Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-21, 19:42   #12
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Det är inte så enkelt som att skriva på flera kuponger för att kunna spela som man vill.

Det är förmodligen ingen slump att relativt många ser på det och använder det som ett travspelslotteri.

Mallarna är mycket stela och det är ett tramsspel.

Att fransmännen spelar extra mycket till det är skitspelet beror inte på att det är en bra spelform där den som läser på och skriver många manuella kuponger kan skaffa sig en edge ... utan helt och hållet på att de inte har någon annan spelform "på vilken man kan vinna en förmögenhet" ( vad nu en förmögenhet är idag ... ).

Eventuella fördelar är i praktiken inte möjliga att extrahera. Inte i Quinté och inte heller på ToppSju ( som är superfritt vid den sortens jämförelse ).
Jo, det är så enkelt som att skapa enkelrader och lämna in, det är så fransmännen gör. Pratar man med franska spelare är de rätt så less på att sitta och tokanalysera en massa lopp för att sedan försöka kapitalisera på det. Det blir en massa spel på vinnare och plats som förhoppningsvis ger lite ränta på sin bankrulle, men vill man klonka har man quintén. Numera också möjlighet att spela in i svenska poolspel som V75, där man dock känner sig väldigt handikappad som fransk spelare.

Det är kanske inte världens bästa spel, men tillräckligt bra och inarbetat för att det skall fungera. Trots att det är fyra vinstgrupper blir det inte så lite betalt i den lägsta att det blir jackpot i parti och minut. Den går på tider då det inte konkurrerar med så mycket annat. Och det är ETT lopp att analysera, inte 6-7-8 lopp.

Jag kommer nog inte spela mycket, men när det kommer till travlopp under vintermeetinget med svenska inslag som står bra inne på sina pengar i förhållande till kapacitet kommer det bli svårt att hålla sig ifrån det där.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat