Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-07, 16:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 8/11 - JACKPOT!


Landslagsuppehållet ligger precis runt hörnet och “den sista måltiden” som klubblagsfotbollen erbjuder är ett sanslöst högoktanigt Europatips. 4 millar i jackpot och idel stormatcher på kupongen gör att suget efter 13 rätt är större än någonsin. Vi trampar plattan i mattan direkt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Manchester City - Liverpool 1

Statistik
Wow! En kupong har sällan inletts med ett starkare möte än det som väntar på Etihad. Englands två överlägset bästa lag för stunden (blunda för tabellen) drabbar samman i en dust där Liverpool har chansen att lägga Manchester City på väldigt behörigt avstånd. Diogo Jota var mannen i centrum i veckans Champions League, men det var ett naivt Atalanta som Klopps manskap ställdes mot. City kommer inte att ge bort samma ytor och de ljusblå har dessutom Gabriel Jesus åter. Det kan betyda mycket och när suveränt värde dukas upp på ett lag av The Citizens kaliber är det inte läge att titta efter garderingar. Ettan singlas.

2. Arsenal - Aston Villa X

Statistik
Arsenal är inne i ett stim med fyra vinster på de fem senaste, men innan hyllningskören stämmer upp ska det sägas att motståndet inte varit det allra bästa. Manchester United var riktigt bleka på Old Trafford och Artetas pågar har trots allt haft svårt i offensiv riktning när opponenten bjudit upp till dans. Aston Villa gästar Emirates och efter den i långa stunder usla insatsen mot Southampton bör fokus ligga på att hålla tätt för Dean Smith och company. Därefter sätts hoppet till Grealish, Barkley och Watkins där framme och har Villa en bra dag är det inte omöjligt att de får med sig något från huvudstaden. Värdet i öst måste med.

3. Leicester - Wolverhampton 2

Statistik
Leicester sköljde över Braga i torsdags och extra imponerande var segern då Brendan Rodgers valde att vila duracellkaninen Jamie Vardy hela matchen. Viktigt för Rävarna att ha sin stjärnanfallare frisk och kry inför mötet med Wolverhampton, men det är fortfarande ett skadeskjutet försvar som Rodgers har att brottas med. Wolverhampton kommer helt utvilade då Vargarna inte dubbelspelar och det är en viktig faktor att ha med i beräkningarna. Värdet till höger blir påtagligt och då är det därifrån streckningen börjar.

4. Djurgården - AIK 1

Statistik
Vidare till Svedala där vi kastas rakt in i ett Stockholmsderby på Tele2. AIK har lyckats rädda viss heder under hösten och bäst av alla har Henok Goitom varit. Anfallaren har kommit en bit in i åldern, men formen som den gode Goitom visar upp just nu är enastående. Han avgjorde senast mot Varberg och blir en spelare Djurgården verkligen måste hålla ögonen på här. Blåränderna har inför helgen en Europaplats i sina händer, men ska den bli verklighet får det inte se ut som det gjorde mot Falkenberg senast. Här är dock känslan att sure-Kim och Tolles gäng rycker upp sig. Strecka från vänster.

5. Varberg - Hammarby 2

Statistik
På sina 28 poäng är Varberg inför helgen fem poäng ovanför Falkenberg som innehar den negativa kvalplatsen. Således är det ingen större fara på Jocke Perssons torp, men visst skulle nykomlingarna må bra av ett par poäng till för att vara helt säkra på allsvenskt spel även nästa år. Tuff match väntar när Hammarby kommer på besök. Bajen är efter 26 spelade omgångar två poäng ifrån stadsrivalen Djurgården på tredjeplatsen och lita på att de grönvita kommer att göra allt för att lugga DIF på det Europaäventyret. Streckningen på laget från söder har dock spårat ur och då bör garderingar följa.

6. Helsingborg - IFK Göteborg X

Statistik
Motsatsen till Manchester City - Liverpool hittas på Olympia i Helsingborg. Olof Mellbergs adepter välkomnar IFK Göteborg i vad som är ett av världens mest ångestladdade möten någonsin. Bägge aktörerna har haft en säsong att förglömma och här är seger det enda som räknas då återstående schema är ett knivigt sådant för båda herrskapen. Helsingborg har spets i Van den Hurk och oberäknelige Svensson medan Blåvitt förlitar sig till Wernbloom, Söder och Kharaishvili i sin offensiv. Det är inte otroligt att någon av nämnda lirare avgör och i denna ruskigt svårsiade fajt gör sig alla tecken bäst.

7. Örebro - Kalmar FF 2

Statistik
Jumbon Kalmar lyckades kontroversiellt nog få med sig en pinne från bataljen med Sirius. Det gör att smålänningarna alltjämt har chansen att lösa kontraktet och är det någonstans de ska göra det är det på bortagräs. På resande fot har Nannes kanelbullar tagit 13 av sina totalt 21 poäng och mot ett färdigspelat Örebro ska motivationen kunna bära långt för gästerna. Närkingarna visar visserligen lite smygform med två raka segrar, men då så gott som ingen motivation finns att tillgå kan ettan med visst darr på ribban chansas bort.

8. Malmö FF - Sirius 1

Statistik
Allsvenskan avslutas med guldkant då resan bär till Stadion i Malmö. En eventuell seger mot Sirius innebär Di blåes 21:a SM-guld, i så fall det sjätte under 2010-talet, ett alldeles enastående facit. Sett över hela säsongen är det inget snack om att skåningarna varit klart bäst, men här får Christiansen, Toivonen och övriga klara sig utan Tomasson. Tränaren har drabbats av Coronaviruset och får således följa matchen från soffan, men det är av mindre betydelse. Sirius har varit en positiv överraskning under säsongen och kan mycket i offensiv riktning, men bakåt är Kenka Rydströms mannar alldeles för bräckliga. Hamra in ettan och strunta i överstreckningen.

9. Milan - Hellas Verona X

Statistik
Milan såg tröttkörda ut mot Udinese och i torsdagens Europa League-match mot Lille kom också reaktionen. Fransmännen körde över Zlatan och gänget med 3-0, ett resultat som vittnar om att Rossoneri säkerligen inte tackar nej till ett landslagsuppehåll. Innan det ska Hellas Verona resa till Milano. Ivan Juric krigare är ett gäng formstarka sådana där poängen mot Juventus följdes upp av en klar triumf mot Benevento senast. De utvilade gästerna kan mycket väl lugga Milan på poäng. Fram med den breda penseln.

10. Atalanta - Inter 2

Statistik
Atalanta fick sig en rejäl lektion av Liverpool. Den högt stående backlinjen bjöd gång efter annan Jota, Salah och Mané på kalaslägen och när matchen var slut hade de rödklädda gjort fem baljor. Atalanta? Noll. Bättring krävs, men det lär bli tufft när Inter kommer på besök. Conte och company stod för en mer än godkänd insats mot Real Madrid, men fick till slut ge sig med 2-3. Mycket är vunnet om Nerazzurri krämar ur en liknande insats här. Tvåan först, ettan sedan.

11. Valencia - Real Madrid 2

Statistik
Efter en småtrög inledning på både La Liga och Champions League börjar Real Madrid visa sitt rätta jag igen. Två raka ligasegrar, bland annat i El Clásico, och viktoria mot Inter i CL gör att Zidane kan slänga upp fötterna på bordet igen. Karim Benzema visar gång efter annan att han alltjämt håller världsklass och Sergio Ramos är bara Sergio Ramos. Valencia har historiskt bjudit Marängerna på tufft motstånd men efter rea-kavalkad hos Los Che är det inte troligt att de gör det på Mestalla. Tvåan singlas.

12. Real Sociedad - Granada 1

Statistik
Alexander Isaks Real Sociedad slog Jeppe Karlssons AZ Alkmaar med 1-0, siffror som smickrar holländarna. Med normal utdelning hade baskerna gjort 3-4 mål till och bland andra Isak agerade stor målsumpare. Kommer han inte igång med produktionen är Willian José snart ohotad etta på topp. Granada vann också de sin Europa League-match, 2-0 borta mot Omonia Nicosia. Det innebär att Malmö-dödarna nu inte har förlorat en tävlingsmatch sedan slutet på september, men den trenden kan mycket väl brytas i San Sebástian. Ettan inleder och får sällskap av krysset på grund av den hårda streckningen.

13. Bayer Leverkusen - Mönchengladbach 2

Statistik
Kupongen avrundas i Tyskland där ett på förhand målglatt möte är att vänta på BayArena. Både Bayer Leverkusen och Borussia Mönchengladbach har sina styrkor i offensiven och det ska bli en fröjd att följa lirare som Bailey, Wirtz, Bellarabi, Pléa, Thuram och Stindl på det gröna schackbrädet. Leverkusen drar en liten fördel i kraft av hemmaplan, men till värdarnas nackdel är att de får två dagars mindre vila än Mönchengladbach. Gaffeln är ett utmärkt val att avsluta med!


Singelstrecket! - Malmö FF

Dominansen från skåningarna har varit total och här ligger 2010-talets sjätte SM-guld och väntar på att lyftas. Malmö gör inga misstag mot ett defensivt darrigt Sirius.

Kupongrensaren! - Hellas Verona

Milan föll klart mot Lille och här väntar ett ramstarkt Hellas Verona. Gästerna tog poäng av Juventus och kan mycket väl göra det även mot Milan.


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Liverpool 1
2. Arsenal - Aston Villa 1x2
3. Leicester - Wolves x2
4. Djurgården - AIK 1
5. Varberg - Hammarby 12
6. Helsingborg - Göteborg 1x2
7. Örebro - Kalmar x2
8. Malmö - Sirius 1
9. Milan - Hellas Verona 1x2
10. Atalanta - Inter 2
11. Valencia - R.Madrid 2
12. Sociedad - Granada 1
13. Leverkusen - M-gladb. 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Liverpool 1
2. Arsenal - Aston Villa 1x2
3. Leicester - Wolves (1x)2
4. Djurgården - AIK 1(x)
5. Varberg - Hammarby 1x2
6. Helsingborg - Göteborg 1x2
7. Örebro - Kalmar x2
8. Malmö - Sirius 1
9. Milan - Hellas Verona (1)x(2)
10. Atalanta - Inter (1)2
11. Valencia - R.Madrid 2
12. Sociedad - Granada 1(x)
13. Leverkusen - M-gladb. 12



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat