Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-15, 19:43   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 16/12 - JACKPOT!


De större europeiska turneringarna har gått på vintervila, men veckans Europatips blir icke desto mindre högoktanigt för den sakens skull. Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga drar till med en omgång mitt i veckan och det tackar vi sannerligen inte nej till. Vägen mot de 5 miljonerna i jackpot startar här!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Liverpool - Tottenham 1

Statistik
Premier Leagues smällkaramell låter inte vänta på sig då vi inleder med den tidiga seriefinalen på Anfield. Jürgen Klopp har en hel drös med lirare på skadelistan och det är mycket möjligt att Henderson och Fabinho bildar mittlås när Tottenham kommer på besök. Även om det är bra spelare är det inte deras normala position och frågetecken för formen på spelare som Mané och Alexander-Arnold finns också på Klopps näthinna. Spurs har ett bättre truppläge och med superduon Son och Kane högst upp går inte The Reds säkra här. Ettan först men garderingar välkomnas.

2. Leeds - Newcastle 1

Statistik
Newcastle fick trots ett extremt sargat manskap med sig alla poäng från mötet med West Bromwich. Det ska dock sägas att insatsen var blek och mot ett motstånd av högre kaliber än The Baggies hade Skatorna levt farligt. Coronaviruset håller fortfarande en mängd spelare borta från resan till Elland Road. Leeds gick på pumpen mot West Ham efter att ha släppt in två mål via fasta situationer, men kan Bielsa och gänget slipa till de misstagen här ska de ses med god vinstchans. Ettan singlas.

3. Arsenal - Southampton 2

Statistik
Det är generalkris i Arsenal för stunden. Förlusten mot Burnley var talande för hur läget är i norra London och Xhakas stryptag på Westwood innebär att schweizaren saknas här. Det gör även Partey som går skadad och då det normalt är två givna startspelare hos de rödvita ska Southampton kunna stå upp bra på Emirates. Helgonen betvingade Sheffield United utan större problem och extra glädjande för Hassenhüttl var att Danny Ings var tillbaka. Ings och Adams blir svåra att hålla koll på och med värdarnas form och förutsättningar i åtanke lockar högersidan klart mest. X2.

4. Leicester - Everton 1

Statistik
Två lag som kommer från seger i den förra omgången drabbar samman på King Power Stadium. Leicester betvingade ett svagt presterande Brighton med 3-0 efter att Vardy och Maddison haft lekstuga och får Rodgers den duon att gå igång på samtliga cylindrar blir Rävarna farliga under den hektiska julperioden. Everton kämpade sig till 1-0 hemma mot Chelsea, en skön seger för Ancelotti och gänget som dessförinnan gått tungt. Känslan är att det här blir en målrik batalj och då är gaffeln (etta-tvåa) att föredra.

5. Fulham - Brighton 2

Statistik
Scott Parker har börjat hitta rätt med sitt Fulham och det är ingen hemlighet att The Cottagers ser bättre ut rent spelmässigt sedan kylskåpet Mitrovic förpassats till bänken. Insatsen mot Liverpool förtjänade mer än 1-1, men den matchen får också tipparna att strecka upp de vitsvarta väldigt högt när Brighton kommer på besök. Fiskmåsarna föll tungt mot Leicester senast, men i grunden är Potter och company ett bättre lag än nykomlingarna. Med fint värde på tvåan är det läge att banka dit en chansspik.

6. West Ham - Crystal Palace 1

Statistik
Huvudstadsderbyt från London Stadium rundar av bataljerna från Premier League. West Ham gör en kanonsäsong hittills och med fem segrar på de sex senaste i ligan parkerar David Moyes och övriga in precis nedanför Europaplatserna. Försvaret med Ogbonna i spetsen imponerar allra mest och det blir inte enkelt för Crystal Palace att forcera The Hammers mur. Örnarna knep en pinne med viss mersmak mot Tottenham senast men är också väldigt beroende av att Wilfried Zaha har en bra dag. Lyckas värdarna hålla den gode Zaha i schack är mycket vunnet. 1X torde räcka.

7. Barcelona - Real Sociedad 1

Statistik
Efter två usla insatser mot Cádiz i ligan och Juventus i Champions League fick Ronald Koeman och hans Barcelona äntligen segra senast. 1-0 mot Levante var inte på långa vägar något styrkebesked, men det var ändå viktigt för Messi (matchens enda målskytt) och company som kan betydligt bättre än vad de visat hittills. Real Sociedad åker till Katalonien med sex raka tävlingskryss i ryggsäcken och det tidigare självspelande baskiska pianot har börjat tappa taktkänslan mot slutet. Skulle Isak med kumpaner lösa ännu en pinne på Camp Nou får de anses nöjda, men ettan går först.

8. Inter - Napoli 2

Statistik
Kampen om Scudetton ser ut att bli en riktig långkörare och när vi nu vänder blickarna mot pastastöveln ska vi titta till två herrskap som har siktet inställt på guld. Inter lyckades inte ta sig vidare i Champions League och ska Conte behålla sitt jobb i modehuvudstaden även nästa säsong är det förstaplatsen i Serie A som gäller. Här ser dock Nerazzurri ut att bli väl hårt betrodda när Napoli kommer på visit. Gattusos mannar har spelmässigt lyft sig sedan Diego den allsmäktiges bortgång och ska ses med bättre chans än vad strecken ger sken av. Tvåan först på San Siro, ettan följer därefter.

9. Genoa - Milan 2

Statistik
Trots underläge med 0-2 visade Milan prov på enorm mental styrka då de hämtade ikapp till 2-2 senast mot Parma. Theo Hernández stod för båda målen och vänsterbackens succé i den rödsvarta tröjan ger eko i fotbollsvärlden. Rossoneri får här också ett extremt välkommet tillskott då Zlatan ser ut att vara redo för spel igen. Genoa har bara tagit en poäng på de sex senaste i ligan och ska inte räcka till mot ett heltaggat Milan. Tvåan streckas hårt, men det finns bättre skrällägen på annat håll.

10. Fiorentina - Sassuolo 1

Statistik
Sassuolo har kommit av sig efter den magiska inledningen och även om det blev seger mot Benevento senast ska det föras till protokollet att det var en högst krampaktig trepoängare. De Zerbi bör lyfta sitt manskap för att undvika ett ras i tabellen. Fiorentina har inte vunnit i ligan sedan slutet på oktober och även om tränare Prandelli är en omtyckt herre i Florens lever han onekligen farligt. Känslan är att det här kan gå hur som helst, men ettans spelvärde får inte missas.

11. Hellas Verona - Sampdoria X

Statistik
Två i grunden nästan helt jämna lag drabbar samman på Bentegodi där svenska folket stirrar sig blinda på tabellen. Hellas Verona får ett enormt högt förtroende efter färska segrar mot Atalanta och Lazio, men värdarna har mött de två lagen i perfekta lägen. När Juric mannar förväntas föra spelet är de inte lika bekväma och gästande Sampdoria ska hållas betydligt högre än vad strecken gör gällande. Alla tecken letar sig in illa kvickt i norra Italien.

12. Hoffenheim - RB Leipzig X

Statistik
Bundesliga tar oss i mål med två fajter där vi hoppas på knallar i båda. Red Bull Leipzig har hanterat dubbelspelandet i Champions League väl och med avancemang i Mästarturneringen kan nu Tjurarna lägga allt fokus på ligaspelet innan det är dags för CL-slutspel till våren. Med det sagt kommer det inte att bli enkelt på PreZero Arena. Hoffenheim blandar och ger en del men när de blåvita har sin dag kan de mäta sig med de allra bästa. Andrej Kramaric är en spelare som mycket väl kan skjuta hem poäng till värdarna. Alla tecken då tvåan övervärderas.

13. Bayern München - Wolfsburg X

Statistik
Det låter kanske hårt att gå emot mäktiga Bayern München som hittills bara förlorat en enda match i Bundesliga, men under ytan är det mycket som bubblar i de bayerska högkvarteren. Alabas kontraktssituation är fortfarande inte löst och Kimmich skada har inneburit svårigheter med kreativiteten från mittfältet. Faktum är att FCB går in i matchen mot formstarka Wolfsburg med tre kryss på de fyra senaste i ligan. Vargarna har i sin tur vunnit fyra av de fem senaste och med den väldige Weghorst på topp hissas varningsflagg för besökarna. Alla tecken!


Singelstrecket! - Milan

Milan visade prov på mental styrka mot Parma och när nu Zlatan är tillbaka höjer sig samtliga minst ett snäpp. Genoa är för dåliga och kommer inte att räcka till mot serieledarna.

Kupongrensaren! - Wolfsburg

Det är mer moll än dur hos Bayern München som här gästas av formstarka Wolfsburg. När väldigt mycket stör hos Flick och company måste högersidan följa med då den rensar brutalt.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Tottenham 1
2. Leeds - Newcastle 1
3. Arsenal - Southampton x2
4. Leicester - Everton 12
5. Fulham - Brighton 2
6. West Ham - Crystal P 1x
7. Barcelona - Sociedad 1
8. Inter - Napoli 2
9. Genoa - Milan 2
10. Fiorentina - Sassuolo 12
11. H.Verona - Sampdoria 1x2
12. Hoffenheim - Leipzig 1x2
13. B.München - Wolfsburg 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Tottenham 1x2
2. Leeds - Newcastle 1
3. Arsenal - Southampton (x)2
4. Leicester - Everton 12
5. Fulham - Brighton 2
6. West Ham - Crystal P 1x
7. Barcelona - Sociedad 1(x)
8. Inter - Napoli (1)2
9. Genoa - Milan 2
10. Fiorentina - Sassuolo 1(x2)
11. H.Verona - Sampdoria (1)x(2)
12. Hoffenheim - Leipzig 1x2
13. B.München - Wolfsburg 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat