Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-07, 10:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 7/12


Måndagens Topptips är riktigt intressant där bidrag bland annat hämtas från Premier League, La Liga, Bundesliga och Serie A. Fint spelvärde ser det även ut att bli och de bästa skrälldragen hämtas från de två sistnämnda. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:29

1. Brighton - Southampton 1

Statistik
Brighton har börjat få utdelning för sitt fina spel och har endast förlorat en av de senaste sex omgångarna. Senast säkrades en poäng mot de regerande mästarna Liverpool efter en sen kvittering från Pascal Gross och delad ära var inte oförtjänt. Offensivt finns det fortsatt mycket att förbättra och till detta möte är Adam Lallana, Davy Pröpper samt Neal Maupay osäkra till spel. För Southamptons del är nyckelspelaren Danny Ings tillbaka från sin skada och James Ward-Prowse är i strålande form. Hur som haver ska favoritskapet ligga hos värdskapet och till rådande streckning är spikettan högintressant.

2. Eibar - Valencia 1

Statistik
Valencia tappade som bekant flera nyckelspelare inför säsongen och har föga förvånande haft en skakig säsongsinledning. Här saknas även det sydkoreanska löftet Lee Kang-in samt Denis Cheryshev då duon testat positivt för corona. Eibar kommer i sin tur med fin form och har på de senaste sju omgångarna resultatraden 3-3-1. Värdskapet imponerar främst defensivt där endast ligaledarna Atlético Madrid samt tvåan Real Sociedad släppt in färre mål än “Los Armeros” nio insläppta. 1X är ett lås.

3. Hoffenheim - Augsburg X

Statistik
Hoffenheim inledde säsongen strålande med seger mot såväl Köln som Bayern München men de blåklädda har inte alls lyckats kombinera ligaspelet med Europa League. Värdskapet har lämnat segerlösa från de efterföljande sju omgångarna och trillat ner till en 13:e plats i tabellen. Avancemang är åtminstone säkrat i den europeiska turneringen och då kan fullt fokus riktas till Bundesliga. Med spelare som Andrej Kramarić och Munas Dabbur finns det betydligt mer att önska men ettan blir väldigt hårt streckad här. Augsburg har trots allt visat sig solida och bland annat besegrat Dortmund samt plockat poäng mot Mönchengladbach. Tungt att André Hahn, som insjuknat med corona, saknas men gästerna kan absolut få med sig ett resultat härifrån. Samtliga tecken hittar in på PreZero Arena.

4. Fiorentina - Genoa X

Statistik
Ett ångestladdat bottenmöte stundar i Florens och mycket talar för en målsnål historia. Endast Crotone har producerat färre mål än vad Genoa har lyckats med så här långt medan Fiorentina lämnat mållösa från de senaste fyra omgångarna. Att såväl Franck Ribéry samt José Callejon är tillbaka från sina skadeproblem är glädjande men här streckas ettan upp väldigt högt. Gästerna har en trupp som kan mäta sig med sin motståndare men skadebekymmer på defensiva pjäser som Mattia Perin, Domenico Criscito samt Davide Zappacosta oroar. Till rådande streckning utgår vi från krysset.

5. Charleroi - Kortrijk 1

Statistik
Charleroi inledde säsongen sensationellt med sex raka segrar men därefter har det gått utför och blott fyra pinnar har plockats från de efterföljande sju omgångarna. Spelmässigt ser det fortsatt okej ut och nog ska värdskapet lyckas bryta den negativa trenden inom kort. Även Kortrijk är inne i en tyngre period men senast inkasserades tre viktiga poäng hemma mot Oostende. Ilombe Mboyo fortsätter att imponera och 33-åringen kan absolut ställa till det för värdskapet. Vi helgarderar!

6. Sporting Farense - Marítimo 2

Statistik
Det vankas bottenmöte på Estádio de Sao Luís när tabelljumbon Sporting Farense tar emot nästjumbon Marítimo. Däremot har värdskapet presterat bättre än vad poängskörden indikerar där inte minst prestationen borta mot Benfica var en positiv överraskning. I det senaste hemmamötet mot Boavista kom även säsongens första seger och fortsätter nykomlingarna i samma riktning bör Leoes de Faro klättra i tabellen inom kort. Detsamma går visserligen att säga om gästerna där en stekhet Rodrigo Pinho kommer vara svårhanterlig för Farense. Gaffel (etta-tvåa)

7. Pordenone - Empoli 1

Statistik
Ett intrikat möte stundar på Stadio Guido Teghil. Pordenone var inte långt ifrån att säkra en uppflyttning i fjol men föll snöpligt i playoff-semin mot Frosinone då. Denna säsong har värdskapet visat sig vara extremt kryssbenägna där sex av de inledande nio matcherna slutat med delad ära. Nyförvärvet Davide Diaw imponerar och i 2-0-viktorian mot Pescara senast gjorde 28-åringen sitt femte mål för klubben. Även Empoli nådde playoff-spelet under fjolårssäsongen och med målsprutan Mancuso kvar i klubben förväntas gästerna återigen vara med och slåss om en biljett till det italienska finrummet. I fjol vann Pordenone dock båda inbördes möten och spelvärdet hittas även i ettan. Strecka från vänster.

8. AC Ajaccio - Le Havre X

Statistik
Kupongen avrundas i franska Ligue 2 där varken AC Ajaccio eller Le Havre varit i närheten av samma nivå som i fjol. Värdskapet hamnade blott en poäng bakom tvåan Lens när fjolårssäsongen avbröts och fick besviket stanna kvar i andradivisionen. Utan kreatörerna Hugo Cuypers samt Cyrille Bayala har offensiven lidit och det har inte heller funnits samma defensiva trygghet som då. Att Le Havre skulle ha det motigt utan fjolårets skytteligavinnare Tino Kadewere kommer inte som någon större överraskning. AC Ajaccio har större kapacitet och 1X lockar mest.


Singelstrecket! - Brighton

Brighton har presterat klart bättre än poängskörden indikerar men har börjat få utdelning på senare tid. Även Southampton har gjort det bra och med Danny Ings tillbaka från skada blir The Saints farliga. Förtroendet för gästerna blir dock på tok för högt och då blir ettan på AmEx Stadium vår främsta spik.

Kupongrensaren! - Augsburg

Hoffenheim är ur slag där värdskapet haft uppenbara problem med det intensiva spelschemat som Europa League-deltagandet bidrar med. Augsburg är inga slagpåsar och får lågt förtroende av svenska folket. Det tackar vi för!


Spelförslag:

72 rader

1. Brighton - Southampton 1
2. Eibar - Valencia 1x
3. Hoffenheim - Augsburg 1x2
4. Fiorentina - Genoa x
5. Charleroi - Kortrijk 1x2
6. Farense - Marítimo 12
7. Pordenone - Empoli 1
8. AC Ajaccio - Le Havre 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Southampton 1
2. Eibar - Valencia 1(x)
3. Hoffenheim - Augsburg 1x2
4. Fiorentina - Genoa 1x2
5. Charleroi - Kortrijk 1x2
6. Farense - Marítimo 12
7. Pordenone - Empoli 1(x2)
8. AC Ajaccio - Le Havre (1)x



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat