Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-15, 18:58   #6
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
33,6 miljoner av spelarnas insatser konfiskerades igår av atg. Dessa delas ut nu förutom 20 procent som går till nyårsafton så blir väl drygt 27 miljoner extra till dom som sätter denna 7a.
En småtrevlig omgång för att vara slutet av november och näst sista V75an som tillåter barfotakörning för i år.

Bronsdivisionen inleder . Ser väl rätt ojämnt ut men voltstart över lång distans. Klar favorit blir troligen Jorma från springspår med Exaudio Vici. Osäker på hur det läget passar hästen men Jorma är kanske inte känd som den vassaste kusken från ett sådant läge. Hästen brukar vara ute på längre distanser än så här.

Rackham känns också mycket tidig om den klarar spåret. Bara autolopp i raden men möter ju ingenting mot senast i BC finalen som Hail Mary vann.

Rock My Dreams har det andra springspåret och skulle Ingves få till starten därifrån ska den nog inte glömmas.

Dessa 2-3 borde räcka är känslan.

Andra avdelningen diamantstoförsök där det finns flera riktigt bra märrar på 40 m tillägg. Men Jägersro är Jägersro så man får i alla fall kolla upp hästarna på start. Reijo L har två och vad kan den danska gästen på ensamt springspår med Uhrberg? Kusken kan i alla fall volta med bravur.

Annars är det väl 4-5 hästar längst bak som gör upp. Kanske Mily ska rankas först . Tvåa senast men då i silverdivisionen.


Avd 3 klass 2 och har som vanligt dålig koll där numera. Ovation LA känns som förstahäst efter vinsten senast. Men har som sagt dålig koll .

Ännu sämre koll på tvååringarna i uppfödningslöpningen, men ser inte ut att finnas någon stenklar där och känslan säger massgardering då det sannolikt blir mycket galopper över 1640m.

Avd 5 klass 1 och det ser ut som ett väldigt spelvänligt lopp. Upper Face med bike igen kanske förstahäst men ser minst 5 andra i listan som känns som tänkbara.

Trots 2140 måste väl Elain Web vara omgångens troligaste vinnare. Den ska väl inte ha några problem att spetsa och sen bör det vara slut. Faran ligger väl i att Rajesh Face är på humör för dagen och att den för Adrian tryckande i dödens. Då kanske 2140 är för långt.


Avslutningen ett kul lopp. Det är två riktigt bra hästar söderifrån som nog ska passas. Azimut som vann på Åbergskvällen och Officer Stephen med Örjan som har många bra resultat i raden. Holländska hästar brukar ofta vara stora utropstecken på Jägers. Macelleria och Night Brodde duger i klassen. 1640a så den som spetsar borde bli livsfarlig.

Hat tyvärr ännu en hektisk arbetsvecka som väntar så återkommer troligen först på lördag med vidare tankar.

Lycka Till !
Som du skrev, Jorma och springspår är inte någon bra grej...gillar han som kusk då man "får vad man betalar för"...men just springspåret har han inte lärt sig riktigt, trots alla år här i Sverige...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat