Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-07, 19:31   #17
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57033
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
Varför skulle jag skämmas Handenefter?? Som jag skrev så ber jag om ursäkt för att jag räknade en Lördag för långt bakåt! (Romme)
Det är hans sätt att skriva om norrlandsbanorna som i många fall uppfattas som nedvärderande och som inte gillas av mig med flera. (Detta har dock ingenting att göra med denna tråd) Det var bara jag som hade för bråttom..

Som sagt så lägger vi ner nu och grottar oss i kommande omgång istället!
Oavsett vad man tycker om Norrlandstrav kan man väl få tycka det är lite konstig tävlingsplanering att köra V75 på tre banor inom drygt 20 mils avstånd längst Norrlandskusten på 4 lördagar. Till och med konstigare än om man kört V75 3 av 4 lördagar på Jägersro , Halmstad och Åby, för avståndet är större mellan dessa tre banor , två är storbanor och det finns väl vad jag vet betydligt fler hästar för V75 bara i Halmstad än på Solänget , Hagmyren och Bergsåker tillsammans .

Hade kanske också varit positivt för tränarna i den delen av Norrland om stordagarna spridits lite mer i kalendern jämfört med att köra alla dessa tre banors största dagar på 4 veckor. Solänget och Hagmyren har vad jag vet en V75 dag per år. Men utan att kolla har väl V75 loppen där som vanligt mest fyllts av hästar tränade någon annanstans .
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+3), Migge (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat