Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-23, 23:26   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 24/11 - 250K EXTRA!


Med fokus på Champions League har det blivit dags att sätta tänderna i tisdagens magiska Topptips som har kryddats med 250 000 kronor extra. Inte mindre än sex matcher hämtas från världens bästa klubblagsturnering där storlag som PSG, Manchester United, Barcelona, Juventus och Dortmund ska in i elden. Kupongen kompletteras med två strider från The Championship. Nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. PSG - RB Leipzig 1

Statistik
PSG får det fortfarande inte att flyga denna säsong. De toppar visserligen Ligue 1, men platsen överst på tronen hotas av ett koppel utmanare. En av dessa är Monaco som stod för en praktskräll senast då de vände 0-2 till seger 3-2 mot Les Pariens. Efter förlusten borta mot RB Leipzig är Mbappé, Neymar och company mer eller mindre tvingade att vinna när det nu vankas retur på Parc de Princes. Tyskarna har svalnat av en aning i Bundesliga och får här klara sig utan både Klosterman och Hartmann som dras med knäskador. Utan två ordinarie ytterbackar lär “Tjurarna” få svårt att räcka till i Paris. 1X låses in till skapligt värde.

2. Manchester United - Istanbul Basaksehir 1

Statistik
Victor Nilsson-Lindelöf har varit ifrågasatt under hösten, men som det har sett ut på slutet är backlinjen den lagdel som fungerat bäst hos “de röda djävlarna”. Två insläppta sista fyra hemma i Premier League är klart godkänt. Nämnda Lindelöf har dragits med ryggbesvär men ska kunna starta enligt senaste rapporter. När United föll borta mot Basaksehir fungerade inget och turkarnas 2-1-seger var inte orättvis. På Old Trafford får dock gästerna svårt att hävda sig, i synnerhet då de spelade ett tufft derby mot Besiktas (förlust 2-3) så sent som i söndags. Trolig hemmaseger.

3. Dynamo Kiev - Barcelona X

Statistik
Efter tre raka vinster har Barcelona i praktiken säkrat avancemanget från Grupp G. Det gör att Koeman har råd att vila gubbar som Messi och De Jong som inte följer med till Ukraina. Spanjorerna har dessutom Fati, Busquets, Piqué och Roberto på frånvarolistan. Inga dussinlirare precis. Dynamo Kiev har som bekant varit hårt drabbade av Corona, men truppläget tycks nu har ljusnat för ukrainarna som kan mönstra en skaplig elva under tisdagskvällen. Värdarna får anses ha god chans att lugga ett reservbetonat Barca på poäng. Samtliga tecken rekommenderas.

4. Lazio - Zenit 1

Statistik
Viktiga poäng ska delas ut på Olimpico där Lazio tar ett jättekliv mot slutspel vid tre poäng mot Zenit. När lagen drabbade samman på rysk mark låg italienarna närmare en seger även om 1-1 ändå var ett helt okej resultat sett med himmelsblå ögon. Det som talar emot Lazio nu är att de alltjämt får klara sig utan Felipe, Milinkovic-Savic samt målman Strakosha. Zenik brukar ha svårt att hävda sig på resande fot och kommer såklart jubla högt om de lyckas få med sig en inne från Rom. Ettan först, krysset sen.

5. Juventus - Ferencváros 1

Statistik
Vi stannar kvar i stöveln där Juventus förväntas göra processen kort med Ferenváros i Turin. När dessa kombattanter möttes i Budapest vann Juve med klara 4-1 och det bli knappast lättare för Tokmac Nguen och company på Allianz Stadium. Den gamla damen övertygade mot Cagliari i lördags där Ronaldo såg pigg ut och noterades för dubbla strutar. Ferencváros fortsätter att dominera hemma i ungerska ligan, men här kommer de grönvita får agera statister. Bank-etta deluxe!

6. Dortmund - Club Brügge 1

Statistik
Från en stor hemmafavorit till en annan när vi vänder blickarna mot västra Tyskland där Dortmund tar emot Club Brügge. Dortmund var illa ute i helgen borta mot Hertha Berlin och låg under med 0-1 efter 45 spelade minuter. Den notoriska målskytten Erling Braut Håland klev dock fram i den andra akten och pumpade in fyra (!) bollar och de gulsvarta kunde sedan rinna iväg till en 5-2-seger. Hur Club Brügge ska kunna hindra Håland och hans kamrater från att plocka tredje raka CL-skalpen har vi svårt att se. Dortmund slog tillbaka belgarna på Jan Breydel Stadion och visst ska BVB vara två nummer större än belgarna hemmavid. Etta!

7. Preston - Blackburn X

Statistik
Från Tyskland till England och Lancashire där det vankas rivalmöte på Deepdale. Efter fem raka hemmaförluster fick så äntligen Preston jubla åt en seger när Tom Barkhuizen skickade in matchens enda mål mot Sheffield Wednesday i lördags. Blackburn har precis som Preston blandat höga toppar med djupa dalar under hösten, men har definitivt kvaliteter för att kunna avancera från sin nuvarande 14:e-plats. Målkungen Adam Armstrong är exempelvis ett ständigt hot hos Rovers. Väldigt ovisst där samtliga tecken åker in redan på mindre system.

8. Bournemouth - Nottingham 1

Statistik
I och med segern hemma mot Reading senast (4-2) tog sig Bournemouth upp på en andraplats i The Championship, en pinne bakom Norwich. Det är dock ruskigt tight i toppen där det exempelvis bara skiljer tre pinnar mellan första- och sjätteplatsen. Nottingham, som fick en blytung start på säsongen, tog sex livsviktiga poäng mot Wycombe och Coventry för att sedan falla tillbaka borta mot Barnsley. “The Cherries” ståtar med raden 4-2-0 på Vitality Stadium och kliver in som rättmätiga mot Forest. 1X inleder där skrälltvåan kompletterar på större system.


Singelstrecket! - Juventus

Det blir till att se och lära för Ferencváros när Juventus väntar i Turin. Juve vann lekande lätt i Ungern och är de svartvita på humör kan det bli stora siffror på Allianz Stadium.

Kupongrensaren! - Dynamo Kiev

Barcelona reser till den ukrainska huvudstaden utan spelare som Messi, Piqué och Fati. Dynamo saknar även de ett antal spelare, men ska ändå inte räknas bort på hemmaplan. Skrällen lockar i Kiev!


Spelförslag:

72 rader

1. PSG - RB Leipzig 1x
2. Man United - Basaksehir 1
3. Dynamo Kiev - Barcelona 1x2
4. Lazio - Zenit 1x
5. Juventus - Ferencváros 1
6. Dortmund - Club Brügge 1
7. Preston - Blackburn 1x2
8. Bournemouth - Nottingham 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. PSG - RB Leipzig 1(x)
2. Man United - Basaksehir 1x
3. Dynamo Kiev - Barcelona 1x2
4. Lazio - Zenit 1(x2)
5. Juventus - Ferencváros 1
6. Dortmund - Club Brügge 1(x)
7. Preston - Blackburn 1x2
8. Bournemouth - Nottingham 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat