Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-26, 19:53   #42
travspekulanten
 
Reg.datum: okt 2020
Inlägg: 27
Sharp$: 131
Standard

Då var det mesta av jobbet klart men kan tänkas göras om lite på fredag/lördag... Men utgången finns här under...

V75 - 1
Loppet där verkligen alla kan vinna. Hur jag än vrider och vänder på loppet hittar jag ingen rimlig ide. Väljer därför att helgardera här då det endast är nio hästar till start. Känns oerhört dumt att åka ut i första. Rankar dock loppet 9,6,2. Racing Brodda tappa fart bakom Dear Friend senast och gick till slut inte för fullt över upploppet och är loppets i särklass mest understreckade häst. Mellby Free är däremot den mest överstreckade här. Inte vunnit på distansen sedan 20/9 förra året. Men jag räknar inte bort Björn Goop denna gång heller och kommer alltså med på bongen tack vare helgardering.

V75 - 2
Här väljer jag att gå mot favoriten och spikar Nairajah som är obesegrad tillsammans med Johan Untersteiner i sulkyn. Senaste starten tvåa bakom favoriten Global Agreement med hästlängder men då med Erik Adielsson. Har tidigare vunnit mot favoriten på den aktuella distansen och har nu en bra träningsperiod bakom sig. Formen är det nog inget fel på här heller och har som sagt inte varit sämre än 2:a i Johan Untersteiners regi på tre starter. Otroligt att denna inte är mer betrodd. Minst 15%.

V75 - 3
Halvöppet lopp men lutar år spik på Van gogh Z.S till en nu väldigt fin procent tillsammans med Robert Bergh. Understreckad här.


V75 - 4
Omgångens mest felspelade avdelning och en riktigt överstreckad favorite i Chicharita. Hon kan absolut vinna detta lopp, men jag väljer att gardera här. Velegance med Peter Untersteiner denna gång tycker jag är ett minus mot senast och hamnar utanför min kupong denna gång av den orsaken. Ofelia O.E känns däremot hetare och otroligt intressant här! Inga förändringar sen förra starten, samma kusk, spår, distans och voltstart igen. Upplagt för ett riktigt fint lopp med andra ord. Kan det till och med tänkas att prova plocka skorna?
Make More Cider är ett väldigt tidigt streck här och ett möjligt spikförslag till en skrämmande låg procent likt många andra fina hästar denna omgång.

V75 - 5
Här ska det fällas, största favoriten på V75 denna gång från ett jobbigt utgångsläge. Dragster, Coogan och Dom Perignon som går barfota för första gången på två år är bara ett fåtal väldigt intressanta streck här.

V75 - 6
Cyber Lane eller Very Kronos? Svaret är ju givet, Antonio Trot. Totalt bortglömd här. Galopperade tidigt senast, men en ruskig upphämtning och en tredje plats tillslut bakom Very Kronos. Trist utgångsläge från bricka 11. Men som det kända citatet lyder, trav är trav och Björn Goop i sulkyn. Strykning på Frome the mine och ett motbud borta öppnar för ett skrällopp. Strykningen gynnar även Forfantone AM som ser ut att bli väldigt bortglömd här tillsammans med Antonio Trot. Den stora Skrällen att hålla ögonen på hittas från bricka två, Snowstorm Hanover med Örjan Kihlström! Rankar ändå 4,7,11 före och plockar bort Very Kronos som jag inte tror det minsta på och gynnas inte heller av mededistasen från detta utgångsläge.


V75 - 7
Omgångens kanske mest spelvärda häst hittas i Upper Face. Bra form, springspår och rätt distans. Kan tänka mig att spika här men avgör på lördag om jag plockar med en eller två till i en gardering.




Sammanfattningsvis.
Folk tror på en låg utdelning under 20k, jag sticker ut hakan och säger att minst 500k till 7 rätt på lördag är mer troligt. Otroligt mycket överspelande på mediokra hästar från osäkra spår. Inga sitter säkert och kommer skrälla både 1,2 och kanske 3 gånger innan omgången är färdigspelad.


Omgångens bästa spik:
Upper Face
Sätt till spelprocenten just nu och formen tycker jag att det är väldigt märkligt...

Omgångens överstreckade:
Flera… Global Agreement, Chicharita och Seismic Wave men tycker även att Mellby Free kan räknas in här. Ska absolut inte var favorit här… Tycker jag Racing Brodda ska vara (!)

Omgångens skräll:
Antonio Trot! Räcker nog att säga så. Rankar den flera gånger högre än till exempel Very Kronos. Detta är även för mig ett möjligt spikförslag det med… Kanske ska lämnas in en spikrad?


V75
Inlämnat: 2020-11-26, 20:58
Solvalla
Lördag 2020-11-28
Start: 16:20
Kostnad: 0,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 9 Racing Brodda (3, 2)
2: 5 Nairajah (1, 8)
3: 7 Van Gogh Z.S. (4, 3)
4: 1 Make More Cider (4, 11)
5: 2 Dragster (8, 10)
6: 11 Antonio Trot (4, 9)
7: 6 Upper Face (5, 9)

1x1x1x1x1x1x1 = 1 rader.
1 x 1 x 0,50 kr = 0,50 kr.
Totalt: 0,50 kr.
Rättningskod: WBP XTQ LNH

Varsågoda här har ni rätta raden på lördag!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+10), ms (+25)

Senast redigerad av travspekulanten den 2020-11-26 klockan 19:59. Anledning: Lade in spelkupongen
travspekulanten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat