Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-23, 21:25   #11
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Den spontant kassaste favoriten jag ser i listorna vid första genomgången är Very Kronos. Verkligen bara en i mängden här. Tycker iallafall 3-4 hästar har bättre vinstchans. Får bli c-häst som bäst. Har inte statistiken på guldfinaler, men bakspår kan jag inte tänka mig annat än att det är riktigt kallt.

Tittar man på Chicharita så blir väl den favorit på spets och slut. Men jag undrar om det inte är ungefär lika troligt att han hamnar mitt i rågen bland 20-hästarna som att han drar iväg till ledning. Inte som att köra en bil i volten direkt den där gröne rackarn.

Seismic ser ju ut att bli väl överstreckad också. Mängder kommer spika på att det är svårt att hitta andra spikar. Bästa hästen, men på läget tycker jag inte det är helt givet att han har bästa chansen i loppet ens.

I klass 2 ser inte statistiken rolig ut för favoriten heller. Segerfrekvensen för favoriterna överlag där är bara 25% och bara 1/6 innerspårsfavvar har lyckats. 3/52 (6%) vinnare totalt från spåret. Av favoriterna på 40% och mindre har bara 5/33 (15%) lyckats. Statistik från 2014 och framåt som jag precis knåpade ihop.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat