Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-19, 18:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 20/12


Fjärde advent slår upp portarna till ett minst sagt högoktanigt Europatips. Premier League, Serie A, Ligue 1, La Liga och Bundesliga bjuder alla på stor underhållning och känslan är att utdelningen kan bli magisk. Här följer analysen mot 13 gröna bockar!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Manchester United - Leeds 1

Statistik
Manchester Uniteds möte med Leeds sparkar igång kalaset på bästa sätt. Förr i tiden var det här ett hatmöte, då det senaste ligamötet aktörerna emellan ägde rum 2004 lär det bli en holmgång på Old Trafford denna lördag. Manchester United släppte i vanlig ordning in ett tidigt mål mot beskedligt motstånd när de ställdes mot Sheffield United i torsdags, men som så många gånger förr kom Solskjaers gäng tillbaka. 3-2-segern var definitivt rättvis och Marcus Rashford utmärkte sig med två baljor. Stjärnskottet kan mycket väl måla även här då Leeds bjuder på ytor. Det gör även värdarna och med tanke på The Damned Uniteds insats mot Newcastle (5-2) är det inte läge att blunda för den lågt streckade tvåan. Gjuten gaffel!

2. West Bromwich - Aston Villa 2

Statistik
Bakåtsträvarna West Bromwich har anställt Sam Allardyce för att rädda kontraktet och med det beslutet har också all anfallsfotboll kastats ut genom fönstret. Allardice förespråkar defensiven framför allt annat och det blir heller inte enklare att anfalla när kreatören Pereira sitter i botstugan. Aston Villa var värda segern mot Burnley och hade Jack Grealish bara haft polare som kunde förvalta det han skapade hade utdelningen varit en annan än en poäng. Vill det sig väl för Villa är Ross Barkley tillbaka under söndagen, annars är det åter upp till den gode Jack. Tvåan går först.

3. Tottenham - Leicester X

Statistik
Tottenham gjorde vad de kunde mot Liverpool och var en stolpträff från Bergwijn ifrån ett ledningsmål i den andra halvleken. När Firmino knoppade in 2-1 för Pool kunde däremot inte Spurs resa sig och Mourinho fick surt konstatera nederlag. Kommer portugisens soldater upp i samma nivå här får Leicester en svettig eftermiddag framför sig, men ettan kan inte lämnas allena när den dansar runt 70 procent. Rävarna har trots allt rejäla hot i form av bland andra Vardy och Maddison, lirare som mycket väl kan vålla Tottenham problem i huvudstaden. Helgardera och jobba in högersidan.

4. Sassuolo - Milan 2

Statistik
Zlatans enorma betydelse för Milan har gjort sig påmind de två senaste omgångarna. 2-2 gånger två mot Parma och Genoa är inte Scudetto-resultat, men här bör svensken åtminstone kunna vara med i matchtruppen. Zlarres blotta närvaro höjer Rossoneri minst en nivå och mot ett för stunden tandlöst Sassuolo ska gästerna ses med god vinstchans. En, tafatt sådan, seger mot Benevento är allt i trepoängsväg för de grönsvarta sett till de fyra senaste omgångar, men en liten brasklapp ska ändå skjutas in för Sassarnas högstanivå. Har De Zerbis manskap en av sina bättre dagar kan de spela jämnt med Milan och den troliga tvåan mår trots allt bra av garderingar då den streckas något högt.

5. Atalanta - Roma 2

Statistik
Trots seger mot Fiorentina och 1-1 mot Juventus står inte allt rätt till i Atalantas läger. Papu Gómez har redan tagit farväl via Instagram sedan han hamnat i luven med Gasperini och dessutom dras Ilicic, Caldara, Tolói och Pasalic med skadebekymmer. Det bådar inte gott för fortsättningen och här stöter grabbarna från Bergamo på riktigt tufft motstånd. Tack vare Singos tidiga utvisning tog Roma en promenadseger mot Torino (3-1) och romarna har nu gjort hela åtta (!) mål på sina två senaste ligamatcher. Mkhitaryan, Dzeko och Veretout flyger fram och med excellent värde på tvåan finns inget att tveka över. Giallorossi spikas!

6. Lazio - Napoli 1

Statistik
Napoli föll extremt tungt mot Inter efter att Insigne sett rött. Den lille magikern är i sina bästa stunder en av ligans allra bästa spelare och det blir tufft för Gattuso och company att åka till Rom utan sin lagkapten. Lazio har inte vunnit sedan början av december då de slog Spezia med 2-1, men här får Simone Inzaghis mannar en gyllene chans. Helt enkelt är det dock inte att lita fullt ut på romarna och även om värdet i väst inleder kan ett smart drag vara att plocka med den smått överstreckade tvåan på större system då den säkerligen avslås av många.

7. Cagliari - Udinese 2

Statistik
Vi far till Sardinien för att säga adjö till pastastöveln med ett möte mellan Cagliari och Udinese. Värdarna går tungt för stunden och den senaste viktorian hittas så långt tillbaka som i början på november då Sampdoria var här och fick i brakan med 0-2. Udinese visar å sin sida klart positivare tendenser. Zebrorna har inte givit vika under samma tidsperiod som Cagliari inte vunnit och med rådande formläge i åtanke lockar högersidan klart mest i vad som ser ut att bli en jämnt streckad batalj.

8. Lille - PSG X

Statistik
Ligue 1 sticker emellan med ett inte så litet möte då det stundar seriefinal på Pierre Mauroy. Lille toppar inför helgen tabellen en poäng före gästande PSG och konkurrens är precis vad det tidigare trötta franska finrummet mår bra av. Värdarna har en ruggig offensiv med namn som Yazici, Yilmaz och Bamba, spelare som PSG måste hålla ett extra öga på. Lyckas parisarna med det är mycket vunnet, men till rådande streckning går det inte att spika förhandsfavoriterna. Inte när Neymar är skadad. Under luciadagen föll besökarna mot Lyon och det är inte omöjligt att det blir nederlag även under fjärde advent. Alla tecken.

9. Eibar - Real Madrid 2

Statistik
Över till La Liga där Real Madrid har tagit sig i kragen mot slutet. Fyra raka tävlingssegrar och endast ett insläppt mål vittnar väl om Marängernas styrka, nyckelduon Benzema och Ramos visar fortfarande att gammal är äldst med idel starka prestationer. Eibar är också de i fin form med endast en torsk på sina tio senaste tävlingsmatcher, men söndagens uppgift bör bli en övermäktig sådan. Krysset bör med det sagt tas i beaktande då tvåan streckas upp på hisnande nivåer.

10. Granada - Real Betis 2

Statistik
I Andalusien drabbar två jämbördiga lag samman där tipparna målar upp Granada till skyhöga favoriter. Det blir aningen skevt då värdarna bara vunnit en av de sex senaste i ligan och under samma period haft ett markant tajtare spelschema än gästande Real Betis med tanke på dubblerandet i Europa League. Betis kommer hit med vinsten mot Osasuna och poängen mot Villarreal färska på näthinnan och ska ses med betydligt större chans än vad strecken gör gällande. Tvåan är en lockande chansspik.

11. Cádiz - Getafe X

Statistik
Förmodat jämn och målsnål historia från Ramón de Carranza. Cádiz har verkligen gjort det otroligt bra så här långt i egenskap av nykomling, men senast fick värdarna sig en rejäl omgång av Celta Vigo. 0-4 i baken var ord och inga visor och därför är det troligt att tränare Cervera prioriterar defensiven när Getafe kommer på besök. Gästerna två raka förluster på kontot och då Bordalás mannar heller inte nätat på 180 minuter fotboll måste blödningen få ett stopp. Gångbart spikkryss.

12. Freiburg - Hertha Berlin X

Statistik
Bundesliga tar oss hela vägen in i mål med två duster och den första hittas på Schwarzwald-Stadion i Baden-Württemberg. Christian Streich förfogar över värdföreningen sedan 2011 och den extremt omtyckta tränaren har hittills lotsat sitt Freiburg till en mittenplacering. Det är ungefär där de svartvita hör hemma och under söndagen gästar tabellgrannen Hertha Berlin. Huvudstadslaget har kapacitet för att ligga betydligt högre upp, men ojämnheten har så här långt varit slående. Ovisst är bara förnamnet och här bör samtliga tecken finnas med direkt.

13. Wolfsburg - Stuttgart 2

Statistik
Wolfsburg stod upp bra mot Bayern München men fick trots det tidiga ledningsmålet till slut ge sig med 1-2. Förlusten i sig är definitivt inget att skämmas över, men Vargarna får svårt att hinna ladda om till mötet med Stuttgart. Gästerna åker till Volkswagen-land med en dags mer vila i benen och i det just nu täta matchandet är det en fördel som verkligen ska väga tungt. Kommer Stuttgart upp i samma nivå här som borta mot Dortmund (5-1-seger) ligger onekligen en skräll i luften. Våga ta bort den överstreckade ettan!


Singelstrecket! - Roma

Roma är inne i ett rejält stim för stunden och mot ett Atalanta som kämpar med interna stridigheter ska romarna ses med godare chans än vad både streck och odds gör gällande. Tvåan är kupongens bästa spik.

Kupongrensaren! - Stuttgart

Wolfsburg stred tappert mot Bayern München men med en tung insats och mindre vila i benen blir det tufft mot Stuttgart. Ettans avslag är i det närmaste givet.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Leeds 12
2. West Brom - Aston V 2
3. Tottenham - Leicester 1x2
4. Sassuolo - Milan 12
5. Atalanta - Roma 2
6. Lazio - Napoli 1x
7. Cagliari - Udinese 2
8. Lille - PSG 1x2
9. Eibar - R.Madrid x2
10. Granada - R.Betis 2
11. Cádiz - Getafe x
12. Freiburg - H.Berlin 1x2
13. Wolfsburg - Stuttgart 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Leeds 12
2. West Brom - Aston V (x)2
3. Tottenham - Leicester 1x2
4. Sassuolo - Milan (1x)2
5. Atalanta - Roma 2
6. Lazio - Napoli 1(x2)
7. Cagliari - Udinese x2
8. Lille - PSG 1x2
9. Eibar - R.Madrid (x)2
10. Granada - R.Betis 2
11. Cádiz - Getafe x
12. Freiburg - H.Berlin 1x2
13. Wolfsburg - Stuttgart (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat