Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-18, 20:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 19/12


Lördagens Stryktips innehåller ingen jackpot, men med ont om riktigt stora favoriter kan det bli gott om kräm i grejerna ändå. Vägen till den respektingivande t-shirten går via tre duster i Premier League och tio fajter i The Championship där bland andra Barnsley ska inbringa extra julglädje. Nu sätter vi fart på vår släde!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Southampton - Manchester City 2

Statistik
Southampton fortsätter att vara Premier Leagues bästa rödvita lag för stunden och pinnen mot Arsenal kunde mycket väl varit tre efter att bland annat Redmond haft en boll i virket. I slutet av den matchen hade också Holding en boll i klykan för The Gunners, hade den gått in hade det inte motsvarat matchbilden, men The Saints har en tendens att slappna av i de bakre leden. Gör de det även här kommer Hassenhüttls mannar att bli straffade. City kommer uppretade efter 1-1 mot West Bromwich och det skulle inte förvåna om Pep väljer att slänga in Agüero från start på St. Mary’s. Då blir City livsfarliga. Bra värde på tvåan som är en spik hela vägen upp till 70 prollar.

2. Everton - Arsenal X

Statistik
Arsenal har fortsatt enormt svårt att få till det över 90 minuter och inte blir det lättare när tramspellarna i rödvitt fortsätter att dra på sig röda kort i parti och minut. Mot Southampton var det Gabriels tur vilket innebär att brassen gör Xhaka sällskap i botstugan. Framåt såg det stundtals helt okej ut för Artetas mannar och kan bara Saka, Aubameyang och Pépé fortsätta på samma spår blir det ingen lätt afton för Everton. The Toffees kommer från imponerande segrar mot både Chelsea och Leicester, men när ettan sticker iväg bör hela spannet kopplas på direkt.

3. Newcastle - Fulham 2

Statistik
Ett coronadrabbat, skadehärjat och naivt Newcastle fick sig en rejäl åktur på Elland Road i onsdags. I ren desperation slängde Steve Bruce in Emil Krafth för att stoppa Bielsas marionetters framfart, men med Helsingborgs dystra förfall till Superettan på näthinnan kunde den gamla HIF:aren intet göra för att hejda The Damned United. 2-5 i brakan var ord och inga visor för Skatorna som här får ett skandalöst högt förtroende av svenska folket. Fulham är på kraftig uppgång och med superbt värde i österled pangas ettan iväg med en stenhård volley.

4. Stoke - Blackburn 2

Statistik
Vi vinkar adjö till Premier League och slår istället upp portarna till The Championship. Bet365 Stadium, eller Britannia som den bör kallas av samtliga, står värd för mötet mellan Stoke och Blackburn där de rödvitas streckning smakar illa i mun. Dryga 50 procent på ett gäng med ett mål framåt de senaste 270 minuterna är inte jättelockande. Blackburn har inga problem med offensiven där Armstrong, Elliott och Gallagher samtliga vet var målet är beläget. Stoke kommer att få problem med att hantera trion och med allt värde till höger är ettan ointressant.

5. Brentford - Reading 1

Statistik
I höstas låg Brentford och Reading nästan mil ifrån varandra i tabellen, men inför lördagen skiljer bara en poäng i de sistnämndas favör. Mycket tyder på att Brentford seglar om när domaren blåser för 90 minuter. The Bees är i grunden ett betydligt bättre lag än The Royals och poängen borta mot Watford var urstark med tanke på att Pinnock åkte ut efter dryga timmen. Han saknas således här, men det ska inte spela alltför stor roll. Reading får sikta på att hålla Toney och grabbarna borta från det egna målet och krysset åker enbart med då ettan lär bli hårt åtgången.

6. Birmingham - Middlesbrough 2

Statistik
Neil Warnock har väckt sitt Middlesbrough igen efter en tids tveksamma prestationer. Två raka segrar och en intakt nolla under samma period vittnar väl om Boros grundstyrka och gästerna ska ses med god chans att hålla i den trenden även på St. Andrew’s. Birmingham spenderar mestadels av tiden med att försvara och här är risken stor att Karankas mannar mals ner av ett betydligt mer skickligt besökargäng. I vad som ser ut att bli en jämnt streckad fajt lockar tvåan onekligen mycket.

7. Huddersfield - Watford 2

Statistik
På eget gräs är Watford Premier League-mässiga, men utanför Vicarage Roads gränser ser det inte lika bra ut. 2-5-2 på resande fot skrämmer inte slag på övriga lag i serien. Huddersfield är klart förbättrade sedan Marcelo Bielsas gamla assistent Carlos Corberán tagit över rodret och med en superoffensiv spelidé har spanjoren lyft The Terriers. Högersidan inleder då Watford är det bättre laget i grunden, men då ettan säkerligen är ett tecken många kommer att utelämna lockar det att ta med den på större system.

8. Swansea - Barnsley X

Statistik
Kupongens trevligaste skrälläge härnäst när vi vänder blickarna mot Liberty Stadium i Wales. Swansea har förtjänat sin position i toppen efter stundtals fint spel, men det bör också föras till protokollet att Svanarna fått ett par poäng för mycket sett till helhetsbilden. Under lördagen väntar tufft motstånd i form av Barnsley och ettan blir också övervärderad. Gästerna har något riktigt spännande på gång tillsammans med Valérien Ismaël och här ska det östliga värdet vara av högsta prio.

9. Millwall - Nottingham X

Statistik
Lurig match från The Den mellan två lag med sina främsta styrkor i den organiserade defensiven. Nottingham har med det sagt haft stora problem egentligen ända sedan säsongsstarten, men segern mot Sheffield Wednesday (2-0) kan förhoppningsvis ha gjutit mod i Sherifferna. Mot ett Millwall som tappat stinget ska gästerna ses med godare poängchans än vad strecken gör gällande. Lejonen har bara en viktoria på deras tio senaste och ska inte vara i närheten av att streckas över 50 procent. Spikkryss eller samtliga tecken.

10. Luton - Bournemouth 2

Statistik
Bournemouth spåddes inför säsongen få vissa problem i The Championship sedan degraderingen från finrummet, men trots tunga spelartapp under sommaren har Körsbären visat att de vill tillbaka till Premier League. Med endast två nederlag på 19 spelade matcher är de rödsvarta bäst i klassen och på tal om klass ska klasskillnad råda på Kenilworth Road. Luton har haft medstuds så här långt och är inte så bra som tabellen visar. Tvåan ska ses som mycket trolig.

11. Rotherham - Derby 2

Statistik
Wayne Rooney, även kallad “den vita Pelé”, börjar få ordning på sitt Derby i botten av The Championship. Att The Rams har ett spelarmaterial för den övre halvan råder ingen tvekan om och nu börjar också gästerna att få upp ångan. Segern mot Swansea var ett styrkebesked och här väntar en ännu en passande uppgift. Rotherham håller i grunden klart lägre nivå än besökarna och med fyra nederlag på de fem senaste är inte formen önskvärd. Lillvärdet på tvåan är en smarrig utgång.

12. Sheffield Wednesday - Coventry 2

Statistik
Tony Pulis har haft all tid i världen att nyansera sitt fotbollstänk då han gått utan tränarjobb ett tag, men den gode Tonys idéer har bara befäst Sheffield Wednesday i The Championships bottenträsk. Fyra raka nederlag är uselt och mot ett Coventry som glömt bort hur man förlorar blir det inte enkelt för Ugglorna. Nykomlingarna från League One har gått åtta raka fajter utan att kasta in handduken och det är sådana rader som gör att kontraktet ska kunna ordnas fram mot vårkanten. Avslag på ettan.

13. Wycombe - QPR X

Statistik
Kupongen avrundas med en ångestmacka från Adams Park. Wycombe är i ärlighetens namn inte bra nog för spel på den här nivån, men beröm ska ändå tillfalla Gareth Ainsworths adepter då de aldrig ger upp. Det kan bära långt i enstaka matcher och mot ett uddlöst Queens Park Rangers går det inte att räkna bort värdarna. The Superhoops har inte vunnit någon gång på de sex senaste och kan mycket väl falla även här. Alla tecken åker med från start.


Singelstrecket! - Bournemouth

Bournemouth har växlat upp, så här ett gäng dagar före dopparedan och är i toppen för att stanna. Luton är i mitten för att sjunka. Högst trolig tvåa.

Kupongrensaren! - Barnsley

Swansea har överpresterat och får alldeles för stort förtroende av tipparna. Barnsley är bättre än vad strecken säger och ska ses med god skrällchans i Wales.


Spelförslag:

432 rader

1. Southamp. - Man City 2
2. Everton - Arsenal 1x2
3. Newcastle - Fulham x2
4. Stoke - Blackburn x2
5. Brentford - Reading 1
6. Birmingham - Mboro 2
7. Huddersfield - Watford x2
8. Swansea - Barnsley 1x2
9. Millwall - Nottingham x
10. Luton - Bournemouth 2
11. Rotherham - Derby 2
12. Sheffield W - Coventry x2
13. Wycombe - QPR 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Southamp. - Man City 2
2. Everton - Arsenal 1x2
3. Newcastle - Fulham x2
4. Stoke - Blackburn (x)2
5. Brentford - Reading 1(x)
6. Birmingham - Mboro 2
7. Huddersfield - Watford 1x2
8. Swansea - Barnsley 1x2
9. Millwall - Nottingham (1)x(2)
10. Luton - Bournemouth 2
11. Rotherham - Derby (x)2
12. Sheffield W - Coventry x2
13. Wycombe - QPR (1)x(2)



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat