Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-28, 17:13   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 29/12


Tisdagens Europatips ser ut som ett Stryktips, bortsett dusten i Katalonien mellan Barcelona och Eibar. Fem fajter hämtas från Premier League och sju från The Championship. I vanlig ordning finns ett par skevt streckade favoriter att fälla och nu sätter vi fart mot 13 friska!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Manchester United - Wolverhampton 1

Statistik
Kalaset sparkar igång på Old Trafford där värdföreningen Manchester United drar nytta av en dags mer vila än gästande Wolverhampton. Det är en enorm fördel när spelschemat är så pass tajt som det är för stunden. Ole Gunnar kan kasta in fräscha ben i form av bland andra Pogba, van de Beek, Greenwood och Cavani medan Nuno får förlita sig till slitna Neto, Traoré och Podence. Wolves lär få extremt svårt att räcka till och ettan kan med gott samvete lämnas på egna ben, den lilla överstreckningen till trots.

2. Brighton - Arsenal 2

Statistik
Mikel Arteta valde att lägga stort ansvar på junis-axlarna hos Smith-Rowe, Saka och Martinelli mot Chelsea och som ungtupparna tog chansen! 3-1 till The Gunners var siffror helt i sin ordning och gelé-fantasten Arteta gör helt rätt i att behålla Willian, Luiz och Pépé på bänken även på sydkusten. Brighton tappade ledningen två gånger om mot West Ham och det spelar ingen roll hur bra spelet ser ut för Potter och gängets del så länge trepoängarna lyser med sin frånvaro. Den troliga tvåan går först, ettan backar upp i ett senare skede.

3. West Bromwich - Leeds 2

Statistik
Nykomlingsmöte från The Hawthorns mellan två aktörer som kommer från muntra insatser i föregående omgång. Leeds slog Burnley med 1-0 och även om The Clarets fick ett mål högst tveksamt bortdömt var segern fullt rättvis. West Bromwich imponerade än mer borta mot Liverpool där Anfield-specialisten Big Sam och company fick med sig en pinne efter en stark insats. Här lär den karismatiske tränaren släppa mer på tyglarna, något som talar för en öppen matchbild. Blir det så ska Leeds hållas högst och om tvåan håller sig i trakter omkring 50 procent kan den gott lämnas ensam.

4. Southampton - West Ham 2

Statistik
En på förhand jämn dust är att vänta på St. Mary’s där streckningen dock tyder på annat. Southampton kommer från tre raka utan seger, men då motståndet varit tufft ska inte Helgonen anses alltför missnöjda. Faktum kvarstår dock att både Ings och Vestergaard saknas, två av värdarnas absolut viktigaste spelare. Då blir ettans övervärdering svårköpt mot ett stabilt West Ham. David Moyes adepter visade styrka mot Brighton senast och den pinnen ska gästerna kunna återupprepa här. Värdet till höger lockar onekligen.

5. Burnley - Sheffield United X

Statistik
För alla tv-tittare som söker underhållning rekommenderas inte denna fajt. Det är inte alls otänkbart att bollen spenderar mer tid utanför kameravinkeln än i densamma när Burnley tar sig an Sheffield United på Turf Moor. Sean Dyches mannar föll tungt mot Leeds efter att ha fått ett mål felaktigt bortdömt, något Dyche med rätta inte var glad över. Chris Wilder fick å sin sida se sitt rödvita gäng falla mot Everton, The Blades 13:e (!) förlust av 15 möjliga. Värdet sitter med det sagt klart i österled, men det är knappast en pålitlig sida. Måla tvärs över.

6. Sheffield Wednesday - Middlesbrough 2

Statistik
Skönspel är inte heller att vänta då vi förflyttar blickarna mot The Championship och närmare bestämt Hillsborough. Tony Pulis har mot slutet fått något sånär rätsida på sitt Sheffield Wednesday efter fyra poäng av de senaste sex möjliga, men tuff kamp väntar redan här. Middlesbrough kommer utvilade till Sheffield efter att ha varit spellediga över julhelgen, ett enormt plus. Neil Warnocks adepter är dessutom på gång efter tre raka segrar och här ska Boro ses med god chans till en fjärde sådan. Tvåan spikas.

7. Huddersfield - Blackburn 2

Statistik
Tråkfotbollen lämnas därhän när vi beger oss till John Smith’s Stadium i West Yorkshire. Huddersfield är klart förbättrade spelmässigt sedan Carlos Corberáns intåg, men den tokoffensiva fotbollen innebär också att resultaten är blandade sådana. 2-0-segern mot Watford vittnar om höjden hos The Terriers, men den sena torsken mot Barnsley vittnar också om motsatsen. Blackburn håller hög nivå i grunden och med lirare som Armstrong, Elliott och Dack ska gästerna kunna göra bra ifrån sig här. Utgångstvåan är en potentiell spik.

8. Luton - Bristol City 1

Statistik
Ojämna Bristol City fick äntligen jubla igen då de slog Wycombe efter tre raka torsk, men med ett tufft skadeläge är det inte troligt att The Robins fortsätter på den vägen. Även om spelet på resande fot varit över förväntan blir det tufft mot ett Luton som sällan ger bort något på Kenilworth Road. Hattmakarna har presterat 4-4-2 i egen borg och förlusten senast mot Reading ska inte vägas in alltför mycket vad gäller den här matchen. 1X är ett starkt lås.

9. Wycombe - Cardiff X

Statistik
Cardiff har dippat mot slutet och reser till Adams Park med tre förluster på de fyra senaste. En förklaring till raset kan definitivt vara Kieffer Moores frånvaro. Anfallaren är vital för The Bluebirds offensiv och då frågetecken alltjämt finns för hans medverkan blir det svårt att köpa tvåans hårda streckning. Wycombe är ett klart sämre lag än Cardiff i grunden, men när vänstersidan erbjuder så pass bra värde är det dumt att tacka nej. Walesarna trivs trots allt normalt bra mycket bättre i hemlandet.

10. Preston - Coventry 2

Statistik
Preston har fått med sig två raka 1-0-segrar och det innebär också att svenska folket tar rygg på värdarna inför dusten med Coventry. Det ska dock föras till protokollet att The Lilywhites inte imponerar spelmässigt och över 55 procent på ettan är alldeles för mycket. Coventry har bara förlorat en av sina tio senaste och förtjänar större förtroende på Deepdale. Här har Preston faktiskt torskat över hälften av matcherna hittills och till superbt värde är X2 spännande på såväl små som stora system.

11. Stoke - Nottingham X

Statistik
Gnistor slås inte om varken Stoke eller Nottingham för stunden. Respektive defensiver förtjänar förvisso beröm för en rad hållna nollor mot slutet, men avsaknaden av offensiv vilja är också påtaglig. Stoke har bara mäktat med en balja framåt på de fyra senaste och får här för stort förtroende av tabell-tittande tippare. Nottingham är något bättre offensivt sett och bör ligga betydligt närmare värdarna procentuellt. Jämn dust att vänta, spikkryss eller alla tecken.

12. Norwich - QPR X

Statistik
Carrow Road är sista arena till rakning från The Championship. Norwich målas upp som enorma favoriter mot Queens Park Rangers, men även om Kanariefåglarnas trupp ska vara minst två hack bättre känns det inte helt rätt. Värdarna har haft problem mot lågt stående försvar och en etta över 70 procent är för mycket i den jämna andraligan. Queens Park Rangers har trots allt spets i bland andra Lyndon Dykes och ska kunna hota på fasta situationer. Måla brett och håll en tumme för knallen i öst. Gärna alla tecken.

13. Barcelona - Eibar X

Statistik
Barcelona blir de första katalanerna på månen när vi ser till streckningen mot Eibar. Svenska folket tycks missa informationen om att bland andra Messi, Alba, Piqué och Fati inte kommer till spel. Utan den kvartetten är Koemans adepter kraftigt försvagade. Eibar kan mycket i sina bästa dagar och med tanke på hur Barca sett ut under säsongens gång är helgarderingen tidig på Camp Nou. Eibar ser till så att vi går in i det nya året med en rejäl smäll.


Singelstrecket! - Manchester United

Det finns defensiva skadebekymmer hos Man United, men offensivt har Ole Gunnar det gott ställt. Wolves får en dags mindre vila i benen och det gör att uppgiften på Old Trafford blir övermäktig.

Kupongrensaren! - Coventry

Preston övervärderas brutalt när Coventry kommer på besök. Nykomlingarna är ruskigt väloljade defensivt och ska ses med betydligt större poängchans än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Wolves 1
2. Brighton - Arsenal 2
3. West Brom - Leeds 2
4. Southamp. - West Ham x2
5. Burnley - Sheffield U 1x2
6. Sheffield W - Mboro 2
7. Huddersf. - Blackburn 2
8. Luton - Bristol City 1x
9. Wycombe - Cardiff x2
10. Preston - Coventry x2
11. Stoke - Nottingham x
12. Norwich - QPR 1x2
13. Barcelona - Eibar 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Wolves 1
2. Brighton - Arsenal (1)2
3. West Brom - Leeds 2
4. Southamp. - West Ham (x)2
5. Burnley - Sheffield U (1)x(2)
6. Sheffield W - Mboro 2
7. Huddersf. - Blackburn (1)2
8. Luton - Bristol City 1x
9. Wycombe - Cardiff 1x2
10. Preston - Coventry x2
11. Stoke - Nottingham (1)x(2)
12. Norwich - QPR 1x2
13. Barcelona - Eibar 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat