Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-16, 08:34   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 16/11


Nations League ska avgöras och för Sveriges del krävs åtminstone en poäng mot Frankrike om Blågult ska ha möjligheten att undvika nedflyttning. Spelmässigt väljer vi att rikta fokus till Stadion Wiener Neustadt där en ypperlig kupongrensare erbjuds. Analysen är klar, häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:44

1. Plymouth - Portsmouth 2

Statistik
Plymouth har fått en smakstart i League One och formen är strålande med fyra raka segrar i bagaget. Inte minst ser det unga löftet Luke Jephcott väldigt spännande ut där 20-åringens fina form belönades med en startplats för Wales U21 under landslagssamlingen. Tuff uppgift väntar dock här och det råder ingen tvekan om att Portsmouth har det bättre spelarmaterialet. Målsprutan John Marquis gör det han är bäst på och tillsammans med Marcus Harness förfogar Kenny Jackett över ett av ligans hetaste offensiv. Gästerna har dessutom trivts utmärkt på resande fot och plockat 13 pinnar av 15 möjliga. Vi spikar en spelvärd tvåa.

2. Sporting Gijón - Rayo Vallecano 2

Statistik
Sporting Gijón har onekligen inlett säsongen lovande men känslan är att det inte skiljer något särskilt gentemot fjolårets upplaga som slutade i mittens rike. Rojiblancos är solida bakåt men offensivt svaga, svårspelade hemma men väldigt skakiga på resande fot. Rayo Vallecano kommer med desto svagare form men i grund och botten är gästerna knappast ett sämre lag än sin motståndare. Betydligt mer finns att önska från Yacine Qasmi som inte alls fått det att stämma sedan 29-åringen anlände till Los Vallecanos i januari. Däremot har bland andra Isaac Palazón imponerat och summan av kardemumman är att gästerna ska ha klart bättre chanser än procentfördelningen indikerar.

3. USA - Panama X

Statistik
USA stod för en klart godkänd insats mot Wales förra veckan men offensivt finns inte alls samma hot i Christian Pulisic frånvaro. Istället är det oslipade diamanter i form av Giovanni Reyna, Timothy Weah samt Konrad de la Fuente som ska visa vägen. Det förväntas räcka mot ett klart sämre Panama men det vansinnigt höga förtroende spelarpoolen riktar mot väst är obefogat. Los Canaleros är trots allt solida bakåt och kan mycket väl kriga till sig ett resultat, inte minst i en träningslandskamp. Prio ligger på X2.

4. Frankrike U21 - Schweiz U21 1

Statistik
Såväl de franska som schweiziska U21-laget har redan säkrat en biljett till EM-mästerskapet. Däremot står förstaplatsen fortsatt på spel där Schweiz har råd att förlora med uddamålet. Gästerna har varit fenomenala under detta kvalspel och vunnit samtliga nio matcher. Framgångsreceptet är ett oerhört kompakt försvarsspel kombinerat med målfarlige Andi Zeqiri, som för övrigt nyligen kritat på för Brighton. Frankrikes U21 är likt seniorlaget fyllt av stjärnspelare där bland andra kvarteten Benoit Badiashile, Jules Koundé, Boubakary Soumaré och Odsonne Édouard är aktade framtidsnamn. Strecka från vänster.

5. Coritiba - Bahia X

Statistik
Coritiba fick rättvist med sig en poäng borta mot tvåan Internacional senast och visst har nykomlingarna visat glimtar av den potential som finns. Men överlag har Coxa haft en tung säsong där de grönvita allt som oftast har problem att spela till sig resultat. I synnerhet på grund av bristerna offensivt där endast tabellgrannen Athlético Paranaense gjort färre mål än värdskapets 18 baljor. Bahia är i fin form men prestationerna på resande fot har lämnat mycket att önska. Blott en seger har hämtats från nio bortamöten och på sin höjd ska gästerna betraktas som knappa favoriter. Krysset är en rimlig utgång.

6. Botafogo RJ - Bragantino X

Statistik
I Rio de Janeiro stundar ett ångestladdat bottenmöte när nästjumbon Botafogo RJ tar emot nykomlingarna Bragantino. Värdskapet har visat en extrem kryssbenägenhet under säsongens gång där hela elva av lagets 19 matcher slutat med delad ära (3-11-5). Positivt är dock att den rutinerade duon Salomon Kalou samt Keisuke Honda är tillbaka från vardera skada. Bragantino har inte samma spetskvalitet i sin trupp och prestationerna på resande fot har varit under all kritik och gästerna är fortsatt segerlösa utanför Estádio Nabi Abi Chedids portar. Krysset ska prioriteras, 1X räcker långt.

7. Frankrike - Sverige 2

Statistik
Sverige säkrade en o så viktig seger hemma mot Kroatien och har således fortsatt möjlighet att undvika nedflyttning. Dejan Kulusevski fick göra sitt första landslagsmål på seniornivå och 20-åringen har även imponerat under hösten för klubblaget Juventus. Passande nog säkrade Frankrike även avancemang under lördagen då Portugal besegrades med 1-0 och världsmästarna har således endast ära att spela om här. Det öppnar givetvis upp dörrarna för en blågul seger på Stade de France mot ett mätt och roterande hemmalag. Vi helgarderar!

8. Spanien - Tyskland X

Statistik
Fotbollsgudarna tycks inte vara särskilt intresserade av att se Spanien avancera till playoff. Trots totaldominans mot såväl Ukraina som Schweiz fick La Roja endast med sig en poäng totalt från dessa två bataljer. Inte nog med det så missade den normalt stensäkra straffsparksläggaren Sergio Ramos två gånger om från elva meter mot de sistnämnda. Istället har Tyskland övertagit förstaplatsen inför den avgörande omgången och säkrar således avancemang vid oavgjort. Leroy Sané och Timo Werner är i ruskigt bra form och det var föga förvånande duon som stal rubrikerna i 3-1-viktorian mot Ukraina. Vi har väldigt svårt att utesluta något scenario och då är det bara att kosta på sig en helgardering.


Singelstrecket! - Portsmouth

Nykomlingarna Plymouth får lite väl högt förtroende efter en lovande inledning. Portsmouth är det klart bättre laget och har inga som helst problem med att spela på resande fot. Den stekheta duon Marquis/Harness löser tre poäng för Pompey!

Kupongrensaren! - Panama

USA streckas upp skyhögt i denna träningslandskamp. Lagets främsta stjärna Christian Pulisic finns inte tillgänglig och som följd har offensiven lidit mot såväl Costa Rica som Wales.


Spelförslag:

72 rader

1. Plymouth - Portsmouth 2
2. Sp.Gijón - Vallecano x2
3. USA - Panama x2
4. Frank U21 - Schweiz U21 1
5. Coritiba - Bahia x
6. Botafogo RJ - Bragantino 1x
7. Frankrike - Sverige 1x2
8. Spanien - Tyskland 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Plymouth - Portsmouth 2
2. Sp.Gijón - Vallecano (1x)2
3. USA - Panama 1x2
4. Frank U21 - Schweiz U21 1x
5. Coritiba - Bahia x(2)
6. Botafogo RJ - Bragantino (1)x
7. Frankrike - Sverige 1x2
8. Spanien - Tyskland 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat