Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-19, 19:16   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

V75-Mantorp 23 dec (uppesittarkväll)


Extra V75 på lillejulafton har blivit lite av en tradition. Omsättningen brukar vara hög. Nu när Bingolotto dubblerat lottpriserna kanske ännu fler väljer travet denna kväll. Sportsligt håller inte omgången någon V75 klass men lär bli ännu värre på den fronten för några av de extra V75or som ska köras i Norge och Danmark.

V75-1

Här blir Troligen med rätta Marschall Match stor favorit. Skrik senast på Bergsåker i ett riktigt V75 lopp som var tuffare än detta. Då fastlåst . Distansen borde inte vara problem för vann i Finland näst senast över lång distans.

Krävdes 74 startpoäng för att komma med i detta lopp så det går säkert att tryggt plocka bort de flesta.

V75-2

Detta lopp ser mycket mer svårlöst ut och krävdes fyrsiffriga startpoäng för att komma med. Hittar ingen att säga jag tror vinner. Kanske nr 5? Saknas dock ett L. Helgardering?

V75-3

Många hästar i stayerloppet som inte hör hemma på V75. Känns som Hanna L Digital Crunch borde ha bra chans att runda ett sådant här gäng, men Mantorp lite av en spetsbana så är nog givet att gardera för dom som vill vara säkra på att överleva. Skor i alla fall inget problem för DC.

V75-4

Rätt kul lopp. Klar favorit blir Milles Goofy med Jepson från spår 1. Många spikar. Ingen riktig koll på den eller övriga men det är ju inte direkt några monstertider den vunnit på i de tre raka vinsterna.

V75-5

Ingen högre sportslig kvalitet. Även här ser Jepson ut att bli klar favorit från spår 1 med Bacchus L.I. Det ser ut att vara en barfotahäst . Osäker på startsnabbheten . Ser ut att finnas vettiga utmanare i alla fall.

V75-6

Bra klass på detta lopp. Flera som sannolikt missgynnas av att gå med skor. Velegance som vann V75 försök näst senast och senast var trea i finalen av diamantstoet som Chicarita vann blir nog favorit. Skor frågetecken men har vunnit med dom på tidigare och anmält bike nu. Vanlig vagn senast. Men finns några vettiga motbud ser det ut som.

V75-7

Ett fyraårslopp av god klass som ser väldigt spelvänligt ut. Skor frågetecken på flera. Garderingslopp lång väg ser det ut som . Kanske rätt att Ulf O blir favorit med 6an men där känns verkligen skor som frågetecken. Dock mycket enklare emot nu än senast känns det som.

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+7), mr_stylez (+5), Bowery (+8)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat