Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-23, 13:08   #8
Nobleflash
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 399
Sharp$: 5755
Standard

Tidiga tankar:

Lopp 1. Hevin Boko, Mellby Free, Wild Love och Dear Friend. Har bra spår och det avgör nog mycket.

Lopp 2. Global Agreement. Spik. Lär säkert segla upp i procent. Men vore fint om tidiga spelet blir Seismic Wave och Chicharita som stora favoriter.

Lopp 3. Farlander Am och Cab Lane känns som ett starkt lås.

Lopp 4. Chicharita, Dixie Brick och Activated. En på varje volt. Chicharita tidig ledning och håller hela vägen? Möter ändå bättre och lite äldre hästar nu. Inte så het som spik för mig. Untersteiners duo Velegance och Ofelia O.E. som två tänkbara skrällar. Båda har varit bra på slutet.

Lopp 5. Seismic Wave kanske är bäst, men till procenten känns det ändå värt att ta med Dragster från bra spår och Vagabond Bi som får gå i ryggar.

Lopp 6. Bäst spår brukar ju vara avgörande när det är bra hästar och Cyber Lane fick ett bra läge. Men blir det körning mot From The Mine och släpper den? Jag tror att den släpper och väljer nog bort From The Mine. Streckar inte denna gång. Very Kronos är med på kupongen och det kommer man nog långt med tillsammans med Cyber Lane. Kan nog inte låta bli att gardera och tar nog även med Lucifer Lane, Hachiko De Veluwe och Antonio Trot som står lite på tur. Farfantome Am som ett sjätte och sista streck på form och utgångsläge.

Lopp 7. Dwayne Zet och Västerbo Pokerface.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat