Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-08, 10:51   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Fantasy Premier League - 10 MILJONER kronor i prispengar hos PAF!


Coronakrisen var tuff för oss sportälskare men tiden nu efteråt har varit desto roligare eftersom det är mycket högklassig sport som fyller dagarna nu, om än utan publik på dom allra flesta arenorna.

Premier League har premiär i helgen!

När den värsta coronapaniken hade lagt sig så klämde Premier League in alla resterande matcher från senaste säsongen i ett tätt schema över ungefär 6 veckor i juni+juli för att kunna komma i fas till årets säsong.

Det innebär att det redan nu till helgen den 12 september är dags för premiär i världens bästa liga trots att det kändes som att förra säsongen nyss tog slut. Fjolårsvinnaren Liverpool ska försöka försvara titeln och man inleder med hemmamatch mot nykomlingen Leeds på lördag kväll.

PAF erbjuder monstertävling med 10 miljoner i prispengar!

Senaste åren har några medlemmar på forumet kört en fantasyliga kring Premier League och nu vill vi tipsa om att spelbolaget PAF erbjuder en enorm prispott till sin tävling kring säsongens Fantasy Premier League.



Totalt är det 1 miljon Euro som ska betalas ut i prispengar vilket är lite över 10 miljoner svenska kronor. Vinnaren får 2 miljoner kronor och insatsen är låga 250kr per lag.

Det är 5659 lag som får pris i tävlingen och i skrivande stund är det 5409 lag med i tävlingen vilket innebär att samtliga lag som deltar nu får pris. Minsta pris är 300kr och insatsen 250kr vilket innebär att man går plus bara på att delta i skrivande stund. Det lär ju dock bli fler lag innan premiären spelas och tävlingen startar.

Hur som helst är värdet stort på tävlingen och även om tävlingsantalet dubblas på några dagar till premiären på lördag så är det ändå över 7 miljoner i extra prispengar som betalas ut, utöver insatserna.

Reglerna för tävlingen finner ni genom att klicka er in via bilderna eller länkarna i detta inlägget.

Sharps egna tävlingar för er som blir med i tävlingen via våra länkar!

Vi kommer också att köra Sharpsexklusiva tävlingar endast för er medlemmar kring fantasy Premier League.

För att kunna delta i Sharps tävlingarna kring detta måste ni gå med i PAF's stora 10 miljoners tävling via länkarna här i inlägget.

Beroende på hur många som deltar via vår länkar så kommer vi sedan att erbjuda roliga extratävlingar.

Detta innebär att majoriteten av er som deltar via oss kommer gå plus på tävlingen totalt. Dels med priserna som PAF betalar ut men också med hjälp av våra extratävlingar. Samtidigt har chansen man att vinna stora priser så det är win-win.

PAF satsar hårt på Fantasy!

Fantasy sports är ju enormt stort på andra sidan Atlanten och denna megaindustrin börjar nu sprida sig hit till Europa när fantasyn växer sig allt större.

PAF satsar riktigt hårt på fantasyn. Det finns dagliga tävlingar i flera olika sporter och många prispooler som har mycket extrapengar så det är värt att spana in. Äntligen finns det någon stor aktör som satsar rejält på denna roliga aspekten av sport även här i Europa.

Vi på Sharps har tankar på att satsa lite på Fantasy framöver om det visar sig vara populärt hos er medlemmar så vi hoppas många hakar på detta!



Vi önskar stort lycka till och hoppas verkligen att nån Sharpsare kammar hem förstapriset!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat