Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-21, 18:34   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 22/12


Tisdagens Topptips ser ut att bli sprängfyllt med spelvärde. Den Engelska Ligacupen inleder med två potentiella spikdrag innan ligamatcher från Spanien och Italien tar vid. Där hoppas vi fälla två rejäla drakar i jakten på smaskig utdelning. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:29

1. Arsenal - Manchester City 2

Statistik
Manchester City har inte direkt haft sin bästa inledning på säsongen, men allt eftersom tiden fortlöpt har de ljusblå börjat få upp farten. Defensiven har lyfts rejält sedan Rúben Dias ankomst och snart är även Agüero helt återställd från sin skada, ett rejält plus i offensiv riktning. Guardiola har mer eller mindre ett perfekt truppläge att förhålla sig till inför Ligacupmötet med Arsenal. Mikel Artetas adepter förlorade ånyo mot Everton i helgen och spanjoren lever snart på lånad tid. Här räcker inte The Gunners till. Tvåan singlas.

2. Brentford - Newcastle 1

Statistik
Trots att Newcastle fick spela den sista halvtimmen med en man mer än gästande Fulham fick Skatorna nöja sig med 1-1 under lördagsaftonen. Troligtvis lär Steve Bruce och company greja nytt kontrakt i Premier League, men det vore en lögn att påstå att spelet ser bra ut. Tuff kamp väntar i Ligacupen då de svartvita tar sig till London. Brentford avgjorde helgens dust mot Reading redan i första halvlek och här kan tränare Frank tillåta sig att mönstra en stark startelva. Det kan räcka långt mot ett Newcastle som har för vana att åka ur cupspelen i ett tidigt skede. Gångbar spiketta, för den försiktige kan krysset övervägas i ett senare skede.

3. Real Sociedad - Atlético Madrid 2

Statistik
Vi släpper cupfotbollen och riktas istället fokus mot tapasland och La Liga. Baskien bjuder in till toppmöte där nyblivna serieledarna Atlético Madrid tar sig an Real Sociedad i San Sebastián. För inte alltför längesedan var det just baskerna som hade serieledningen i sin hand, men Madrassmakarna har gått starkt mot slutet och har faktiskt ett par matcher till godo. Det gör serieledningen än mer imponerande och här ligger rättmätigt favoritskap på Simeones soldater. La Real har inte vunnit någon av de fem senaste matcherna i ligan och gör det inte här heller. X2 är ett starkt lås.

4. Huesca - Levante X

Statistik
Oviss drabbning mellan två relativt formstarka gäng från La Ligas nedre halva. Huesca har bara förlorat en av de fyra senaste tävlingsmatcherna och det är en fin form att ha i ryggen med tanke på det utsatta tabelläget. Värdarna har haft problem med att plocka trepoängare i ligan och ska de ha chans att klara kontraktet i vår är Levante en opponent de åtminstone ska ta poäng emot. Gästerna resonerar garanterat likadant gällande Huesca och med två segrar på de tre senaste är formen på uppåtgående. Börja till vänster där lillvärdet finns, men plocka med tvåan på större system.

5. Villarreal - Athletic Bilbao 1

Statistik
Unai Emery hade ingen större lycka i Arsenal men hos Den gula ubåten går det desto bättre för kungen av Europa League. Villarreal parkerar in i toppen av La Liga efter att endast ha förlorat en kamp så här långt, ett ruskigt imponerande facit. Det blir sannerligen inte enkelt för Bilbao när de tar sig till Valencia. Baskerna trivs betydligt bättre hemmavid än på resande fot och skulle de rödvita få med sig en poäng härifrån ska de vara mer än nöjda. Ettan först, krysset sedan.

6. Valladolid - Barcelona X

Statistik
Barcelona fortsätter att ha enorma problem för stunden och även om katalanerna var det bättre laget mot Valencia fick de nöja sig med en pinne i helgens 2-2-match. Om Mikel Arteta lever på lånad tid i Arsenal är det också vad Koeman gör i Katalonien. Mycket av gästernas förhoppningar vilar på Leo Messis axlar och när argentinaren själv kämpar med formen går det inte att lämna tvåan allena när den streckas upp till månen. Valladolid har inte förlorat på tre raka tävlingsmatcher och poängen senast mot Sevilla visade vad värdarna kan åstadkomma när de har sin dag. Måla tvärs över och jobba in den monumentala rensarsidan i väst.

7. Juventus - Fiorentina X

Statistik
Hatmöte från Allianz Stadium där Juventus välkomnar Fiorentina med stängd famn. Hade bortafans funnits på plats hade de inte varit nådiga mot hemmasonen Chiesa som inför säsongen gjorde den förbjudna flytten till Turin. Chiesa och övriga svartvita lirare har efter en motig inledning spottat upp sig till en tredjeplats, men här går inte Den gamla damen säker. Är det någon match Viola inte vill förlora under säsongens gång är det denna och med superbt värde i österled rekommenderas alla tecken redan från start.

8. Crotone - Parma 1

Statistik
Bottenmötet mellan Crotone och Parma tar kupongen i mål. De förstnämnda har inte alls rosat marknaden hittills, endast sex inspelade poäng på 13 omgångar stinker Serie B. Här får värdarna dock en passande uppgift och kommer de upp i samma nivå som mot Spezia (4-1-seger) är mycket vunnet. Parma är som bäst när de slipper föra matchbilden och då det är precis vad som väntas av gästerna här bör en brasklapp skjutas in till Crotones fördel. Börja med gubben, men var inte rädd för att gå hela vägen därefter då detta kan sluta hur som helst.


Singelstrecket! - Manchester City

Truppläge, form och kvalitet är alla faktorer som talar för Pep Guardiolas City mot Mikel Artetas Arsenal. Läraren vinner över lärjungen ännu en gång.

Kupongrensaren! - Valladolid

Barcelona får det inte alls att stämma och blir extremt hårt streckade inför resan till Valladolid. Värdarna ska ses med betydligt godare chans till åtminstone en poäng än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

72 rader

1. Arsenal - Man City 2
2. Brentford - Newcastle 1
3. R.Sociedad - A.Madrid x2
4. Huesca - Levante 1x
5. Villarreal - A.Bilbao 1
6. Valladolid - Barcelona 1x2
7. Juventus - Fiorentina 1x2
8. Crotone - Parma 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Man City 2
2. Brentford - Newcastle 1(x)
3. R.Sociedad - A.Madrid (x)2
4. Huesca - Levante 1x2
5. Villarreal - A.Bilbao 1x
6. Valladolid - Barcelona (1)x(2)
7. Juventus - Fiorentina 1x2
8. Crotone - Parma 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat