Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-11, 09:49   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 12/9 - JACKPOT + TÄVLING!


Till helgens Stryktips så är det äntligen premiär för den engelska fotbollen som många tycker är Stryktipset riktiga form. Det finns också rejält med jackpotpengar i potten med 15 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Fanfaren ljuder när det nu är dags för den engelska ligafotbollen att stövla in på Stryktipskupongen igen! Lappen är kryddad med 15 miljoner i jackpot och vägen till 13 rätt går via Premier League, Championship och Superettan. Häng med i analysen när vi börjar vandringen mot odödligheten!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Liverpool - Leeds 1

Statistik
Anfield är första arena till rakning denna jackpotlördag och precis som förra säsongen välkomnar Liverpool en nykomling i premiären. Leeds är dock garanterat en svårare nöt att knäcka nu än vad Norwich var. Marcelo Bielsas gäng var utan tvekan bäst i Championship i fjol och i FA-cupmötet mot Arsenal i januari spelade The Damned United i långa stunder ut de rödvita. Tuffare emot nu såklart, men även om Liverpool ska gälla som klara favoriter bör krysset tas med på större rader i miljonjaktens namn!

2. Crystal Palace - Southampton 2

Statistik
Över till London där två fajter från huvudstaden avrundar Premier League-bidragen. Crystal Palace avslutade den förra säsongen på ett skamligt sätt med endast en poäng på de åtta (!) sista matcherna. Därefter har Örnarna förstärkts med bland andra Eberechi Eze, en av Championships allra bästa spelare. Blir Zaha kvar i södra London har han nu äntligen fått en rejäl lekkamrat. Southampton har å sin sida stärkt upp försvaret med reslige Mohammed Salisu från Valladolid medans Pierre Emile Höjbjerg lämnat. Danny Ings hade en kanonsäsong i fjol och han kan mycket väl bli tungan på vågen här. Tvåan först och sedan säkrar krysset upp när lädret flexas.

3. West Ham - Newcastle 2

Statistik
Michail Antonio sköt på egen hand West Ham kvar i Premier League efter en ruggigt imponerande säsongsavslutning. Engelsmannen kan på ensam uppehålla ett helt försvar men frågan är om det verkligen räcker till ett förnyat kontrakt det här året? Nyförvärven lyser med sin frånvaro och känslan är att det blir en motig säsong för Moyes och gänget. Newcastle har däremot öppnat plånboken. Jamal Lewis, Ryan Fraser, Callum Wilson och Jeff Hendrick har alla hämtats in och framför allt den före detta Bournemouth-duon kommer ge Saint-Maximin välbehövlig avlastning i de främre leden. Detta bör vara betydligt jämnare än vad strecken antyder och värdet till höger är oerhört lockande. Strunta i ettan.

4. Barnsley - Luton 2

Statistik
Barnsley hade väskorna packade och klara för League One, men rätt vad det var så blev Wigan straffade med minuspoäng, ett faktum som betydde att The Latics istället var det gäng som åkte ur. Tur för Barnsley med andra ord, men värdarna lär tillhöra bottenträsket även den här säsongen. Luton är en annan potentiell konkurrent i de nedre regionerna, men The Hatters visade i fjol att de har en högre höjd än Barnsley i sitt spel. Här blir trots det The Tykes streckade som favoriter och det känns inte helt rätt. Börja till höger och blicka åt vänster först på större rader.

5. Bournemouth - Blackburn X

Statistik
Blackburn var en skada på viktige Bradley Dack ifrån att nå playoff till Premier League. Mittfältaren beräknas vara tillbaka i december, men kvalitet finns trots allt i lirare som Holtby, Lenihan och Armstrong. Dessutom har målvaktsposten rustats upp i och med polack-belgaren Thomas Kaminskis intåg. Bournemouth är rejält brandskattade sedan de trillade ur Premier League. Aké, Wilson, Fraser, Francis och Surman har alla försvunnit men framför allt är nu Körsbären också utan Eddie Howe. Det kommer att ta tid att vänja sig av vid hans spelidé och här är värdarna verkligen en favorit i fara. Blackburn ska ses med goda möjligheter att ordna åtminstone ett oavgjort resultat och här sparas det inte på garderingar.

6. Bristol City - Coventry 1

Statistik
Niclas Eliassons Bristol City tar ny sats mot en något oviss säsong. Den gamla Norrköpingspelaren har anfallare som Chris Martin och Nakhi Wells att pricka i boxen och när The Robins har sin dag kan de mäta sig med de bästa i serien. Lägstanivån var dock ruskigt låg under delar av förra säsongen och här får värdarna se upp. Coventry ledde League One innan serien avbröts och är således uppflyttade till The Championship. Nykomlingarna har kapacitet för att klara sig kvar och därmed är starten livsviktig. Ettan ska ses som trolig, men hungern hos gästerna lär vara enorm och värdet på tvåan borgar för utomordentlig kupongrens vid träff! Gå för gaffeln.

7. Cardiff - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Över till Wales där Cardiff nådde hela vägen till playoff i fjol. Där fick dock Neil Harris, tidigare Millwall, mannar stryka på tassen mot Fulham i semin. Det var dock ett dubbelmöte som kunde gått precis hur som helst. Truppen är så gott som intakt och har kryddats med bland andra lovande Liverpool-lånet Sheyi Ojo och Wigans poängspelare Kieffer Moore. Sheffield Wednesday har tappat deras absolut viktigaste spelare Steven Fletcher till Stoke och utan anfallaren är onsdagsklubben rejält försvagade. Det är troligt att Niclas Alexanderssons gamla gäng inleder med en torsk i Wales och ettan lämnas allena trots viss överstreckning.

8. Derby - Reading 1

Statistik
Derby nådde aldrig riktigt hela vägen till playoff i fjol och nu är det nya tag för Phillip Cocu och övriga. Wayne Rooneys intåg hade en positiv effekt och då han garanterat har mer att kräma ur kroppen blir The Rams en dark horse i årets ligarace. Reading landade till slut in i ingenmansland och även den här säsongen lär bli av mellanmjölkskaraktär. The Royals mest spännande nyförvärv är den serbiske tränaren Veljko Paunovic, men vad gäller spelartruppen ser det något begränsat ut. Gästerna kan dock blixtra till emellanåt och när ettan överstreckas är det läge att gardera fullt ut på större rader.

9. Huddersfield - Norwich 2

Statistik
Huddersfield hörde till förhandsfavoriterna inför förra säsongen då de kom från Premier League. Verkligheten gav dock The Terriers en rejäl käftsmäll och det var inte förrän i slutet som biljetten till fortsatt spel i Championship kunde kvitteras ut. Värdarna lyftes av lånen Smith Rowe och Willock, spelare som dock inte finns kvar i klubben längre. Norwich har värvat tungt sedan nedflyttningen från Premier League och anfallsparet Pukki/Hugill hör till seriens allra bästa. Överlag ser truppen ut att vara redo för toppstrid och kan bara Kanariefåglarna hålla Karlan Grant i styr blir det här en rolig premiär. Tvåan är en kanonspik!

10. Millwall - Stoke X

Statistik
Ett ruskigt intressant möte är att vänta på The Den. Stoke, med en av seriens namnkunnigaste trupper, underpresterade rejält i fjol och för att råda bot på det har bland annat Steven Fletcher, James Chester och John Obi Mikel hämtats in. Det är en trio som lär ha allt annat än låga lönekrav och känslan är att det är nu eller aldrig för The Potters. Ett tufft premiärtest väntar dock de rödvita. Millwall var en av de stora överraskningarna förra säsongen och nu har bland annat Spurs jättetalang Troy Parrott anslutit på lån. Värdarna är definitivt en utmanare till playoffplatserna. Ovissheten kring detta möte borgar för ett kryss, men tillåter plånboken är alla tecken att föredra.

11. Preston - Swansea 1

Statistik
Deepdale var en svår arena att komma till förra säsongen. Av totalt 66 poäng tog Preston 40 av dem på eget gräs och den här säsongen lär inte gå sämre. The Lilywhites har fått behålla samtliga nyckelspelare och har dessutom lyckats göra sig av med bråtet i truppen. Swansea har däremot tappat en rad viktiga spelare. Brewster har återvänt till Liverpool efter den lyckade utlåningen medans van der Hoorn och Celina också sökt sig vidare. Blytunga tapp med andra ord och då Gibbs-White, lån från Wolves, är den enda som sticker ut ur mängden lär inte Svanarna kunna upprepa förra säsongens playoffplats. Ettan spikas.

12. QPR - Nottingham 2

Statistik
Queens Park Rangers har kanske gjort det sämsta transferfönstret av samtliga lag i The Championship. Redan förra säsongen försvann succélånet Nakhi Wells tidigt och nu är också Hugill och framför allt Eze på andra orter än Loftus Road. Ersättarna? Klubblöse Tom Carroll och Livingstons anfallare Lyndon Dykes. Det här blir en jobbig säsong för QPR och i premiären väntar Nottingham. Sherifferna sjabblade bort playoffplatsen i sista omgången i fjol, men nu ska gästerna ta upp jakten på topplaceringarna på riktigt. Nyförvärven Taylor, Guerrero, Bachirou och Blackett är samtliga förstärkningar och här lockar tvåan onekligen som utgångstecken. Krysset backar upp på större system.

13. Degerfors - Jönköpings Södra X

Statistik
Degerfors tog revansch på Halmstad senast genom att köra över hallänningarna med 4-1. Dahlström stod för en pigg insats och fick kröna den med att bli tvåmålsskytt. Även om den prestationen var imponerande har dock serieledarna svajat en del mot slutet. På de fem senaste syns bland annat oavgjorda resultat mot GAIS och Akropolis och i det första mötet mot Halmstad blev det 0-2 i baken. Överstreckningen på ettan blir därmed svår att köpa. Jönköpings Södra håller i grunden sånär som samma nivå som Degerfors och med två raka vinster i bagaget är högersidan onekligen intressant här. Spara inte på krutet, måla tvärs över!


Singelstrecket! - Norwich

Norwich har en starkare trupp nu än i fjol och det ska väldigt mycket till för att Kanariefåglarna inte ska vara med och slåss i toppen av Championship. Huddersfield håller ingen vidare nivå och inleder med premiärtorsk!

Kupongrensaren! - Jönköpings Södra

Degerfors har överlag varit Superettans bästa gäng och leder välförtjänt. Dock har prestationerna dalat med jämna mellanrum mot slutet och formstarka J-Södra blir inte lätta att tas med. Högersidans värde kan mycket väl vara ett miljondrag!

Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Leeds 1
2. Crystal P - Southamp. 2
3. West Ham - Newcastle x2
4. Barnsley - Luton x2
5. Bournem. - Blackburn 1x2
6. Bristol City - Coventry 12
7. Cardiff - Sheffield W 1
8. Derby - Reading 1x
9. Huddersf. - Norwich 2
10. Millwall - Stoke 1x2
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Nottingham 2
13. Degerfors - Jönköping 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Leeds 1(x)
2. Crystal P - Southamp. x2
3. West Ham - Newcastle (x)2
4. Barnsley - Luton 1x2
5. Bournem. - Blackburn (1)x(2)
6. Bristol City - Coventry 12
7. Cardiff - Sheffield W 1
8. Derby - Reading 1x2
9. Huddersf. - Norwich 2
10. Millwall - Stoke (1)x(2)
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Nottingham (x)2
13. Degerfors - Jönköping 1x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat