Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-18, 08:51   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 19/9 - TÄVLING + JACKPOT!


Till helgens Stryktips så är det äntligen premiär för den engelska fotbollen som många tycker är Stryktipset riktiga form. Det finns också rejält med jackpotpengar i potten med 15 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Vi har en härlig lördag att se fram emot med brittisk ligafotboll i högsta hugg! Precis som föregående helg finns det 15 miljoner i jackpot att bråka om. Tre fighter från Premier League, nio kamper från The Championship samt en avslutande drabbning från Superettan ligger framför oss. Häng med på resan mot 13 rätt!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester United - Crystal Palace 2

Statistik
Crystal Palace fick som väntat främst spela försvarsspel i bortamötet mot Southampton. Det gjorde Roy Hodgsons örnar med bravur och eftersom Zaha petade in matchens enda mål vann Palace med 1-0. Ny gedigen försvarsinsats lär behövas på Old Trafford. Manchester United kutade upp till en stilig tredjeplats föregående säsong tack vare en stark avslutning. Offensiven är rejält hypad och det är förståeligt när frontlinjen består av spelare som Martial, Fernandes och Rashford. Palace vann dock på “Drömmarnas Teater” i fjol och en ny knall skulle kunna vara vägen mot storkovan. Alla tecken åker in.

2. Arsenal - West Ham 1

Statistik
Arsenal avslutade även de fjolåret starkt genom att vinna FA-cupen. Ligaliret gick emellertid inget vidare så nu är det revansch som gäller för The Gunners. I premiären slogs Fulham enkelt tillbaka med 3-0 sedan Lacazette, Gabriel och Aubameyang målat varsin gång. West Ham såg direkt dåliga ut i premiären mot Newcastle där det blev torsk 0-2. David Moyes har en tuff säsong framför sig av allt att döma. På Emirates har dessutom West Ham kammat noll i fem raka matcher. Mot ett pånyttfött Arsenal blir det säkert tufft. Med rådande streckning får ändå krysset haka på när plånboken flexas.

3. Leeds - Fulham 1

Statistik
Vidare till Elland Road som numera är en Premier League-arena. Här väntar ett nykomlingsmöte då Fulham står för motståndet. Gästerna har ligans svagaste trupp och hade inget hämta mot Arsenal förra helgen. Leeds imponerande stort genom att göra tre strutar på Anfield, men trots det blev de vitklädda utan poäng. På pappret är Leeds ett bättre lag, men inte så mycket bättre som det svenska folket vill få det till. I fjol vann lagen exempelvis varsitt möte. Den högt streckade ettan bör garderas så långt lädret räcker.

4. Blackburn - Wycombe 1

Statistik
The Championship tar över lördagsfesten och första mötet från den engelska andradivisionen hämtas från Ewood Park. Wycombes trupp är anonym och består av ett gäng spelare som inte har speciellt mycket erfarenhet på denna nivå. Nykomlingarna föll tungt i premiären hemma mot Rotherham med 0-1. Försvarsspelet såg dock skapligt ut, men att The Blues ska orka hålla stången borta mot Blackburn som har starka kort i Domning, Armstrong med flera är knappast troligt. Spika ettan!

5. Brentford - Huddersfield 1

Statistik
Brentford hade ena foten i Premier League förra säsongen, men lyckades sjabbla bort ett avancemang i den allra sista omgången. The Bees föll sedermera mot Fulham i playoff-finalen. Det såg även sisådär ut borta mot Birmingham i premiären senast. Olle Watkins är en saknad herre, det är en sak som är säker. Ponne Jansson och company är trots allt fortfarande ett bra lag som ska kunna slåss i den övre regionen. Huddersfield fick kämpa för sin överlevnad i fjol och har en svagare trupp nu. Trygg etta.

6. Luton - Derby X

Statistik
Om Brentford avslutade i moll var det desto gladare miner i Luton-lägret efter den sista omgången förra säsongen. Nykomlingarna kändes körda i botten, men lyckades samla kraft och fixa ett nytt kontrakt via en makalös slutspurt. The Hatters knep en något turlig trepoängare borta mot Barnsley i premiären sedan James Collins klappat in matchens enda mål. Derby föll i sin tur mot Reading och kommer ånyo till spel utan duktige Waghorn. Lurigt möte som på förhand känns ovisst. 1X2.

7. Middlesbrough - Bournemouth 2

Statistik
Vidare till Riverside där ytterligare en jämnstreckad batalj hittas. Bournemouth rasade ur Premier League och har inte helt oväntat tappat flera frontfigurer från i fjol. Både Fraser och Wilson spelar denna säsong i Newcastle medan Aké tillhör Manchester City. The Cherries såg ändå rätt så fina ut i premiären borta mot Blackburn, som de vann med 3-2. Middlesbrough kammade noll borta mot Watford i den första akten och fick tidigare i veckan även respass ur Ligacupen. Tvåan kan vara en spännande chansspik, åtminstone på mindre system.

8. Norwich - Preston 1

Statistik
Norwich fick även de vika in hovarna i Premier League efter en riktigt svag säsong. “Kanariefåglarna” får ta nya tag i andradivisionen och visst har de goda chanser att bli ett topplag precis som för två år sedan. Teemu Pukki är kvar i anfallet och finländaren har sett fin ut på försäsongen. Preston föll i premiären mot Swansea trots ett ganska klart övertag spelmässigt. Norwich är emellertid ett bättre lag och vann komfortabelt när dessa gäng drabbade samman i FA-cupen i januari. Med hänsyn till värde är det ändå inte dumt att gardera ettan på större system.

9. Reading - Barnsley 1

Statistik
Reading bärgade en meriterande skalp då de fick med sig samtliga poäng från bortamötet med Derby. Lucas Joao fortsätter att visa framfötterna hos The Royals och noterades återigen för en balja på Pride Park. Barnsley var det bättre laget mot Luton, men blev trots det utan poäng (0-1). Barnsley brukar inte trivas på Madejski Stadium, i fjol vann Reading med 2-0 och året innan med 3-0. Att The Tykes ska få med sig mer än ett oavgjort resultat känns föga troligt. 1X räcker hela vägen in i kaklet.

10. Rotherham - Millwall 2

Statistik
Rotherham är tillbaka i The Championship efter en sväng i League One. The Millers inledde sejouren i den näst högsta divisionen fint med att knäppa en annan nykomling på näsan. Stor hjälte blev Ihiekwe som gjorde matchens enda mål på stopptid  borta mot Wycombe. Millwall är ett stabilt lag på den här nivån och lär ånyo vara med och kämpa om en plats på den övre halvan. Bradshaw, Williams och Wallace är rutinerade trio som kan föra “Lejonen” till poäng på Aesseal New York Stadium. Strecka från höger.

11. Sheffield Wednesday - Watford 2

Statistik
Lurigt möte härnäst när Sheffield Wednesday, som fick börja med -12 på grund av ekonomiska bekymmer, gästas av Watford. The Hornets fick lämna finrummet efter en blygsam säsong. Truppen håller en hög nivå i The Championship, men till denna batalj finns skickliga spelare som Welbeck, Hughes, Success och Capoue på skadelistan. Tur för gästerna att man har Ken Sema i fin form. Svensken kvitterade till 1-1 i Ligacupen mot Oxford tidigare i veckan och satte sedan en straff i den efterföljande straffläggningen. Sheffield började bra med en seger borta mot Cardiff och ska absolut inte räknas bort i sin hemmaborg. En helgardering är det enda rätta!

12. Swansea - Birmingham 1

Statistik
På Liberty möts två gäng som inledde med varsin triumf i premiären. Birmingham slog överraskande Brentford med 1-0 hemmavid sedan Bela tryckt in matchens enda mål. Det ska dock nämnas att resultatet inte speglade matchbilden då The Bees dominerade kraftigt, framförallt i andra halvlek. Swansea kvalificerade sig för playoff föregående säsong, men fick ge sig mot just Brentford. “Svanarna” var framförallt riktigt vassa på resande fot, medan de var aningen mer ojämna hemma i Wales. När ettan går mot en rejäl överstreckning bör åtminstone krysset ackompanjera.

13. Jönköpings Södra - Öster 1

Statistik
Kupongens sista slag utspelar sig på vackra Stadsparksvallen vid Vätterns södra strand. Här dukas det upp för ett häftigt Smålandsderby när Öster kommer på besök. Växjö-klubben har fått upp farten och reser till Jönköping med fem segrar och ett kryss i ryggen. J-Södra har blandat höga toppar med djupa dalar under hela säsongen, men allt som oftast varit stabila på hemmaplan vilket raden 7-2-1 påvisar. Ettan under 50 procent lämnas allena på små som stora problem.


Singelstrecket! - Brentford

Brentford föll i premiären borta mot Birmingham, men det ska man inte dra för stora växlar av då Ponne Jansson och company var klart bättre. Huddersfield har tappat slagkraft och lär få det tufft här. Stabil etta.

Kupongrensaren! - Crystal Palace

Crystal Palace brukar trivas som allra bäst när de kan ligga lågt och slå om snabbt med giftiga spelvändningar. Tvåan på Old Trafford känns ruskigt spännande!


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Crystal P 1x2
2. Arsenal - West Ham 1
3. Leeds - Fulham 1x
4. Blackburn - Wycombe 1
5. Brentford - Huddersf. 1
6. Luton - Derby 1x2
7. Mboro - Bournemouth 2
8. Norwich - Preston 1
9. Reading - Barnsley 1x
10. Rotherham - Millwall x2
11. Sheffield W - Watford 1x2
12. Swansea - Birmingham 1x
13. Jönköping - Öster 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Crystal P 1x2
2. Arsenal - West Ham 1x
3. Leeds - Fulham 1(x2)
4. Blackburn - Wycombe 1
5. Brentford - Huddersf. 1
6. Luton - Derby 1x2
7. Mboro - Bournemouth x2
8. Norwich - Preston 1(x)
9. Reading - Barnsley 1(x)
10. Rotherham - Millwall (x)2
11. Sheffield W - Watford 1x2
12. Swansea - Birmingham 1(x2)
13. Jönköping - Öster 1



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat