Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-31, 16:58   #135
tvablaa
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6135
Standard

Bra gjort att inte ta med Farlander.. Åkte dock redan på Dragster då det blev spik på Night Brodde.

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Våra tankar är obehagligt lika förutom kanske i första två loppen.

1: Klar fördel favoriten och har svårt se en holländare med tveksam skalle vinna från dödens. 12 känns spelvärd med förmodat tempo. Spännande ändringar på 1 gör den till tredjestreck.
2: Gissar att Sjödén skriver om klar fördel för de på tillägg. Håller med om Micro Vick som dundersusare och undrar om inte Velegance borde vara mest spelad av Untersteiners. Vad kan 8?
3: Viktig spetsstrid där jag tror att den av 5 och 6 som tar spets vinner loppet. Måna bra spurtare bakom dock och är lite sugen på att strecka nästan ostreckade 8 och 9.
4: Har också hamnat på Baron Frontline i ett lopp som känns hopplöst att bena ut. 9 var bättre än 10 senast och streckningen borde nog vara tvärtom. 7 har chans från spets och 6 är kanske bästa hästen. Här bör man nog antingen helgardera eller hitta en spik
5: Har varit inne på Ingo hela veckan men trodde inte alls den skulle vara så mkt streckad. Är nog frågan om inte Farlander Am bara är bäst oavsett lopp. 3 är solklart mest intressant bakom de två stora.
6: Har svårt hamna rätt på Indra's Secret men tycker kanske det finns risk att 7 körs för att bädda för henne här. Många streckvärda bakom och mest troligt finns vinnaren på andra tilläggsvolten. Helt enig i att Bag's Simoni känns ruggigt bortglömd och gillar även Kennedy.
7: Fint lopp. Synd att Velvet Gio blev struken. Tror att Very Kronos äter upp Cyber Lane från dödens men tror det kan bli svårt att sen freda sig mot Moni Viking som lär vara mer vässad än vad som sägs. Måste också ha med Wild Love som den sett ut streckar nog även Racing Mange som sett vass ut som fastlåst och som kommer från stall i tokform.
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat