Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-20, 21:38   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 21/12 - 250K EXTRA!


Året har minst sagt sprungit förbi och vecka nummer 52 inleds med ett spännande Topptips som dessutom är laddat med 250.000 kronor extra. Premier League bidrar med två fajter varav en potentiellt fin spik på Turf Moor medans ansenlig utdelning bland annat ska lösas i Danmark. Vidare finns också Primeira Liga, Zweite Bundesliga och Segunda División representerade. Nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:29

1. Chelsea - West Ham 1

Statistik
Stamford Bridge slår upp portarna till kupongens startskott där Chelsea tar emot West Ham i ett Londonderby. Frank Lampards manskap har dragits med framför allt offensiva bekymmer de senaste veckorna och som grädde på moset har också de blåklädda förlorat två raka matcher. Chans till trendbrott finns definitivt här då bland andra Ziyech och Hudson-Odoi ska vara tillbaka i matchtruppen, men enkelt kommer det inte att bli. West Ham gör så här långt en kanonsäsong under Moyes ledning och matchbilden bör passa ett omställningsstarkt skinklag. Krysset sällskapar ettan redan på mindre system.

2. Burnley - Wolverhampton 2

Statistik
Burnley har fått starta tre raka matcher med Dyches kelgrisar Pope, Mee och Tarkowski och på de tre matcherna har The Clarets inte förlorat en enda. Det ska dock föras till protokollet att värdarna har fått absolut maximal utdelning sett till spelet. Offensiven är allt som oftast undermålig och mot ett stabilt Wolverhampton lär Dyche och company få problem. Wolves tog en riktigt tung skalp senast mot Chelsea där Podence och Neto gjorde varsitt mål. Den formstarka duon har alla möjligheter att finnas med i poängprotokollet även på Turf Moor. Fin tvåa till trevlig procent.

3. Midtjylland - Nordsjälland X

Statistik
Från England och Premier League till Danmark och Superligaen. Midtjylland vann ligan ifjol men även om värdarna åter finns med i den absoluta toppen har formen inte varit på topp mot slutet. Dubbelspelandet i Champions League ligger säkerligen till grund för det och måndagens uppgift blir också den tuff. Nordsjälland slog FCM med 4-1 så sent som i oktober och jagar i sin tur en slutspelsplats. När ettan överstreckas måste högersidan också följa med.

4. Santa Clara - Guimaraes 1

Statistik
Tajt tillställning att vänta på Azorerna mellan två gäng från den övre halvan. Santa Clara smyger sakta men säkert mot en formtopp med tre triumfer på de fyra senaste tävlingsmatcherna, en form värdarna behöver bibehålla när Guimaraes kommer på visit. Besökarna hör så här långt till de främsta bortalagen i serien, men med det sagt finns också en psykologisk aspekt att ta hänsyn till. Santa Clara slog Quaresma och company i Portugisiska Cupen för en dryg vecka sedan, en bedrift de mycket väl kan upprepa här. Börja med ettan och säkra sedan upp med krysset.

5. Karlsruhe - Hamburg 2

Statistik
Den forna storklubben Hamburg drömmer om Bundesliga och det här kan mycket väl vara säsongen som HSV går upp igen. Överlägsna skytteligaledaren Simon Terodde har varit ett kanonförvärv och anfallarens fyra mål på de två senaste matcherna förtjänar beröm. Gästerna har dock förlorat tre av de fem senaste i ligan och går inte helt säkra på Wildparkstadion. Karlsruhe har å sin sida segrat i fyra av de sex senaste och mot ett lag av Hamburgs kaliber kommer motivationen av sig själv. Större system innebär alla tecken då tvåan får för högt förtroende.

6. Mirandés - Albacete 1

Statistik
Vidare till Spanien där Segunda División guidar oss hela vägen in i mål. Mirandés siktar på att knipa en av playoff-platserna till La Liga, men ska värdarna uppfylla den målsättningen behöver de hitta in på rätt väg igen. En seger på de fyra senaste är inte bra nog. Los Rojillos ska dock hållas klart högst då det är Albacete som står på andra fältet under måndagen. Gästerna kommer hit i egenskap av klar tabelljumbo och ser ut att gå mot en mörk säsong. 1X räcker alla dagar i veckan.

7. Sporting Gijón - Leganés X

Statistik
Toppmötet från Segunda hämtas från Asturien där Sporting Gijón välkomnar Leganés. Båda aktörerna har varit uppe och vänt i La Liga de senaste åren utan att för den sakens skull ha lyckats etablera sig. Ny chans till uppflyttning finns denna säsong och då herrskapen skuggar varandra i tabellen lär det bli en jämn kamp hela vägen in på målsnöret. Gijón har ännu inte torskat i egen borg, men här får de svårt att bryta ner Leganés stabila defensiv. Alla tecken är att föredra.

8. Tenerife - Girona X

Statistik
I rådande tider ligger semestrar långt ner på att-göra-listan men här får vi åtminstone visualisera oss bort till Kanarieöarna. Tenerife tar emot Girona på Heliodoro Rodríguez López och på den här arenan är värdarna normalt mycket svårslagna. Även om tabellpositionen är alarmerande ska ö-laget kunna stå upp bra mot Girona. Besökarna har spets i anfallaren Stuani, men överlag har de vitröda haft problem med kontinuiteten. Jämnt möte att vänta, spikkryss eller samtliga tecken.


Singelstrecket! - Wolverhampton

Den sena segern mot Chelsea har garanterat gjort Wolves gott och med formtopp på klasslirare som Neto och Podence ska Nunos gubbar ses med god vinstchans mot ett destruktivt Burnley.

Kupongrensaren! - Nordsjälland

Midtjylland upplever baksmälla efter dubbelspelandet i Champions League och blir ruskigt övervärderade mot Nordsjälland. Gästerna kan definitivt återupprepa oktobers månads skalp, nämligen att slå FCM.


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - West Ham 1x
2. Burnley - Wolverhampton 2
3. Midtjylland - Nordsjälland 1x2
4. Santa Clara - Guimaraes 1
5. Karlsruhe - Hamburg 12
6. Mirandés - Albacete 1x
7. Sporting Gijón - Leganés 1x2
8. Tenerife - Girona x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - West Ham 1x
2. Burnley - Wolverhampton 2
3. Midtjylland - Nordsjälland 1x2
4. Santa Clara - Guimaraes 1(x)
5. Karlsruhe - Hamburg 1x2
6. Mirandés - Albacete 1(x)
7. Sporting Gijón - Leganés 1x2
8. Tenerife - Girona (1)x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat