Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-28, 11:31   #87
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Hur många gånger har Hevin kommit till spets i sitt liv? Kan man väl räkna på en näve utan att bruka alla fingrar. "har aldrig laddats för fullt någon gång" säger Nurmos, skitsnack säger jag självklart har inte kuskarna gett bort ledningen på skoj i 40 starter. Hästen är inte snabb nog helt enkelt. Visst att de sätter på goggles, ändringar gör mirakel ibland. Men spetschansen måste bedömas som låg, även att den ska bidra till att dra ut på spetsstriden ens.

Goop spetsar (försökte ju inte ens hålla upp senast, visste att JU skulle släppa över långt). Möjligen att det kan bli lite körning om JU inte fattar i tid eller att han vill trycka till för att göra vinnarhålet fritt. Sen är det stolopp med få hästar, hyggligt andrapris och inga dårar till kuskar. Blufflopps-scenariot eller att Mellby bara är tillräckligt bra även med lite häx känner jag som mycket mer troligt än de 26% den är lirad till. Men det blir bara utgång.

Vichy Grif är lite färsking mot eliten men har inte gjort bort sig, med körning ska den kunna nypa dem och 3% är för lite.

Racing Brodda för en gångs skulle lite spelvärd också på sina 6%. Skapligt mycket bättre än raden den där.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat