Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-25, 10:07   #31
Fagerdahlen
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travspekulanten Visa inlägg
Är inne på att gå emot dessa tre som i nuläget är på tog för hårt betrodda...

Global Agreement
Chicharita
Seismic Wave

Tycker det finns sjukt mycket mer spelvärde i ett par hästar som står sig under 10% i skrivande stund som jag garanterat kommer att välja spika. Finns även riktigt sköna skrällar till procenten och lite högre... Vad händer?

Seismic Wave ska väl egentligen vinna detta lopp hur det än blir kört med Örjan Kihlström i sulkyn... Men spåret och dessa motbud? Mja... Vi får si...

Omgångens bästa spik för mig just nu får jag nog ändå säga är Upper Face med Adrian Kolgini i lopp 7 från spår 6... till den nuvarande procenten och formen på denna häst... Ja... Återigen bortglömd men lär krypa upp på runt 12% innan första start.

Den stora skrällen sett till spelprocenten just nu och som jag tror kommer vara fortsatt lite spelad även på Lördag är Overtimeosåfin i avdelning 5. Trist utgångsläge och behöver så klart lite tur här ifrån men... host host Cargo Door.

Den mest överspealde i nuläget är väl den tredje största favoriten Chicharita... Kan mycket väl vinna... men tycker 15-20%? är mer rimligt.
Som tidigare varit inne på...Velegance och Ofelia O.E känns hyper intressanta här. Spikade Velegance senast men har tyvärr inte denna tro en gång till. Peter Untersteiner i sulkyn denna gång känns som ett minus. Spikat utan att fundera om det vore Johan. Men 1,2,4,6,8,9 och 11 ska med på den stora bongen för att sitta hysat säkert här.


Får gå tillbaka till skolbänken nu och kan nog få ta och rätta mig själv både 1,2 och 3 gånger innan Lördag... Men iallafall en tidig och liten analys för avslutningen om inte annat

Blir inte resonemanget om att OvertimeJ kan vinna dementerat av ditt resonemang kring varför Seismic Wave kan förlora?
Annars håller jag med dig helt och hållet.
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat