Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-15, 16:10   #4
fweewea
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 550
Sharp$: 1949
Standard

Jag har inte pluggat något alls hittills, men det känns som en extremt svårlöst omgång. Finns många fina lågstreckade drag som kan fälla favoriterna, men att sätta 8:an här känns mycket svårt på förhand.

Känslan är trots detta att spelarna är hyggligt rätt på det sett till favoritskapet på de tidiga strecken. Men det känns som sagt vidöppet i många avdelningar och en del favoriter kan nog vara i fara trots allt.

Avdelning 1:
Svårlöst lopp. Känns som att enbart 1, 4 och 8 är de enda utan chans här. Resten kan vinna detta lopp. Är inte helt säker på om 5 Cleopatra Mystique ska vara favorit – men det är nog en jag vill försöka fälla här. Jag streckade 9 Oliveria senast i hopp om spets och slut, men nu är spåret lite emot och det kan bli en tufft resa härifrån. Jag är inne på att ta många.

Avdelning 2:
6 Vae Victis Club (75%) är troligtvis rätt favorit, men det är ändå en favorit som kan förlora från spår 6. 4 Cab Lane och 7 Volnik Du Kras är tuffast emot. Om 4 Cab Lane hittar till spets så kan han nog vinna därifrån. Känns som en favorit man vill fälla, men det beror på om man har råd eller inte.

Avdelning 3:
Gillar 8 A Cash Machine (3%). Nedstruken ett spår från bricka 8 och det blir lite lättare att kunna göra något därifrån än från längst ut på vingen. Inte helt borta här, men spår 7 är inte helt optimala förutsättningar. Annars tycker jag nog att 6 Coumba är rätt favorit. 1 Valuable Face, 5 Umustbecrazy och stänkaren 9 Honeybee Frö ska passas.

Avdelning 4:

Här vill jag ta alla. Helt omöjligt att hitta riktigt klara bud här. Spontant skulle jag säga att 10 Monark Amok från springspår på volten ser mest intressant ut. Enbart 2% i dagsläget. Den kan nog få en bra resa härifrån. Annars vill jag som sagt måla allting här. I övrigt hoppas jag att de höga strecken på 5 Dream Creation (40%) och 13 Un Mec D'Or (17%) kvarstår. Jag tror att deras chanser är betydligt lägre än vad de är streckade just nu, vilket ger mig ett högre spelvärde på att hitta alternativa ekipage.

Avdelning 5:
Öppen avdelning. Är lite inne på att spika 1 Redneck Woodland (6%). Hyfsat snabb ut och det kanske kan bli spets och slut här. 4 Rackham känns överspelad, trots form och bra spår. Han kanske kan vinna från dödens, men jag är långt ifrån säker på det. 5 Il Duce Boko och 6 Velegance kan få fina resor. 8 Aslan D.K är oerhört bortglömd. 1% just nu.

Avdelning 6:

Ytterligare ett vidöppet lopp. 7 Strong Heartbeat favorit på tidiga strecken, men galopperar frekvent. Knappast en favorit jag vill luta mig emot. 3 Victory Road gillar jag. 4 Estelle Nordique och 5 Flash Teemer blandar och ger. 6 Cargo Door är extremt jämn och har 2-1-2-3-5-5-3-3-3 de senaste nio loppen. Vinner kanske lite för sällan, men snart är det hans tur. Barfora runt om och Mats E Djuse i sulkyn. Dagens 3% är för lite. 11 Mr Marvelous och 12 Eclipse Am kanske kan hitta på något bakifrån. Det är trots allt 2640 meter och då kan allting hända. Ta många.

Avdelning 7:

Gillar också 9 Tiger Face som er andra. Barfota runt om och springspår på volten. Lär komma rätt på det härifrån. Har inte pluggat denna avdelning alls, men det finns definitivt många om budet. Vidöppet.

Avdelning 8:
Många fina hästar i detta lopp. Vem hittar till spets först? Den som tar ledningen har nog goda chanser att hålla hela vägen runt. Blir till att plugga startsnabbhet och sedan ta reda på hur kuskarna vill köra. Ganska jämnt spelat just nu. Favorit är 9 Wild Love från bakspår. 28%. Lite väl högt, väl?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+5), asgaya3141 (+3)
fweewea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat