Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-25, 17:59   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 187
Sharp$: 57187
Standard

V75-Jägersro 31 okt, trippeljackpott


Spelvärde de luxe denna lördag med massor av extra miljoner i sjurättspoolen. Gissar på 150 miljoner i omsättning, varav en del miljoner från Tyskland.

Jag följer travet för dåligt numera för att kunna bedöma svårighetsgraden men ser väl inte helt enkelt ut. Som vanligt förutsatt att banan blir i bra skick ska man analysera spetsstrider lite extra.

I avd 1 är det inte voltstart. Har Skarplöth redan beställt materialfel på någon 30 sek innan start? Tycker loppet ser öppet ut vid en första titt. Osäker på vem som spetsar. Flera som inte gör det har rätt fina resultat i raden. Björn Goop favorit?

Rätt fina hästar i avd 2. Spetsar Goop från spår 2 och kan han i så fall hålla undan från toppston på 20 m tillägg som Darah Bibo och Aura SL? Har inte heller glömt Africa Bi från Åbergskvällen.

Grymt fint silverförsök i avd 3. Goop blir väl favorit med sin kanon Zap Di Girofalco. Mily visade vad den kan senast och Dragster är väl allas nästagångare från i går. Den har bra läge nu och är startsnabb. Finns att par till man kan ta med vid gardering.

Avd 4 klass 2 och måste läsa på mer där ser jag. Ingen koll. Barfota runt om ffg anmält på 1an.

Bronsdivisionen i avd 5. Vilken härlig comeback av Sato. Ännu bättre med lopp i kroppen? Farlander Am blir väl favorit men någon gång måste väl formtappet komma.

Älskar 3140 voltlopp. I avd 6 blir kanske indras Secret favorit men bakspår på 40 m tillägg inget drömläge minst sagt.

Huvudloppet sist. Moni Viking blir väl klar favorit men har inte startat sedan Sundsvall open trot i Augusti och Björn Goop står inte som tränare längre. Vad är statusen på den. Borde räcka att gardera med Cyber Lane och Very Kronos för Wild Love kan väl inte överraska igen från spår 12 mot detta motstånd ?

En trevlig omgång att lägga lite tid på känns det som
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HP (+5)

Senast redigerad av olle den 2020-10-25 klockan 18:00.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat