Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-02, 00:12   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 2/11 - 250K EXTRA!


Måndagens Topptips är sannerligen ett högoktanigt sådant. Allsvenskan och Superettan inleder resan med två matcher vardera innan Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A ror kupongen i hamn. Med 250 000 kronor extra att bråka om är det verkligen läge att jobba in åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Helsingborg - Malmö FF 2

Statistik
Vi inleder i Skåne där det är uppdukat för derby på Olympia denna regniga höstkväll. Malmö FF gasar på mot Lennart Johanssons pokal, inget annat lag ska väl ändå kunna hota mesta mästarna om guldet? För Helsingborg är varje poäng oerhört viktig i kampen kring nedflyttningsstrecket. Goda råd börjar bli dyra för HIF som endast vunnit en av de fyra senaste matcherna. Olof Mellberg tvingas klara sig utan Kebba Ceesay som är avstängd. Malmö är klasser bättre än de rödblå rivalerna, men då tvåan streckas i högsta laget får ändå krysset haka på tidigt. X2.

2. AIK - Varberg 2

Statistik
AIK har gått som tåget sedan i mitten av september och samlat på sig fyra segrar och tre kryss sett till de senaste sju omgångarna. Stockholmarna tycks därmed ha skakat av sig det så försmädliga bottenträsket. De svartgula kommer dock närmast från två raka kryss där spelet hackat en aning. Varberg har i sin tur massor att spela om då endast sex pinnar skiljer ner till en negativ kvalplats. Hallänningarna må vara segerlösa sedan 13:e september, men så länge motivationen finns där ska inte Jocke Perssons manskap räknas bort på samma sätt som nu sker på Topptipset. Plita ner samtliga tecken och håll tummarna för nykomlingarna!

3. Norrby - Brage 1

Statistik
I Superettan kämpar Norrby febrilt för ett säkrat kontrakt. Boråsarna är inför måndagens match på rätt sida kvalstrecket tack vare bättre målskillnad än AFC Eskilstuna. Segern borta mot Akropolis senast (3-1) var extremt viktig för de blåvita som dessförinnan endast hade plockat två poäng på sex omgångar. Brage har klappat ihop fullständigt – masarna reser till “Knalleland” med tre raka nederlag i ryggen och sju insläppta inom samma spann. Ettan ligger närmast till hands och ser dessutom ut att erbjuda riktigt gott spelvärde. Potentiell värdespik!

4. GAIS - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Innan trippen fortsätter söderut i Europa väntar ett tvättäkta ångestmöte på Gamla Ullevi. GAIS har ryckt upp sig under hösten jämfört med hur det såg ut under sommaren. “Makrillarna” är dock långt ifrån ett säkrat kontrakt då endast en pinne skiljer ner till AFC Eskilstuna på 13:e plats. Besökarna från Södermanland blandar och ger men kommer åtminstone från tre segrar sista fem, vilket bådar gott inför den rafflande avslutningen. Att det blir en nervös och krampaktig tillställning i Göteborg är ingen vågad gissning. Värdet i västerled är tilltalande, men på större system bör samtliga tecken få plats.

5. Leeds - Leicester 1

Statistik
Nervöst och krampaktigt är det inte tu tal om när Leeds är i farten. Bielsas boys tenderar att trycka plattan i mattan så får det bära eller brista. Nykomlingarna slog häromsistens tillbaka Aston Villa med hela 3-0 på bortabana sedan Patrick Bamford pangat dit tre bollar. Leicester fick stryk av samma Villa med 1-0, men studsade därefter tillbaka med en seger mot Arsenal. “Rävarna” dras dock med en lång skadelista – Amartey, Castagne, Ndidi och Pereira är out medan Jonny Evans är osäker. Det är tunga defensiva avbräck för Leicester som får ses som underdogs på Elland Road. Ettan är en spännande spik, åtminstone på mindre system.

6. Hoffenheim - Union Berlin 1

Statistik
Hoffenheim fick en pangstart på säsongen i Bundesliga då de först bortaslog Köln med 3-2 innan självaste Bayern München försattes i ryggläge hemma på PreZero Arena. Andrej Kramaric svarade för hela sex mål på de inledande tre omgångarna och har sedan dess varit sjuk. Till bataljen mot Union Berlin kan dock kroaten vara redo för comeback. Berlinarna är alltjämt segerlösa på resande fot och föll med hela 0-4 i motsvarande möte i fjol. Hoffenheim känns på det hela taget som ett nummer större än Union. Ettan lämnas allena.

7. Villarreal - Valladolid X

Statistik
Valladolid har det fortsatt blytungt i La Liga. Klubben, som till stor del ägs av Ronaldo (brasse-Ronaldo) innehar jumboplatsen med blott tre inspelade poäng med sju fighter under bältet. Då har det gått betydligt bättre för Villarreal som efter stjärnsmällen mot Barcelona (0-4 i baken) radat upp två triumfer och två kryss sista fyra i ligan. “Den gula ubåten” har dock dubbellirat ute i Europa och var så sent som i torsdags i Istanbul där Qarabag fick se sig besegrade av Unai Emerys mannar. En del trötta ben kan således finnas hos värdarna som målas upp till månen av det svenska folket. Fint läge att plita ner samtliga tecken och jobba in gästerna.

8. Hellas Verona - Benevento 1

Statistik
Hellas Verona stod för en magnifik insats i Turin förra helgen och var ytterst nära att sno åt sig samtliga poäng mot Juventus innan Dejan Kulusevski klev in i handlingarna. En poäng på Allianz Stadium är självfallet imponerande av Hellas som endast släppt in två bollar i egen bur efter fem matcher. Benevento spelar å sin sida en riktig “Hawaii-fotboll”, något som två segrar, tre förluster och 9-14 i målskillnad vittnar om. Inzaghis “Trollkarlar” fick föregående vecka torsk mot Serie B-laget Empoli och lär vara nöjda med en pinne på Bentegodi. 1X torde räcka långt.


Singelstrecket! - Hoffenheim

Hoffenheim har fått en bra start i Bundesliga där bland annat Bayern München fått se sig besegrade av de blåvita. Kommer Kramaric till spel är ettan tokgiven.

Kupongrensaren! - Varberg

Ett motiverat Varberg blir alldeles för lågt streckade trots att det faktiskt är två tabellgrannar som drabbar samman på Friends Arena. Tvåan erbjuder pangvärde som ska synas ögonaböj!


Spelförslag:

72 rader

1. Helsingborg - Malmö x2
2. AIK - Varberg 1x2
3. Norrby - Brage 1
4. GAIS - AFC Eskilstuna 1x
5. Leeds - Leicester 1
6. Hoffenheim - U.Berlin 1
7. Villarreal - Valladolid 1x2
8. H.Verona - Benevento 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Helsingborg - Malmö (x)2
2. AIK - Varberg 1x2
3. Norrby - Brage 1x
4. GAIS - AFC Eskilstuna 1x2
5. Leeds - Leicester 1(2)
6. Hoffenheim - U.Berlin 1
7. Villarreal - Valladolid 1x2
8. H.Verona - Benevento 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat