Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-24, 16:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 25/10


Söndagens Europatips är ett högoktanigt sådant där vi ska vandra genom Premier League, Allsvenskan, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga. Flera överstreckade favoriter finns i vanlig ordning och här följer analysen mot 13 gröna bockar och magisk utdelning!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Arsenal - Leicester 1

Statistik
Två herrskap som var i farten i torsdagens Europa League drabbar samman på Emirates Stadium. Arsenal lyckades efter lite om och men till slut vända hem från Wien med en 2-1-seger, men det krävdes ett inhopp från Aubameyang i slutet för att de rödvita skulle berga trepoängaren. Leicester körde över Zorya Luhansk med 3-0 där bland andra Iheanacho och Barnes såg pigga ut. Det lär de behöva göra här igen då skadelistan är tung. Söyüncü, Pereira och Ndidi missar definitivt den här resan medan även Vardy dras med bekymmer. Ettan är således en vettig utgång, men den hårda streckningen gör att tvåan åker med på större rader.

2. Southampton - Everton 1

Statistik
Southampton har ryckt upp sig rejält efter den svaga starten. Sju poäng av de senaste nio möjliga är starka papper och i den senaste matchen skakade The Saints om Chelsea rejält. Tufft möte väntar ånyo när Everton kommer på besök, men värdarna ska inte räknas bort här heller. Ancelotti och gänget får klara sig utan avstängda Richarlison och dessutom finns det frågetecken för Rodríguez medverkan. Don Carlo har kapabla ersättare i truppen, men med två förhållandevis darriga backlinjer är det inte läge att välja sida här. Börja med gaffeln och gå sedan hela vägen när cashen flexas.

3. Wolverhampton - Newcastle 1

Statistik
Efter en svajig inledning har Wolverhampton fått ordning på torpet. Två raka 1-0-segrar mot Fulham och Leeds imponerar inte rent siffermässigt, men det är precis sådana vinster som gör herr Nuno belåten. Här kommer Newcastle på besök till Molineux. Skatorna förlorade till slut stort (1-4) mot Manchester United och Steve Bruce gör nog fortsättningsvis bäst i att dra hem trupperna från minut ett och istället rikta fullt fokus mot omställningar på Saint-Maximin och Wilson. Lyckas de svartvita med den taktiken här kan det räcka långt. Den hårt streckade ettan kräver hur som haver uppbackning.

4. Östersund - Hammarby 2

Statistik
Östersund har stått för en remarkabel säsong sedan tränarbytet, men snart har Fru Fortuna slut på gåvor åt jämtlänningarna. 3-2-segern mot Sirius var i jämförelse med ett bankrån och presterar de rödsvarta liknande fotboll här blir det storstryk. Hammarby kommer stärkta efter segern mot Mjällby där framför allt den första halvleken var ruskigt imponerande. Bajen trampade då plattan i mattan från start och hade 3-0 redan innan kvarten var spelad. Lita på att Billborn och gänget kommer ut lika laddade här. Tvåan hamras in.

5. Kalmar FF - Falkenberg X

Statistik
Det finns ångestmatcher och sedan finns det söndagens möte på Guldfågeln Arena. Jumbofinalen mellan Kalmar och Falkenberg skriker panik och den eventuella förloraren här tar ett stort steg mot Superettan nästa säsong. Smålänningarna har förlorat stort i sina två senaste mot Malmö och Elfsborg och går inte in med ett stort självförtroende här. Falkenberg kommer med lite muntrare miner efter fullpoängaren mot Örebro, men på resande fot har gästerna förlorat fem raka. Det gör att vi börjar till vänster, men på större system streckas det med fördel hela vägen.

6. Örebro - Helsingborg 2

Statistik
Örebro torskade mot Falkenberg senast, en förlust som innebär att närkingarna inte är helt klara för allsvenskt spel nästa säsong. Visserligen skiljer det åtta poäng ned till negativt kval, en plats som gästande Helsingborg innehar, men ÖSK skulle må bra av ett par poäng till. Utdelning kan komma här med tanke på skåningarnas hittills usla resande, men motivationen hos gästerna lär vara påtaglig på Behrn Arena. Mellberg och gänget kämpade sig till en pinne mot Häcken och när tvåan l0yser med värde måste den finnas med, även om alla tecken smakar bäst.

7. Malmö FF - IFK Göteborg 1

Statistik
Mesta mästarmötet på Stadion i Malmö avrundar kupongen. MFF spelade bländande fotboll i 80 minuter och ledde med 2-0 mot Djurgården senast, men den katastrofala avslutningen på matchen såg stockholmarna vända till 2-3. Berget drog på sig en varning och är därmed avstängd här, men Tomasson saknar inte alternativ direkt. Di blåe ska trots allt gälla som klara favoriter mot Göteborg, men när ettan snusar på 80 procent är det inte lockande att spika den. Blåvitt har kapacitet att kunna stå upp bra här och med ett ljusnande skadeläge är det ingen omöjlighet att Rolle Nilsson och gänget åker hem med en poäng.

8. Fiorentina - Udinese 1

Statistik
Vidare till Serie A där vi inleder i romantiska Florens. Pozzo-familjens käraste ägodel Watford trillade ur Premier League i fjol och vill det sig riktigt illa kan Udinese gå samma öde till mötes i den här säsongen av Serie A. Segern senast mot Parma var nödvändig, men spelet imponerade inte på långa vägar mot ett Coronadrabbat skinklag. På Artemio Franchi lär Zebrorna få det tufft. Fiorentina håller betydligt högre nivå i grund och botten och var det gäng som låg klart närmast segern i det oavgjorda mötet med Spezia. Lite bättre effektivitet från Ribéry och company här så är en seger inom räckhåll. Strecka från vänster.

9. Juventus - Hellas Verona X

Statistik
Kupongens roligaste och inte alltför otroliga skrälläge härnäst. Favorittippade Juventus har inlett säsongen skakigt med endast två segrar av fyra möjliga och “Den gamla damens” insats mot Dynamo Kiev i veckans Champions League lämnade en del övrigt att önska. Här får Pirlo dessutom klara sig utan en rad blytunga namn. De Ligt, Sandro, Chiesa, Chiellini och framför allt Ronaldo ser alla ut att få stå över den här kampen. Det öppnar upp möjligheter för gästande Hellas. Veronalaget slog Juventus i februari och var också värda en seger i den senaste omgången mot Genoa. Retroaktiv utdelning är ingen utopi här med tanke på Juves truppläge. Måla brett och jobba in högersidan.

10. Cádiz - Villarreal X

Statistik
Villarreal hade inga problem med att städa av turkiska Sivasspor i torsdagens omgång av Europa League. Den gula ubåten promenerade till slut hem med en 5-3-viktoria, men en del orosmoln finns inför söndagens drabbning med Cádiz. Dani Parejo och Gerard Moreno, gästernas två bästa spelare, dras båda med skadeproblem och lär inte kunna delta här. Då blir det inte helt lätt att tas med en formtoppad nykomling. Cádiz slog Real Madrid i helgen med 1-0, på bortagräs dessutom, och slog dessförinnan även ett gäng som Bilbao. Det bär respekt med sig och här är det definitivt läge att plocka med alla tecken.

11. Nice - Lille 2

Statistik
Över till Frankrike där två aktörer med motsatta resultat från torsdagens äventyr går i klinch. Nice åkte på en rejäl snyting i Tyskland där Leverkusen körde över de rödsvarta med hela 6-2. Tufft för Vieira och gänget som inte direkt får det lättare här heller. Lille slog Sparta Prag med komfortabla 4-1 och då tjeckerna drabbades av en tidig utvisning behövde LOSC aldrig ödsla några onödiga krafter. Med den uppladdningen i ryggen inför det här mötet är tvåan en bra spik i trakter omkring 45 procent.

12. Lyon - Monaco 1

Statistik
Monaco har en fin offensiv höjd i lirare som Ben Yedder och Volland, men bakåt är de rödvita svaga och ojämnheten talar inte för att furstendömet kommer ha något med toppstriden att göra i år heller. Lyon är ett stabilare gäng och kan mycket väl ha fått en rejäl skjuts efter 3-2-segern senast mot Strasbourg. Där nätade Ekambi och Kadewere och dessutom finns ruggig kvalitet i både Depay och Aouar hos värdarna. Kommer de två sistnämnda igång här får Monaco en jobbig afton framför sig. 1X är ett stabilt lås på större rader.

13. Werder Bremen - Hoffenheim 2

Statistik
Werder Bremen höll sig kvar i Bundesliga med minsta möjliga marginal i fjol. Markus Rosenbergs gamla gäng hoppas undvika återkval i år, men inför dusten med Hoffenheim har värdarna huvudbry. Coronaviruset har härjat i truppen och i dagarna satt hela spelartruppen i karantän. Således är det högst oklart vilket lag som de grönvita ställer på banan här. Hoffenheim har också haft viruspåhälsningar, men gästernas trupp är bredare än Bremens dito. Håller sig tvåan under 40-strecket är det en eminent värdespik att avsluta med.


Singelstrecket! - Hammarby

Östersund har överpresterat alldeles för länge och stöter här på ett Hammarby som såg pigga ut mot Mjällby. Bajens många offensiva hot blir ett par för många för jämtlänningarna.

Kupongrensaren! - Hellas Verona

Juventus hade vissa svårigheter med Dynamo Kiev. Hellas Verona kommer lägga fullt fokus på defensiven och när högersidan vrålskriker värde är det superläge att gardera för att ett Ronaldo-löst Juve får problem igen.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Leicester 1
2. Southampton - Everton 12
3. Wolves - Newcastle 1x
4. Östersund - Hammarby 2
5. Kalmar - Falkenberg 1x
6. Örebro - Helsingborg 1x2
7. Malmö - Göteborg 1x
8. Fiorentina - Udinese 1
9. Juventus - H.Verona 1x2
10. Cádiz - Villarreal 1x2
11. Nice - Lille 2
12. Lyon - Monaco 1
13. W.Bremen - Hoffenheim 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Leicester 1(2)
2. Southampton - Everton 1(x2)
3. Wolves - Newcastle 1x
4. Östersund - Hammarby 2
5. Kalmar - Falkenberg 1x2
6. Örebro - Helsingborg (1x)2
7. Malmö - Göteborg 1x
8. Fiorentina - Udinese 1(x)
9. Juventus - H.Verona 1x2
10. Cádiz - Villarreal 1x2
11. Nice - Lille 2
12. Lyon - Monaco 1(x)
13. W.Bremen - Hoffenheim 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat