Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-30, 20:52   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 31/10


Den tredje omgången av Tips-SM står för dörren och Stryktipset inleds med två möten från Premier League. Hela tio matcher från The Championship tar sedan vid innan vi går i mål med toppmötet från Superettan. En trevlig lördag med andra ord, nu kör vi!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Liverpool - West Ham X

Statistik
Vi inleder på Anfield där Liverpool med mer än önskad möda till slut lyckades betvinga danska Midtjylland i veckans Champions League. Klopp ställde då upp med en reservbetonad anfallsuppsättning även om mittfält och backlinje var så ordinarie det kunde bli. Olyckligtvis för de röda skadade sig Van Dijks ersättare Fabinho och brassen ser ut att missa den här kampen. West Ham kommer till spel efter att ha plockat poäng av både Tottenham och Manchester City. Moyes har funnit en framgångsrik taktik mot topplagen och det är inte omöjligt att The Hammers står upp bra även här. Gå för knallen och plocka med samtliga tecken omgående.

2. Burnley - Chelsea 2

Statistik
Chelsea åkte i onsdags till Ryssland för att försöka ta sin första trepoängare i Champions League-spelet. Franks Lampards mannar körde till slut också över Krasnodar med 4-0 efter att bland andra Werner och Ziyech nätat. Den förstnämnda börjar bli varm i kläderna och den förbättrade defensiven, tre raka hållna nollor i alla sammanhang, talar också för att Chelsea är på väg mot en formtopp. Burnley fortsätter å sin sida gå tungt och Sons sena mål i mötet med Tottenham grusade The Clarets förhoppningar om poäng i den kampen. Chelsea har på de fem senaste inbördes mötena med Burnley gjort 15 mål och ytterligare ett par lär komma under lördagen. Spiktvåa.

3. Luton - Brentford 2

Statistik
Vi tar hissen ner till The Championship där Luton har haft domarna med sig i de två senaste omgångarna. The Hatters låg pyrt till mot Sheffield Wednesday förra helgen, men efter en utvisning på Van Aken kunde lördagens värdar avgå med tre poäng. I veckan ledde Luton med 1-0 mot Nottingham och strax innan halvlek fick de också en utvisning med sig, men Forest kunde ändå kvittera i den andra halvleken. Tuffare emot nu. Brentford, utan Jansson och Nörgaard, ledde länge mot Norwich men en sen kvittering från Kanariefåglarna stoppade The Bees segersång då. Kommer gästerna upp i normal nivå här ska de vara åtminstone ett nummer för stora. Tvåan singlas med nöje till förmånlig procent.

4. Middlesbrough - Nottingham 2

Statistik
Två gamla rävar drabbar samman på Riverside. Chris Hughton är som bekant nytillsatt tränare på Nottinghams bänk och sedan gentlemannen tog över har Sherifferna ännu inte torskat i The Championship. En stark pinne togs i veckan mot Luton då Forest trots en man mindre fick in en kvittering i den andra halvleken. Hughton och gänget ställs nu mot Neil Warnocks Middlesbrough. Boro är inne i ett riktigt stim med sju raka utan torsk i ligan, men här får värdarna väl högt förtroende. I en på förhand jämn fajt börjar vi med värdet till höger och plockar inte med ettan förrän på större rader.

5. Millwall - Huddersfield 1

Statistik
Huddersfield har snabbt kommit ur sin formtopp och reser nu med två raka nederlag i ryggsäcken till London. Såväl Preston som Birmingham har blivit för svåra för The Terriers och här stundar inte heller någon rolig eftermiddag. Millwall på The Den är allt som oftast ett skräckscenario för samtliga herrskap i den engelska andraligan och nu är det än värre då Lejonen går oerhört starkt för tillfället. Värdarna ståtar med tio poäng på de senaste tolv möjliga och även om ettan får högt förtroende är det befogat.

6. Preston - Birmingham 1

Statistik
Borta bra men hemma sämst gäller för Preston som i veckan förlorade sin fjärde raka hemmamatch efter att Millwall avgått med samtliga poäng. På resande fot är The Lilywhites bäst i serien tillsammans med Reading och förr snarare än senare kommer trenden också att vända i egen borg. Gästande Birmingham är dock ett svårspelat gäng. Aitor Karankas adepter tog i onsdags sin första trepoängare sedan premiären mot Brentford och det ska sägas att The Blues släpper till väldigt lite chanser framför det egna målet. Det kan frustrera Preston och även om vänstersidan agerar utgång smakar alla tecken bäst på större system.

7. Swansea - Blackburn 1

Statistik
Målglatt möte är att vänta i Wales. Swansea körde över Stoke i tisdags med 2-0 och att siffrorna stannade nere ska The Potters vara tacksamma för. Svanarna dominerade matchen fullständigt och trots att inlånade Gibbs-White sitter i rehabstugan ser värdarna ruggigt starka ut offensivt. Det gör även Blackburn som pangat in sex baljor på sina två senaste matcher. Visserligen har det bara räckt till en trepoängare, torsk 2-4 i veckan mot Reading, men med sylvasse Adam Armstrong på topp har gästerna en av seriens bästa anfallare. Rovers kommer få det tufft på Liberty Stadium men den understreckade tvåan är en lockande gardering till ettan när cashen flexas.

8. QPR - Cardiff 2

Statistik
Desto färre mål är att förvänta när blickarna åter vänds mot huvudstaden. Queens Park Rangers föll tungt med 0-3 i veckan mot Barnsley och är uppe i sju raka matcher utan seger. Robert Deckie gjorde det inte lättare när han tidigt drog på sig ett rött kort och försvararen är därmed avstängd här. Cardiff fick trots ett chansmässigt underläge med sig en pinne mot Derby efter att väldige Kieffer Moore kvitterat med dryga kvarten kvar att spela. Det var walesarnas tredje raka kryss, men kan de bara hålla samma nivå här som tidigare ska The Bluebirds ses med god segerchans. X2 räcker hela vägen.

9. Stoke - Rotherham X

Statistik
Fram till matchen mot Swansea hade Stoke gått som tåget, men som så många gånger förr plockade The Potters fram en riktigt usel insats när det som minst anades. Walesarna vann med 2-0 och det är siffror som de rödvita ska vara evigt tacksamma för, det kunde blivit mycket värre än så. Här blir värdarna stora odds- och streckfavoriter, då bör en varningsklocka ringa. Rotherham kommer från säsongens andra trepoängare då de i veckan ställdes mot Sheffield Wednesday. En utvisning hjälpte gästerna då, men Paul Warnes väloljade maskineri med defensiven som signum ska inte ses som chanslösa här. Gardera brett då högersidan betalar fint.

10. Wycombe - Sheffield Wednesday X

Statistik
Wycombe har mot slutet varit klart förbättrade och mot topplaget Watford kom The Chairboys första poäng för säsongen. Det har onekligen legat i luften och det ska bli spännande att se om värdarna kan spinna vidare på den fina trenden när Sheffield Wednesday kommer på besök. Ugglorna inledde säsongen med tolv minuspoäng och även om de har ätit ner det antalet till fyra är inte formraden något att luta sig emot. Tre raka torsk bådar inte gott för Garry Monk och gänget som trots en något starkare trupp jämfört med Wycombe inte kan räkna med en enkel trea på Adams Park. Måla tvärs över.

11. Barnsley - Watford 2

Statistik
Watford blev som tidigare nämnts första gäng att tappa poäng mot dittills segerlösa Wycombe. Skämskudden ska dock inte anses alltför stor då The Championship är en brutalt jämn serie. Gästerna ska trots allt hållas högst när bussen rullar in på Oakwell Ground. Barnsley är i grunden ett lag för den undre halvan av tabellen, men en liten brasklapp ska ändå skjutas in till värdarnas fördel. Säsongens första trepoängare togs mot QPR i veckan och även om det här blir en betydligt tuffare uppgift behöver inte krysset vara ett dumt komplement till tvåan.

12. Bournemouth - Derby 1

Statistik
Derby har efter den hädiska inledningen rest sig något mot slutet. The Rams kommer från två raka poängplock mot Nottingham och Cardiff, även skadeläget börjar ljusna för Cocu och company. En av säsongens tuffaste uppgifter stundar. Bournemouth har ännu inte förlorat och nykomlingarna från Premier League siktar på att göra sejouren i The Championship till en ettårig sådan. Med lirare som King, Solanke, Lerma och Brooks ser Körsbären ruskigt starka ut. Ettan inleder, den hårda streckningen borgar dock för kryssgardering.

13. Öster - Halmstad 2

Statistik
Kupongen avrundas i Småland där enormt viktiga poäng står på spel i toppstriden. Öster har gått förvånansvärt starkt under sensommaren och hösten, värdarna har alltjämt chans att nå kvalplatsen till Allsvenskan. Då krävs det en betydligt bättre prestation än den mot Örgryte senast. Då fick smålänningarna 1-4 i brakan och trots hemmaplan är en ny tuff batalj att vänta. Halmstad har toppform med fyra raka triumfer och i nuläget ser det ut som att Mange Haglunds gäng gör Degerfors sällskap i finrummet nästa säsong. Strecka från höger där värdet av allt att döma ser ut att finnas.


Singelstrecket! - Brentford

Luton har haft en del flax mot slutet men det är högst troligt att den trenden upphör här. Brentford med formtoppade Ivan Toney i spetsen gästar och kommer The Bees upp i ansenlig nivå åker de hem med tre poäng.

Kupongrensaren! - West Ham

Liverpool är rejält skadedrabbade och snart har Klopp helt slut på mittbackar. Trots det blir The Reds otroligt stora favoriter här. West Ham har imponerat i mängder hittills och sköter de sina kort rätt här finns god möjlighet till en jätteknall.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - West Ham 1x2
2. Burnley - Chelsea 2
3. Luton - Brentford 2
4. Mboro - Nottingham x2
5. Millwall - Huddersfield 1
6. Preston - Birmingham 1x
7. Swansea - Blackburn 1
8. QPR - Cardiff x2
9. Stoke - Rotherham 1x2
10. Wycombe - Sheff W 1x2
11. Barnsley - Watford x2
12. Bournemouth - Derby 1
13. Öster - Halmstad 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - West Ham 1x2
2. Burnley - Chelsea 2
3. Luton - Brentford 2
4. Mboro - Nottingham (1)x(2)
5. Millwall - Huddersfield 1
6. Preston - Birmingham 1x2
7. Swansea - Blackburn 12
8. QPR - Cardiff (x)2
9. Stoke - Rotherham (1)x(2)
10. Wycombe - Sheff W 1x2
11. Barnsley - Watford (x)2
12. Bournemouth - Derby 1x
13. Öster - Halmstad (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Willie_Bob (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat