Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-20, 12:12   #158
fweewea
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 550
Sharp$: 1949
Standard

Kollade om några av gårdagens lopp igen. Farlander Am är en otrolig häst. Får lite Moni Viking-känsla över det hela. Startsnabb, uthållig, stark och har ändå en ruggig spurt. Farlander Am kommer gå riktigt långt i sin karriär om utvecklingen fortsätter på det här sättet.

Om man ska vara självkritisk så borde man ju räknat ut att Always On Time och Chapuy skulle köra om det i starten, vilket öppnar för hästar därbakom. Enkel vinst för Rushmore Face till slut. Detsamma gäller i avdelning 2 där Abrakadabra, Mistelns Napoleon, Easy Cash och Dark Roadster alla ville ha spets. Det öppnade för vinstmaskinen Victorys Club som dessutom var nedstruken ett steg. Tror dock att Mistelns Napoleon hade tagit ned Victorys Club de sista meterna om den inte hade vinglat och fastnat bakom Victorys Clubs hjul. Ser ut som det om man kollar på reprisen iallafall, men jag kan ha sett fel.

Cyber Lane är också en otrolig häst. Den borde man förstås tagit med om man valt att gardera loppet. Spikade 1 Gigant Invalley på senaste starten. Det stod mig dyrt.

Nåväl. Alltid extremt lätt att vara efterklok. Bara att komma tillbaka, göra om och göra rätt.
fweewea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat