Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-09, 18:02   #19
Spiken64
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Dags för Norrlands V75a igen. Nu utan en krona i jackpot. Då tappar atg kanske 50 miljoner i omsättning jämfört med de drygt 130 som omsattes på Jägersro. Ser väl annars ut som en mer spelintressant omgång jämfört med dom som kördes för 2 resp 3 veckor sedan på Solänget och Bergsåker.

I första ringades två in direkt. Oscar Berglunds tyskimport som har två raka och gick en bra tid sist när skorna rycktes och vann överlägset.
Nurmos Västerbo Pokerface är tillbaka och det är en högkapabel häst. Stod i under 3 ggr i derbyförsök 2018.

I avd 2 skickar Untersteiner Princess SW ända till Norrland för diamantsto försök. När man ser att den står närmast perfekt inne på 20 m tillägg förstår man varför . Måste vara en riktigt bra chans om resan går bra. Lopp i kroppen dessutom. Torskade i Kalmar mot Wild Love i comebacken.
Ringade även in Lotusathena på startvolten. När Oskar J rycker skorna på hästarna brukar det betyda rejält förbättrad prestation.

Avd 3 har jag för dålig koll på . Ser spelvänligt ut. Berghs Brunello Hall favorit? Två raka men verkligen inte i lopp som skrämmer i Visby och Östersund. Här får man läsa på en hel del.

Detsamma gäller kallblodsloppet avd 4. Spikfaks ? Står i alla fall väldigt bra inne ca 13 tkr från tilläggsgränsen.

Avdelning 5 påminner mycket om loppet på Bergsåker förra lördagen. Då vann Merritt. Bra läge igen och Pleasure For Cash som var favorit då ännu sämre spår nu. Sen får man väl gissa statusen på Nurmos Global Winner som ju är högkapabel men inte startat sedan Östersunds V75 a i början av juni då den galopperade.

Mest anlitade spiken blir väl Milligans School i avd 6 . Spets och slut i Sundsvall open trot. Samma nu troligen mot sämre motstånd. Men flera bra hästar för 150 lax i förstapris.

Lite samma hästar som på Bergsåker även i avd 7. Då var Coogan favorit men Sir Henry P Hill vann. Båda med igen och Coogan fick bättre spår. Väldigt trevligt lopp detta. Vagabond Bi är den som går ner mest i klass. Gjorde det riktigt bra i Sundsvall open trot. Alone kommer från Jubileumspokalen till silverdivisionen.


Sammanfattningsvis en trevligare omgång än man trott när V75 skall köras i Norrland för 3e lördagen på 4 veckor.

För mig som tippare är det skönt att lämna dessa lätta spetsbanor att tippa på.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat