Ämne: V75 Halmstad
Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-19, 23:07   #5
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Sammanfattning :

Det började tyvärr dåligt avd 1. Goop hade fått ordning på nr 5 nu körde den ända in i kaklet på 2140 med, vek sig inte en tum och var bara bäst.
Hade den som förstareserv och min nr 6 kom in som tapper tvåa, men det räcker som bekant inte!

Avd 2 så vann nr 1 före nr 9 (som gick in som reserv då nr 5 ströks). Så här var jag mer med på noterna! Starkt av nr 1 att kontra hem segern!

Avd 3 låste jag på spets och bästa hästen, 3 och 6. Det brukar funka, och de kom också tvåa och trea, men Dragster kördes perfekt av Erik A, och kunde spurta förbi till slut, superform på denna och skorna verkade inte påverka heller. Imponerande!

Avd 4 så vann trist nog favoriten före tappre nr 3 som jag hade med som jätteskräll till 1 %! Mycket synd med de marginalerna, men så är travet. Rätt på lappen iaf.

Avd 5 vanns av halvskrällen nr 3, jag hade alla hästar utom en så här ville jag ha bort favoriterna 5 och 11, vilket man lyckades med.

Avd 6 spikade jag 10 Wild Love. Den gjorde ett tappert lopp ute i spåren, låg sist då den fick gå på och fick för långt fram mot 2 bra motståndare denna gången tyvärr! Får den 13s position istället så vinner den, men, inget att göra åt!

Avd 7 vanns av halvskrällen nr 4 Zio Tom Jet från spets, en av mina favorithästar så den var med! (som borde köras i spets oftare då den är grym därifrån, tränaren och kuskarna envisas med att den ska köras bakifrån och ges smygresor, vilket är helt fel)


4 rätt kan inte betraktas som godkänt, men det är små marginaler, mina hästar var 2a, 2a,3a och 2a i de lopp jag missade..

Nästa gång ska den sitta!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat