Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-22, 23:07   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 23/10


Löningsfredag och ett smarrigt Topptips att sätta tänderna i, fina grejer det! Det bjuds bland annat på matcher från flera toppligor som Premier League, Bundesliga, Ligue 1 och Serie A. Spikarna samt ett par potentiella skrällar har identifierats i jakten på åttan. Nu åker vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Aston Villa - Leeds 1

Statistik
Aston Villa har minst sagt fått en flygande start på säsongen med fyra raka segrar och hisnande 12-2 i målskillnad. Lejonen har exempelvis krossat Liverpool med 7-2 (!). Nyförvärvet Ollie Watkins smällde dit tre bollar mot Pool och har överlag sett fin ut. Barkley och Grealish är två andra herrar som ser starka ut. Leeds, som äntligen lyckades ta klivet upp i det brittiska finrummet föregående säsong, har lirat en positiv fotboll överlag även om 0-1-förlusten hemma mot Wolves var ett bottennapp. Nog ska ändå Bielsas mannar kunna ge Villa en fight. Ettan först, resten sen!

2. Nottingham - Derby 1

Statistik
Ett krisande Derby utan Wayne Rooney äntrar City Ground med fem torsk på de sex inledande matcherna i ryggen. Rooney sitter i karantän och missar därför detta viktiga rivalmöte med Nottingham. Värdarna har även de startat risigt, men kanske är på gång efter fyra inkasserade poäng på två matcher mot Blackburn och Rotherham. Forest har sett bättre ut under ledning av Chris Hughton och har dessutom vunnit tre raka hemmamatcher mot The Rams. Ettan under 50 procent spikas.

3. Stuttgart - Köln 1

Statistik
Sebastian Andersson och hans nya klubb Köln har gått tungt i Bundesliga, men lyckades åtminstone få med sig en pinne från bortamötet med Eintracht Frankfurt senast. Det var faktiskt gästernas första poäng för säsongen. Stuttgart har i sin tur öppnat starkt och slog i förra omgången tillbaka Hertha Berlin med 2-0 i huvudstaden. Nykomlingarna har prickat in nio bollar i rätt bur vilket bara kan trumfas av Bayern och Leipzig. På pappret skiljer det dock inte speciellt mycket lagen emellan. Den hårt ansatta ettan bör garderas med start från höger.

4. Rennes - Angers X

Statistik
Vidare ner till Frankrike där Rennes fått en pangstart på säsongen. Det forna svenskgänget återfinns på en finfin tredjeplats i Ligue 1 där de alltjämt är obesegrade och gjort näst flest mål framåt efter PSG. Stéphans mannar gick in i Champions League tidigare i veckan och fick nöja sig med en pinne hemma mot Krasnodar. Återstår att se hur mycket ork de svartröda har när Angers gästar under fredagskvällen. Angers har plockat poäng i lejonparten av matcherna och var klart närmast segern i 1-1-matchen mot Metz i söndags. Ettan blir vad det verkar hårt ansatt och då är det läge att spänna fast hela bältet. Helgardera!

5. Kortrijk - Anderlecht 2

Statistik
Den forna storklubben Anderlecht fortsätter att blanda och ge i Jupiler League. Vincent Kompanys gäng har visserligen bara gått på pumpen vid ett tillfälle efter nio omgångar, men delar på poängen för ofta. Senast tappade laget 2-0 till kryss borta mot Leuven i andra halvlek. Anderlecht ska dock ses med god segerchans när de reser till Kortrijk. Värdarna har endast lyckades knipa en viktoria hemma på Guldensporen Stadion och har dessutom Selemanie avstängd. Värdet i österled är bra och tvåan är därmed en intressant spikkandidat.

6. Tondela - Portimonense 2

Statistik
Vi rattar flyget till Portugal där ett möte mellan två lag från de nedre regionerna av tabellen står på agendan. Tondela väntar på säsongens första viktoria när fyra omgångar av Primeira Liga har avverkats. Två kryss och två förluster syns i hemmalagets papper. Portimonense lyckades få med sig samtliga poäng hem från bortamötet med Marítimo. Anderson och Dener nätade båda i andra halvlek och fixade därmed första trepoängaren för de svartvita. Besökarna är på pappret snäppet vassare än Tondela och vann motsvarande möte i fjol med 2-1. Vettig tvåa till bra procent.

7. Sassuolo - Torino 1

Statistik
Sassuolo spelade en härlig anfallsinriktad fotboll den gångna säsongen och har fortsatt på samma sätt under hösten. Roberto De Zerbis grönsvarta grabbar har flugit fram under upptakten, vunnit tre raka matcher och vevat in 13 bollar i rätt bur. Inte illa! “Sassarna” blir också inte helt oväntat högt streckade när Torino kommer på besök. “Tjurarna” står visserligen på noll poäng med tre fighter under bältet, men har fin klass i gubbar som Belotti, Verdi och Rodríguez. Även om ettan är trolig får krysset ändå ackompanjera med hänsyn till värdet.

8. Empoli - Pisa X

Statistik
Ner ett hack i det italienska seriesystemet där Pisa, likt Torino, jagar säsongens första viktoria i Serie B. Med fyra kamper i bagaget har gästerna åtminstone fått med sig poäng i tre. Pisa reser till Empoli med god förhoppning om poäng när Stadio Carlo Castellani bjuder in till Toscana-derby. Empoli är inte helt oväntat med och krigar i toppen av tabellen och kommer närmast från en seger mot SPAL där Mancuso sköt tre pinnar till värdarna i matchminut 82. Det blåklädda hemmalaget må vara favoriter, men streckas i högsta laget av det svenska folket. Inbördes har lagen vunnit två matcher vardera sista fyra. X2 är en sund start.


Singelstrecket! - Nottingham

Derby har börjat bedrövligt i The Championship och får dessutom klara sig utan Wayne Rooney som sitter i karantän. Nottingham är förbättrat sedan tränarbytet och ska ses med stor chans här.

Kupongrensaren! - Köln

Köln har visserligen inte rosat marknaden under upptakten av Bundesliga, men någon större skillnad mellan dem och Stuttgart är det inte tal om. Ge oss en skräll Sebbe Andersson!


Spelförslag:

72 rader

1. Aston Villa - Leeds 1x2
2. Nottingham - Derby 1
3. Stuttgart - Köln 12
4. Rennes - Angers 1x2
5. Kortrijk - Anderlecht 2
6. Tondela - Portimonense 2
7. Sassuolo - Torino 1x
8. Empoli - Pisa x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Leeds 1x2
2. Nottingham - Derby 1
3. Stuttgart - Köln 1(x2)
4. Rennes - Angers 1x2
5. Kortrijk - Anderlecht (x)2
6. Tondela - Portimonense (x)2
7. Sassuolo - Torino 1x
8. Empoli - Pisa 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat