis som de aldrig ville prata om var kupongavgifterna försvann, eller alla provisioner för att sälja telefonkort. De ville bara verka så kostnadseffektiva som möjligt.

2) Ombud "as we knew it" är snart en relik från forntiden.

Och jag är inte säker på att kraven på hur tydliga ombuden och ATG tvingas vara framöver ligger enbart i deras egna händer.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat