Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-16, 17:41   #22
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Abrakadabra är ganska snabb ut och kan de bara få denne lite rappare från start och håller upp ledningen, så tror man från norskt håll att man vinner detta! Tvåan är riktigt snabb ut, ser snabbare ut än Abrakadabra, men när denne skall ta en hel längd, sida vid sida - ja, då ringer alltid varningssignalerna för mig. För bara ett par år sedan så hade det varit automatsläpp, men som jag skrev för x antal år sedan så är norrmännen på väg i kapp i klasserna under de bästa, i Sverige och när de då kommer till Sverige, nu för tiden, så släpper de inte, bara för att...

Abrakadabra är RIKTIGT bra och skulle denne släppa av någon anledning så är den inte slagen för den skull - vann från dödens, nästa senast och vann okörd. Har dessutom sett okörd i alla dess segrar på slutet.

Det, enda som sagt, när jag kollade lopparkivet är om Erik trycker av ordentligt så kanske denne ändå är snabbare ut, för om man bara ser till startsnabbheten och inte spåren så är, de facto, Eriks klart snabbar e ut. kan denne utnyttja detta? Ja, det återstår att se!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat