Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-18, 23:02   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 19/10


Champions League och Europa League ligger runt hörnet, men innan vi ger oss i kast med de riktigt stora scenerna ska vi först sätta tänderna i måndagens Topptips. Allsvenskan, Premier League, Superligaen, Serie A, Süper Lig och Primeira Liga är ligorna som ska synas. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Djurgården - Malmö FF 2

Statistik
Vi inleder i Stockholm med ett tungviktsmöte från Tele2 Arena. De regerande mästarna Djurgården tar emot de mesta mästarna Malmö i en match som framför allt betyder mycket för stockholmarna. Värdarna har fem poäng upp till Häcken på tredjeplatsen, men formen är oroande. En seger på de sju senaste är ett uselt facit och det lär bli ruskigt tufft att bryta den trenden här. MFF har vunnit sina två senaste med totalt 7-0 mot Häcken och Elfsborg och får dessutom tillbaka Isaac Kiese Thelin till den här resan. Med anfallaren på plan är skåningarna minst en nivå bättre än övriga lag i serien. Stark tvåa.

2. Helsingborg - Häcken X

Statistik
Botten mot toppen på Olympia. Helsingborg parkerar in på kvalplats, förlusterna mot Östersund och Mjällby var blytunga för skåningarna. På eget gräs har dock HIF plockat poäng i mer än hälften av alla fajter och således stundar en tuff resa för Andreas Alm och hans Häcken under måndagen. Getingarna hade ingenting att sätta emot Malmö (0-3) men ryckte därefter omedelbart upp sig när Falkenberg besegrades med samma siffror. Bortaspelet har varit göteborgarnas akilleshäl den här säsongen med endast tre segrar på elva försök och därför bör alla tecken vara tidiga här.

3. Leeds - Wolverhampton 2

Statistik
Premier Leagues enda bidrag är ett ovisst sådant från Elland Road. Wolverhampton har inte riktigt kommit upp i samma höga nivå som under fjolåret. Det som dock gynnar Wolves det här året är att de slipper Europaspelet. Således kan Traoré, Podence och Jiménez med flera lägga fullt fokus på Premier League. Efter den hemska smällen (0-4) var det viktigt för Nunos mannar att slå Fulham senast, men här väntar ånyo en tuff batalj. Leeds stod för en oerhört imponerande insats mot Manchester City där Bielsa och gänget faktiskt dominerade de sista 20 minuterna. Den prestationen har också etsat sig fast i minnet på svenska folket som här streckar upp de vitklädda högt. Tvåans värde får inte glömmas bort.

4. Nordsjälland - Randers 2

Statistik
Försäljningarna av Mohammed Kudus och Mikkel Damsgaard gav fint klirr i kassan hos Nordsjälland, men duons avsaknad på plan har också varit påtaglig i inledningen av Superligaen. Värdarna har efter fyra omgångar bara en seger, mot nederlagstippade Lyngby, och bristen på rutin i truppen gör att den här säsongen lär bli en av mellanmjölks-karaktär. Randers kommer från två raka förluster mot Midtjylland och Bröndby, men insatserna har det inte varit något fel på. Kan besökarna komma upp i samma nivå här ska de ses med god poängchans. Värdet sitter till höger och ettan kan därmed slopas.

5. Hellas Verona - Genoa 1

Statistik
Serie A härnäst där det gäller att hålla koll på förutsättningarna när det närmar sig spelstopp. Coronaviruset härjar runt nere i pastastöveln och bland andra Genoa har varit extremt hårt drabbade de senaste veckorna. Inte mindre än 22 (!) spelare har lämnat positiva provresultat mot slutet och därmed råder det viss risk för lottning här. Skulle det bli spel kommer gästerna kraftigt reducerade och då ska ett stabilt Hellas Verona hållas som klara favoriter. Tydlig utångsetta.

6. Galatasaray - Alanyaspor X

Statistik
Ett trevligt skrälläge uppenbarar sig i Turkiets första kamp. Alanyaspor har fått en flygande start på säsongen med tio av tolv möjliga poäng och totalt 11-1 i målskillnad. Starka papper minst sagt och det har föga förvånande räckt hela vägen till serieledning. Nu stundar det tuffaste testet så här långt då Alanyaspor ska mäta svärd med Galatasaray på bortagräs. Gala hade en mörk säsong i fjol och kommer också från en tung period innan uppehållet. Uttåget ur Europa League mot Rangers följdes upp med torsk mot Kasimpasa i ligan. Här är de gulröda en favorit i fara. Måla hela vägen!

7. Genclerbirligi - Denizlispor 1

Statistik
Bottenmöte mellan två gäng som inför den förra omgången var segerlösa. Genclerbirligi gick dock på uppehåll med en viktoria i ryggen då de slog Besiktas med 0-1 på bortaplan. Det var en stark prestation, men det ska också sägas att “De svarta örnarna” då kom från en tuff Europa League-match bara några dagar innan. Mot Denizlispor ska Gencler gälla som favoriter i kraft av hemmaplan, men gästerna är trots allt inte oävna. Denizlispor har slagit måndagens opponenter i tre raka inbördes möten och även om vi börjar till vänster är samtliga tecken att föredra på större system.

8. Boavista - Guimaraes 2

Statistik
Trots ett oerhört uppmärksammat transferfönster med nyförvärv som Quaresma, Luís och Varela har Guimaraes inte riktigt fått det att stämma så här långt. En seger, en oavgjord och en torsk är på gränsen till underkänt, men gästernas vinst mot Pacos de Ferreira senast kan mycket väl ha gjutit mod i spelarna. Boavista är ett gäng för den undre halvan i Portugal och ska normalt inte ha alltför mycket att säga till om här. Med X2 sitter vi lugnt och tryggt i båten.


Singelstrecket! - Malmö FF

Malmö är i ruggig form, Christiansen och Toivonen får nu åter sällskap av Kiese Thelin som är tillbaka i truppen. Djurgården visar inte mycket för dagen och får det ruskigt tufft mot de mesta mästarna.

Kupongrensaren! - Alanyaspor

Galatasaray kommer från en tung period och är inte lika bra som föregående år. Alanyaspor har inlett strålande och spelar helt utan press här. Det kan gynna serieledarna och högersidan ska finnas med tidigt!


Spelförslag:

72 rader

1. Djurgården - Malmö FF 2
2. Helsingborg - Häcken 1x2
3. Leeds - Wolverhampton 12
4. Nordsjälland - Randers 2
5. Hellas Verona - Genoa 1
6. Galatasaray - Alanyaspor 1x2
7. Genclerbirligi - Denizlispor 1x
8. Boavista - Guimaraes x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Djurgården - Malmö FF 2
2. Helsingborg - Häcken 1x2
3. Leeds - Wolverhampton (1x)2
4. Nordsjälland - Randers x2
5. Hellas Verona - Genoa 1(x)
6. Galatasaray - Alanyaspor 1x2
7. Genclerbirligi - Denizlispor 1x2
8. Boavista - Guimaraes (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat