Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-16, 19:13   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 17/10 - TÄVLING + JACKPOT!


Till helgens Stryktips så är det äntligen premiär för den engelska fotbollen som många tycker är Stryktipset riktiga form. Det finns också rejält med jackpotpengar i potten med 15 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Efter att landslagsfotbollen tackat för sig är det nu dags för Stryktipset att övergå i mer normal skepnad. Tre Premier League-fajter med idel storlag inleder äventyret där det såklart ska bli extra spännande att syna mötet mellan Manchester City och Arsenal. Inte mindre än tio matcher från The Championship tar sedan bongen i mål. Tips-SM startar och 10 miljoner kronor i jackpot smakar mumma, nu kör vi!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester City - Arsenal 1

Statistik
Två tränare som båda hållit andan under landslagsuppehållet är Pep Guardiola och Mikel Arteta. Den förstnämnde ser dock ut att kunna pusta ut efter att det inte varit så farligt med varken Sterling eller De Bruyne som först befarat. Både Agüero och Jesus närmar sig dessutom comebacker och när anfallarna är med är City rena rama monstret. Arteta ser ut att få klara sig utan rivige Kieran Tierney och det är ett hårt avbräck för den välfriserade spanjoren. Thomas Partey värvades in från Atlético strax innan fönstret stängde, men frågan är om ghananen går rakt in i startelvan här. Håller sig ettan under 70 procent är det en magnifik spik.

2. Chelsea - Southampton 2

Statistik
Chelseas första halvlek mot Crystal Palace var hädisk och det har börjat blossa upp farhågor om Lampard verkligen är rätt man att leda den storsatsande Londonklubben. Werner och Havertz har än så länge inte hittat rätt under engelsmannens styre och här blir värdarna alldeles för hårt betrodda av svenska folket. Southampton hade det kämpigt i början, men Hassenhüttl och gänget har därefter fått ordning på de bakre leden. Danny Ings och Che Adams kompletterar varandra fint på topp och de rödvita slog faktiskt Chelsea i motsvarande möte i fjol. Med magnifikt värde till höger är det oerhört lockande att gardera för en favorit i repris. Skippa ettan!

3. Newcastle - Manchester United 2

Statistik
Det stormar kring Manchester United. Är det inte ett misslyckat transferfönster är det kalabalik i backlinjen och det är sannerligen inte lätt att heta Ole Gunnar Solskjaer för stunden. Norrmannen får här klara sig utan avstängda Martial, men med Greenwood, Rashford, Fernandes och Pogba att tillgå ska offensiven kunna klara sig fint ändå. Newcastle borta är ingen lätt uppgift men å andra sidan bör det också nämnas att The Magpies inte imponerat spelmässigt så här långt heller. Skadeläget är prekärt för Steve Bruce som trots det vigs stort förtroende av tipparna här. Man U ska ses som det klart bättre laget, trots alla negativa rubriker, och får vi en tvåa till runt 60 prollar vid spelstopp krävs inga garderingar.

4. Barnsley - Bristol City 2

Statistik
Vi hoppar ner en våning till The Championship. Bristol City är något förvånande delade serieledare efter fyra omgångar. The Robins står noterade för maximalt antal poäng och offensivt flyger Wells, Paterson och Weimann fram. Visst har gästerna en trupp som ska kunna slåss om playoff, men i takt med att säsongen tar sig är känslan att de röda kommer dala något i tabellen. Med rådande formläge i åtanke är högersidan förnuftig att ta i inledningen, men här finns det absolut risk för underskattning från serieledarna. Barnsley har oavsett ligatillhörighet inte förlorat hemma mot gästerna sedan 2011 och på större rader är det därför lockande att plocka med den understreckade ettan också.

5. Birmingham - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Svenska folket är fortfarande höga på ångorna från Birminghams premiärseger mot Brentford. Tre raka kryss har därefter följt men även om det är en styrka att hittills vara obesegrade blir Aitor Karankas mannar alldeles för hårt betrodda när Sheffield Wednesday kommer på besök. The Owls är det något bättre laget i grund och botten och hade i normala fall bara varit en poäng bakom värdarna här. De tolv minuspoängen som gästerna inledde säsongen med har dock gjort verkligheten till en annan, men här går det inte att bortse från högersidans värde. X2!

6. Blackburn - Nottingham X

Statistik
Styrelsen, som också ska ha sin beskärda del av kritiken, fick till slut nog av eländet och sparkade Sabri Lamouchi från tränarbänken i Nottingham. Fyra raka torsk har sherifferna inlett säsongen med och för att vända på den mörka trenden har Chris Hughton anlitats. Ett smart val från en mindre smart ledning och den lättomtyckte engelsmannen kan säkerligen få fart på Forest. Första uppgiften för Hughton och company blir att ta sig an Blackburn på bortagräs. Lyckas gästerna hålla målfarlige Adam Armstrong i schack är mycket vunnet. Ettans enorma favoritskap synas omgående.

7. Middlesbrough - Reading 1

Statistik
Reading är säsongens stora överraskningslag i The Championship så här långt. Fyra raka triumfer har tagit The Royals till delad serieledning tillsammans med Bristol City. Liam Moore har äntligen börjat leva upp till lovorden och mittbacken har varit en stor del i att gästerna bara släppt in ett enda mål. Framåt fördelar Aluko, Joao och Puscas poängskörden föredömligt. Tuff batalj stundar dock nu när resan går till Riverside. Middlesbrough har också styrkor i defensiven och framåt hotar bland andra Chuba Akpom med sin speed. På den här arenan har Reading haft det tufft historiskt, men även om vi inleder till vänster bör tvåan följa med på större rader.

8. Luton - Stoke 2

Statistik
Luton är klart förbättrade jämfört med fjolåret då The Hatters krigade länge runt nedflyttningsstrecken. Tre segrar på de fyra inledande omgångarna är starka papper, men det är värt att påminna om att värdarnas trupp trots allt inte håller någon vidare kvalitet. Hade matchen mot Stoke avgjorts baserat på laguppställningarna hade gästerna vunnit klart, men de rödvitas konstanta underpresterande gör att de alltjämt harvar i The Championship. Här ser dock The Potters ut att undervärderas av svenska folket och då landar utgångstecknet till höger.

9. Bournemouth - QPR 1

Statistik
Bournemouth trillade ur Premier League i fjol men även om de rödsvarta tappat namn som Aké, Wilson och Fraser under sommaren har inledningen i The Championship varit stark. Solanke, Lerma, Brooks och Groeneveld har steppat upp och samtliga håller absolut toppkvalitet på den här nivån. QPR har inte alls samma slagkraft i sin trupp och förlitar sig istället till att lägga ner ett hårt jobb för varandra. Det lär räcka till nytt kontrakt, men mot de mest högkvalitativa motstånden får Londonlaget svårt att räcka till. Ettan går först och kryssgarderas endast om den går över 60 prollar.

10. Brentford - Coventry X

Statistik
Brentford var ytterst nära att nå Premier League i fjol, men det snöpliga uttåget ur playoff mot Fulham grusade till slut drömmarna för The Bees. Det har också inneburit att bland andra Watkins och Benrahma, läkarundersöks av West Ham under torsdagen, lämnat och det var Brentfords bästa spelare i offensiv riktning i fjol. Nu sätts hoppet istället till namn som Mbeumo, Marcondes och Toney. Trion och övriga lirare i värdarna bör ses med god segerchans mot Coventry, men inte till vilken procent som helst. Mange Hedmans gamla gäng har kapacitet för att störa här och när ettan överstreckas bör garderingar välkomnas fortast möjligt.

11. Rotherham - Norwich 2

Statistik
Norwich hade inte en suck i Premier League, men för att studsa tillbaka dit har Kanariefåglarna värvat starkt under sommaren. Quintilla, Dowell, Skipp och Hugill hade tagit en ordinarie tröja i samtliga lag i The Championship och kvartetten kommer också att förstärka gästerna i jakten på topplaceringar. Förlusten senast mot Derby var direkt orättvis och här kommer Norwich att lägga i högsta växel från start. Rotherham siktar på att försvara sig kvar i andraligan, men här är känslan att värdarna kommer att få det tufft. Tvåan singlas utan större betänkligheter.

12. Swansea - Huddersfield X

Statistik
I Wales har Swansea inlett säsongen starkt. Tre segrar och en oavgjord på fyra fajter är starka papper och framåt ser Ayew, Lowe och Gibbs-White ut att trivas utmärkt tillsammans. Här blir dock svanarna alldeles för stora favoriter när Huddersfield kommer på besök. The Terriers inledde med två raka nederlag, men har därefter börjat visa smygform. Segern mot Nottingham följdes upp med en pinne borta mot svårspelade Rotherham och här lockar värdet i öst onekligen en hel del. Plocka med alla tecken och håll en tumme för att gästernas trend fortsätter.

13. Wycombe - Millwall 2

Statistik
Trots att säsongen fortfarande är ung ser det redan mörkt ut för Wycombe Wanderers. Nykomlingen från League One har så här långt inte alls räckt till och det kan mycket väl vara så att vi får se en av de sämsta säsongerna i The Championship någonsin om värdarna fortsätter i samma takt. Fyra av fyra möjliga nederlag och noll gjorda mål talar sitt tydliga språk och det blir inte lättare under lördagen heller. Millwall kommer på besök och det är sannerligen ett av de tuffaste gängen i The Championship. Lejonen viker inte en tum i närkamperna och ser faktiskt ut att hålla sig på ansenlig streck-nivå här. Tydlig utgångstvåa.


Singelstrecket! - Manchester City

Man City såg ut att gå mot ett riktigt tungt skadeläge inför mötet med Arsenal. Lugnande besked har dock givits för bland andra De Bruyne och Sterlings medverkan och med de två på plan ska City gälla som klara favoriter här. Kanonetta!

Kupongrensaren! - Southampton

Chelsea har sett allt annat än bra ut. Spelet hackar och flera offensiva nyförvärv har inte alls kommit igång. Southampton har fått ordning på försvaret och med Ings på topp har The Saints god segermöjlighet på Stamford Bridge.


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Arsenal 1
2. Chelsea - Southampton x2
3. Newcastle - Man United 2
4. Barnsley - Bristol City x2
5. Birmingham - Sheff W x2
6. Blackburn - Nottingham 1x2
7. Mboro - Reading 1x
8. Luton - Stoke 2
9. Bournemouth - QPR 1
10. Brentford - Coventry 1x2
11. Rotherham - Norwich 2
12. Swansea - Huddersfield 1x2
13. Wycombe - Millwall 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Arsenal 1
2. Chelsea - Southampton (x)2
3. Newcastle - Man United 2
4. Barnsley - Bristol City 1x2
5. Birmingham - Sheff W x2
6. Blackburn - Nottingham (1)x(2)
7. Mboro - Reading 1x2
8. Luton - Stoke x2
9. Bournemouth - QPR 1(x)
10. Brentford - Coventry 1x2
11. Rotherham - Norwich 2
12. Swansea - Huddersfield (1)x(2)
13. Wycombe - Millwall (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Willie_Bob (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat