Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-04, 14:24   #25
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Läste Berglunds krönika, som jag på sistone började föredra framför Jens då de flesta verkar spela efter statistik. Men tror inte jag läser den något mer och går helt på egna idéer framöver.
Om man inte spelar för drygt 4000 kr per gång eller kan reducera (jag begriper mig inte på reducering, blir bara att jag får bort vinnande raden), är det ganska värdelös då han verkar ta allt som går på 4 ben i loppen och sedan ta med en tveksam spik som inte allt för sällan misslyckas.
Har inte VERY KRONOS större vinstchans än SPEEDY TILLY som Berglund har som spik t.ex? Speed Tilly springer i ett lopp där flera, till skillnad från han, är vana att tävla i skor. Very Kronos i stället, han vann på snabb tid med skor på och det skedde vid hans senaste lopp.

Smalare penseldrag och hästar som har störst vinstchans som spikar, skulle locka mer till läsning. Vad är vitsen med att ta så in i norden med hästar i varje lopp, för att sedan spika en häst som kanske inte har allra bästa chansen? är det inte så att det inte spelar någon roll att väldig betrodda vinner så länge det smäller i 2-3 lopp?

Eller använder han andra spikar i sina andelar än det som är med i krönikan?

Senast redigerad av shasha den 2020-12-04 klockan 14:39.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat