Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-21, 17:45   #10
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Det finns mycket döda pengar i quintéspelandet. Många spelar en enkelrad med sina turnummer, favoritkuskar och liknande i förhoppning om att kunna vinna en anständig slant. Det är ju bättre återbetalning än de flesta lotterier och dessutom varje dag.

Det gör ju att den som läser på och lämnar in ett antal kuponger för att spela "som man vill" kan få en rätt bra återbetalning över tid. Allt annat franskt hästspel är ju olika oddsspel som vinnare, plats, tvilling etc med rätt så begränsad uppsida på att vinna mycket pengar för en begränsad insats.

Quinté spelas idag i flera europeiska länder, och man har avtal om gemensamt spel med 42 andra spelbolag.
Det är inte så enkelt som att skriva på flera kuponger för att kunna spela som man vill.

Det är förmodligen ingen slump att relativt många ser på det och använder det som ett travspelslotteri.

Mallarna är mycket stela och det är ett tramsspel.

Att fransmännen spelar extra mycket till det är skitspelet beror inte på att det är en bra spelform där den som läser på och skriver många manuella kuponger kan skaffa sig en edge ... utan helt och hållet på att de inte har någon annan spelform "på vilken man kan vinna en förmögenhet" ( vad nu en förmögenhet är idag ... ).

Eventuella fördelar är i praktiken inte möjliga att extrahera. Inte i Quinté och inte heller på ToppSju ( som är superfritt vid den sortens jämförelse ).
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat