Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-29, 18:07   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 30/12


Det minst sagt speciella året ska läggas till handlingarna och Topptipset som stänger 2020 ser spännande ut på förhand. Vi håller tummarna för skrällar och spikar i Premier League och La Liga samtidigt som vi också ska titta till matcher från The Championship och Jupiler League. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:29

1. Tottenham - Fulham X

Statistik
Trots det tidiga ledningsmålet mot Wolverhampton lyckades Tottenham bara få med sig 1-1 från den matchen. Wolves var det klart dominerande laget efter Ndombélés 1-0 och Mourinhos mannar ser faktiskt riktigt slitna ut för stunden. Med en dags mindre vila i benen än gästande Fulham blir det inte någon enkel derbyonsdag för värdarna. The Cottagers kommer från fyra raka poängplock, bland annat mot Liverpool, och det är långt ifrån omöjligt att de får med sig någonting härifrån också. Måla tvärs över.

2. Newcastle - Liverpool 2

Statistik
Liverpool kom inte alls upp i nivå mot West Bromwich. Flera spelare underpresterade och då är till och med ett bottenlag som The Baggies kapabla att ta poäng av serieledarna. Lita på att Klopp kommer att elda på sina lirare rejält innan de springer ut på St. James’ Park. Newcastle har hittills plockat poäng i över hälften av fajterna, men det skulle inte förvåna om Skatorna blir indragna i bottenstriden då spelet ser allt annat än bra ut. Detta vinner gästerna.

3. Brentford - Bournemouth 1

Statistik
Spännande batalj mellan två uppflyttningskandidater på Brentford Community Stadium. The Bees stod för en mäkta imponerande prestation när de, kort efter utslagningen av Newcastle i Ligacupen, lade Cardiff på rygg med 3-2 i Wales. Sergi Canos stod då för ett hattrick och spanjoren och hans kumpaner har nu inte förlorat i ligasammanhang sedan oktober, ett ruskigt imponerande facit. Bournemouth är å sin sida uppe i fem raka utan torsk, men viss fördel ska ändå ges värdarna då Körsbären har defensiva skadebekymmer. 1X inleder, tvåan följer därefter.

4. Swansea - Reading 1

Statistik
Reading gick in med två raka förluster i ryggsäcken till mötet med Luton och även om det blev ett trendbrott där går det inte att säga att segern var rättvis. Luton dominerade matchbilden och här blir det ånyo tufft för The Royals. Swansea är ett i grunden klart bättre lag och då bland andra Joao och Puscas fattas besökarna ska Svanarna ses med klart favoritskap i egen borg. Utgångsettan är en tydlig sådan och krysset åker endast med av säkerhetsskäl.

5. Atlético Madrid - Getafe X

Statistik
England lämnas därhän och istället riktar vi fokus mot Spanien och La Liga. Ett miniderby ska synas på Wanda Metropolitano där topplaget Atlético tar emot mittenlaget Getafe. Madrassmakarna har imponerat hittills i ligaspelet, men värdarna störs här av att Diego Costa vill bryta sitt kontrakt. Det kombinerat med ettans hårda streckning gör högersidan klart lockande. Getafe besitter en hel del kvalitet och kommer dessutom hit stärkta efter fyra inspelade poäng av de senaste sex möjliga. Alla tecken åker med.

6. Celta Vigo - Huesca 1

Statistik
Eduardo Coudets intåg i Celta Vigo har inneburit ett kolossalt lyft i tabellen. Vips är värdarna uppe och nosar på en Europaplats istället för att harva i botten och äntligen visas den fina offensiva bredd upp som Vigogänget besitter. Fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste talar sitt tydliga språk och det här blir en marig uppgift för Huesca. Nykomlingarna har förvisso bara torskat fem av 15 fajter så här långt, men den sjätte ligger onekligen i vassen på Balaidos. Strecka från vänster.

7. Elche - Real Madrid 2

Statistik
Den mörka säsongsinledningen tycks vara ett minne blott för Real Madrid. Sex raka tävlingssegrar är ett styrkebesked från Zidanes mannar som utmanar Atlético Madrid i serieledningen. Det innebär också att tvåan streckas hårt när de vitklädda ska ta sig an Elche. Värdarna håller till strax ovanför bottenträsket och lär befinna sig där under hela säsongen, men här kommer Los Franjiverdes att sälja sig dyrt. Skulle Marängerna ta för lätt på den här uppgiften är ett kryss inte otänkbart.

8. Sint-Truiden - Beerschot 1

Statistik
Vi avrundar med en belgisk pralin från Jupiler League där Sint-Truiden välkomnar Beerschot till Staaien. Beerschot har överraskat å det grövsta hittills och befinner sig inför årssummeringen uppe i toppen, men med tre raka torsk är formen oroande. Sint-Truiden har å sin sida gått tungt än så länge, men här ska värdarna trots allt ses med visst favoritskap. 1X inleder och är också ett potentiellt lås, finns deg över kan tvåan plockas med då Kanariefåglarna inte är helt pålitliga.


Singelstrecket! - Liverpool

Liverpool var bleka mot West Bromwich och här lär därför Klopp vilja gå på knock direkt. Newcastle har inte imponerat nämnvärt hittills och åker på smörj av de regerande mästarna.

Kupongrensaren! - Getafe

Derbyn tenderar att leva sina egna liv och här blir Getafe undervärderade. Atlético har interna stridigheter och kan absolut tappa poäng under onsdagen.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Fulham 1x2
2. Newcastle - Liverpool 2
3. Brentford - Bournem. 1x
4. Swansea - Reading 1
5. A.Madrid - Getafe 1x2
6. Celta Vigo - Huesca 1
7. Elche - Real Madrid x2
8. Sint-Truiden - Beerschot 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Fulham (1)x(2)
2. Newcastle - Liverpool 2
3. Brentford - Bournem. 1x2
4. Swansea - Reading 1(x)
5. A.Madrid - Getafe 1x2
6. Celta Vigo - Huesca 1(x)
7. Elche - Real Madrid x2
8. Sint-Truiden - Beerschot 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat