Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-01, 11:12   #9
Newstream
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 41
Sharp$: 564
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Alltid svårt att veta botten i dem men med den info som finns tror jag det. King har också sett väldigt fin ut men med spårhandikappet och Åby är den bara en av flera bakom för mig. Utländska bruka bli lite glömda men Schermer-släktet har gjort det så bra i Sverige att man tyvärr aldrig får något riktigt värde på dem längre oavsett förutsättning. Är väl lite samma när det står Franzl som tränare nu också på V75.
Jag kom att tänka på det Statistik-Jens brukar tjata om när jag läste ditt inlägg. Jag lägger ingen värdering i det, men redogör ändå för två av hans mantran:

• Åby är banan där ”bästa hästen” vinner oftare (oavsett spår).

• Utländska hästars vinstchans underskattas generellt. Kanske även i det här fallet (borde den vara favorit)?

Just nu kan jag nog tänka mig att chansspika King Schermer, men mest baserat på det lilla jag sett. Och framförallt om den inte blir favorit. Där ligger värdet för mig. Men vi får se. Lång tid kvar till spelstopp.

Tycker även Rothengatters andra häst i omgången, 1 Africa Bi, i V75-2 är intressant. 3% just nu. Håller den sig under 10% vid spelstopp är den given på mitt system.

Senast redigerad av Newstream den 2020-12-01 klockan 19:33. Anledning: Insåg i och med Efterhandarens inlägg nedan att jag formulerade mig slarvigt. Därav en liten korrigering av texten.
Newstream är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat